05-17-2006, 08:19 AM
Pored Ramba sigurno da bi njega(Djordjic) najvise voleo da vidim u timu!Ne tako davno pricao sam s'njim,koliko sam video on ne bi imao nista protiv,cak bi i voleo opet da igra u Zvezdi.Trebalo bi da je sad u Plimutu.
Odlasci / Dolasci
|
05-17-2006, 08:19 AM
Pored Ramba sigurno da bi njega(Djordjic) najvise voleo da vidim u timu!Ne tako davno pricao sam s'njim,koliko sam video on ne bi imao nista protiv,cak bi i voleo opet da igra u Zvezdi.Trebalo bi da je sad u Plimutu.
05-17-2006, 08:26 AM
Ja sam o Djordjicu pocela da razmisljam jos pre mesec-dva. Milijas nije sposoban da igra po boku (spor je), a na toj poziciji imamo samo Perovica, po potrebi Mudrinica (jos sporiji od Milijasa), Suzukija (desnjak je) i vec pomenutog Milijasa. Ponekad i Bosko tu odigra. Mislim da bi nam Djordjic legao posto ima odredjeni kvalitet, to je njegova urodjena pozicija i ciganin je do koske, ali je pitanje da li se o njemu uopste razmislja.
..baklje gore, pesma cigana...
05-17-2006, 10:27 AM
А ја почео да размишљам о Крупниковићу (одличан нападач, дао многе важне голове, један од најбољих стрелаца у нашој лиги 95те године), Дарку Ковачевићу (за нијансу слабији), као и одбрамбеним играчима Јовану Станковићу, Горану Ђоровићу, Његушу, Буњевчевићу...
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
05-17-2006, 11:10 AM
Djordjica nije tako tesko dovesti vise.Nije vise vezan ugovorom za Mancester
05-17-2006, 03:57 PM
Sta je sa Zilicem iz Rijeke,jel neko razmisljao o njemu.Rijeka je druga tamo samo zahvaljujuci njemu.
05-17-2006, 04:37 PM
Nema sta, politika kluba je prava za ligu sampiona.Svaka cast...
:bes
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
05-17-2006, 07:09 PM
Политика клуба???! Пре бих рекао политика пиксија... Али се слажем са тобом свакако, све то иде ка лиги шампиона :finger
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
05-17-2006, 08:25 PM
malo povjerenja nikom ovde nebi bilo odgoreg. sacekajmo kraj Juna pa da vidimo gde stojimo. Ako smo u istim govnima ko i danas, svaka cast onima koji su shvatili ranije, ali ako nismo onda sve ovo za dzabe.
prodati su igraci, a licno piksiju vjerujem kad kaze da ce biti dovedene adekvatne zamjene. Smirimo zivce i sacekajmo. kraj juna nije daleko.
05-17-2006, 09:04 PM
Al serete ko trudne foke! :rofl
Dzaju ste trpeli neznam koliko godina(a sta na sve nije radio) a o Piksiju serete vec posle 1 sezone. Da bi se Piksijev rad mogao oceniti potrebno je da prodju jedno 4-5 godina.Jer ko se nada da cemo iz prve u LS (daj boze) mislim da treba malo realnije da razmisli.
URL=http://www.imageshack.us]
![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|