Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Графити и провале
Quote:Jедан фазон везан за долазак Ролинг Стонса у Црну Гору:

Са Ловћена вила кличе, здраво да си Џегер Миче! :lol:
Гледао сам пре око месец дана на ТВ-у како један гуслар из црне горе гусла уз то.
Reply
Quote:
Mikelandjelo Wrote:Jедан фазон везан за долазак Ролинг Стонса у Црну Гору:

Са Ловћена вила кличе, здраво да си Џегер Миче! :lol:
Гледао сам пре око месец дана на ТВ-у како један гуслар из црне горе гусла уз то.

;pljuga :lol:
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
Reply
На једном од мостова кад се крене аутопутем према Нишу пише:

БОЖЕ СПАСИ НАС ОД КУГЕ И ХРВАТА :gold
Reply
Један свештеник је својевремено рекао: Боже сачувај нас од Шиптара и Стипе Шувара ... :rofl
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
A у Винковцима има графит:

Вратите нам Србе, ево вам ваши Херцеговци :rofl
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
Quote:На једном од мостова кад се крене аутопутем према Нишу пише:
БОЖЕ СПАСИ НАС ОД КУГЕ И ХРВАТА
Изрека БОЖЕ САЧУВАЈ НАС ОД ГЛАДИ,КУГЕ И ХРВАТА је настала у Немачкој за време и после 30 годишњег рата у Европи између католика и протестаната 1618. до 1648 Постоји и натпис на цркви или некој градској кући у Немачкој мислим да је у Карлсруе а односи се на злочине које је геноцидна нација вршила за време тог рата као плаћеници и поданичка војска Аустроугарске монархије!
Reply
Quote:
Pijanac Wrote:На једном од мостова кад се крене аутопутем према Нишу пише:
БОЖЕ СПАСИ НАС ОД КУГЕ И ХРВАТА
Изрека БОЖЕ САЧУВАЈ НАС ОД ГЛАДИ,КУГЕ И ХРВАТА је настала у Немачкој за време и после 30 годишњег рата у Европи између католика и протестаната 1618. до 1648 Постоји и натпис на цркви или некој градској кући у Немачкој мислим да је у Карлсруе а односи се на злочине које је геноцидна нација вршила за време тог рата као плаћеници и поданичка војска Аустроугарске монархије!

Мислим,али нисам потпуно сигуран да се ради о катедрали у Магдебургу у Источаној Немачкој namigivanje
Reply
Quote:Мислим,али нисам потпуно сигуран да се ради о катедрали у Магдебургу у Источаној Немачкој namigivanje

Мислим да си у праву :ruke
Срце на терен ...
Reply
Ово пише код мене у НС... ;D

-И ДЕВОЈЧИЦЕ ПРДУ-... Big Grin
До краја звезди верни...
Reply
...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)