Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ja te volim Srbijo...
С`једне стране радовао бих се нашој победи а са друге кад погледам ако се то деси онда ће оно теле да запуши уста свима и нећемо га скинути још дуго дуго... Тужно је то што причам, али можда би било боље да изгубимо због будућности српског фудбала како репрезентативног тако и оног нама битнијег клубског, јер би се ваљда коначно дигли сви остали да га испрате одакле је и дошао(на фрулицу и овчице), а реванш је идеална прилика да му се љубитељи фудбала обрате на пуној маракани, али овај пут из 60000 грла!!!
Reply
Мислим да он не намерава да се помакне са те функције још неко време независно од резултата репрезентације. А и ако њега скинемо са врата остаје нам наших 11 баба на терену који играју најгори фудбал у историји. Не гледам ово са аспекта клупског фудбала и волео бих само да победимо њих без обзира на све.
Jeдна је Србија!
Reply
Онако реално... Селектор слаб, фудбалери слаби, немамо игру, тешко да можемо нешто много позитивно да очекујемо... Оно што је добро да су ујке еуфоричне и истриповане да ће да нас разбију, а то уме да се обије о главу... Наравно да свим срцем желим победу, без обзира на потенцијалну вечну владавину Толета и екипе, немамо ми друге репрезентације сем Србије, али колико је то реално знаћемо за мање од 24 сата...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Усташе ушле у већ добијену утакмицу, наравно нигде их није било на терену, класичне пичке као кроз целу историју. Ми да им нисмо поклонили два гола, могло је да се игра још три дана, они га не би дали.

Е, тако то иде кад ти шиптар кроји репрезентацију. Од старта нама игра ретардирани Шћеповић, који је био под знаком питања пред окупљање, до последњег тренутка се није знало да ли ће да иде он или Митровић. Шћеповић који није стандардан ни у Јелен супер лиги. На клупи Тадић, наш играч који је у најбољој форми.

Искрено био сам задовољан кад је дошао Михајловић, рачунам сад ће да буде чврста рука, неће бити мешање разних менаџера, кад оно прц. У ствари и нема мешања разних менаџера, један коло води.

У септембру нам долазе коцкасти у госте. Прилика да се усеремо у живот и њима и фудбалском савезу.
Reply
Игром случаја, имам другаре што познају неке менаџере. Рецимо, Един Џеко му плаћа месечно 20.000 еура за своје услуге. Коларов и Настасић не би играли у нашој репрезентацији да Миха није селектор. Сад ни Коларов није стандардан у Ситију.. Миха и Манћини и Рамадани сви су они повезани.. одговорно тврдим да је Миха муљатор са играчима.

Решење је извршити притисак на савез.. пошто Толе нема намеру да оде..

Чудно је што током данашње утакмице се уопште нисам нервирао.. није ово као са Звездом. Са Бордоом ми није било 5 дана добро и био сам 2 дана у болници. А данас, не видим играче Србије, само узурпаторе нашег светог дреса.. као тог Шћепу ретардираног.. тај не може ни Јавору гол да већ да се свађа са навијачима ...

Ово све је трагикомедија. Више ме не дотичу ни гробарске титуле.. до 1991. се играо прави фудбал, тада смо ми узели највише титула.. квалитет је било једино мерило.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
--------------[Image: JC-goalie.gif]----------------

---[Image: bomb.gif]----[Image: l_training.gif]--------[Image: moderator.gif]--------[Image: unknown.gif]

[Image: viannen_114.gif]------------ :-\------------[Image: tire-emoticon.gif]---[Image: aggressive.gif]

--------------[Image: wacko2.gif]--------------[Image: WhiteVoid_2.gif]-------------

Миха
[Image: viannen_75.gif]
Reply
Е јебем ти дан данашњи кад сам узео да гледам утакмицу.

Који су ови наши играчи ПИЧКЕ то је нешто невероватно. Срца немају, а бога ми ни елементарног фудбалског знања. На клупи остаје наш најбољи играч, који својим уласком у другом полувремену прави 3 гол шансе,а до тада игра Стевановић који прави противничке контре. О оном Радовановићу нећу да трошим речи, као ни о Шћеповићу. Није цела Србија луда па види да немају појма нити су они неки квалитет који немам ја на пример. Страхота. Сачекати септембар и јебавати мајке 90. минута од савеза, играча, Толета, менаџера до усташа.
Jeдна је Србија!
Reply
Ја до почетка ове утакмице нисам знао како изгледају Стевановић и Радовановић.. Са Тадићем, Кузмановићем и Сулејманијем, наш напад би био убојит, овако..
Reply
Хаха, ја укуцам на гуглу Стевановић репрезентација Србије и он ми избаци оног штопера што је играо у Партизану. Ја реко јеботе јел овај луд. Кад после погледам Ален Стевановић и опет се питам јел овај луд
Jeдна је Србија!
Reply
Кажеш себи "Који је сад ово Рамаданијев роб?"

Гледам табеле осталих група, Босна кида колико је јака (овог пута 100% биће први у групи иду на мондијал, немају јаке екипе као Француска и Португал за противнике, чије сам мечеве гледао и где је Босна покрадена). За Хрвате знамо, а Црногорци имају солидне шансе иако су први и имају 3 бода више од Енглеза.. сума сумарум-најгори смо на Балкану
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)