Threads: 38
Аууу снајке, ал' га омаши. :o Па ја са друштвом последњих месец дана само ту песму певам где год стигнем, у кафани, на улици, на прилазу стадиону, на самом стадиону и НИКАД није лоше звучала или како ти кажеш монотоно и тужно. А што се тиче старијих песама за које питаш, већина се не пева зато што су мелодије преузете од других навијачких група. Како време пролази, све више се ради на елиминацији тих песама. Некоме се то свиђа, некоме не, али је тако и то треба прихватити.
Threads: 0
па наравно,свако има своје мишљење.....  мени се лично та песма не свиђа али ок....
...и на небу том на које идем ја,сија моја *З*В*Е*З*Д*А***Ц*Р*В*Е*Н*А*!!!
Threads: 9
Хвала Анчице 
Никола Д/С , апсолутно сам схватио и нема фрке. Једноставно по постављању предлога сметнуо сам с ума нек ствари и то је то.
А сад вратимо се на тему, ја сам од 2005 почео да идем редовније на утакмице, и занима ме да ли се раније певала песма на Северу - Сад на гол Звезда грми цео стадион , сад на гол Звезда победи и буди шампион, Сад на гол Звезда ти знаш да много желимо, сад на гол Звезда до јутра сви да славимо
Threads: 61
(09-14-2009, 04:27 PM)АнчиДС :) link Wrote:Дарко,лепа замисао.....
Да се вратимо на тему...волела бих да се на трибини више певају старије песме,које погађају тамо где треба,а има их толико много.........!!све више се певају неке нове а које нису Бог зна шта,све које су склепане на исту мелодију.....
а толико монотоно ми звуче,као што је ова `Од рођења мог, није прошло без имена твог, ни дан, ни година, Звездо црвена, само с'тобом ја, бићу увек Звездо Црвена, с' тобом бићу ја, Звездо Црвена....`,јако ми је монотона и тужна мелодија,а и трибина мало утихне на ту песму...смори се... можда и због тога што се пева 25мин најмање...мислим да има много бољих старијих песама,које су брже,живље,које понесу и на коју трибина полуди....  Хоћеш да певамо од Џеја "Секси ритам", знаш како је брза песмица, има да се тресе Трибина :o
Ја не верујем! Како можеш да омаловажаваш нечији рад и труд? Сад кад коначно добијамо само своје, оригиналне песме које остале трибине од НАС препевавају, ти си се једина нашла паметна да приговараш. Све су на сти калуп, све су тужне, бла, бла... Чиними се ово већ прелази у провоцирање, ово више није незнање. Безобразно, јако безобразно!
боже.боже,боже,боже,игоре само сам рекла своје мишљење што не значи да ИХ НЕ ВОЛИМ!!!!
опусти се,да их не волим не бих ни сама певала,нити ишла на текме...! :o само кажем да су мени лично лепше старије за певање...не омаловажавам ничији рад,изузетно поштујем,што си се утриповао?уосталом, пошто се ни ти ни ја не питамо нити водимо навијање онда се опусти,,,  нисам ништа лоше мислила ако ти се тако учинило,стварно!
[move]*ЗВЕЗДА МИ ЈЕ СВЕ,ЗВЕЗДА ЖИВОТ ЈЕ,СРЦЕ МОЈЕ ЈЕ УВЕК УЗ ТЕБЕ,ЗВЕЗДО ВОЛИМ ТЕ!*[/move]
...и на небу том на које идем ја,сија моја *З*В*Е*З*Д*А***Ц*Р*В*Е*Н*А*!!!
Певала се Дарко та песма и после 2005.
Threads: 9
Нешто не могу да се сетим, но добро, у питању је опклада са другом.Хвала у сваком случају
Пс. Анчи испразни сандуче
Threads: 3
Анчи, стварно бре претерујеш ... Јел ти знаш шта значи ОРИГИНАЛНОСТ ?
И љутиш се без разлога, дајеш тамо неке епитете као што су ''склепане, нису Бог зна шта, монотоне '' итд и логично је да ће ти неко одговорити да најблаже речено лупаш ...
Ајде овако , да се ми нешто договоримо, свако коме нешто није јасно у вези песама које се не певају, у вези старијих песама и сл. нек лепо прочита ову тему - ПЕСМЕ , на званичном форуму, и ако му ни после тога не буду јасне неке ствари,жао ми је, проблем је до вас!
Све су људи лепо написали, објаснили, документовали ... и сад треба да се нас десет овде распадне од писања да неком све изнова објашњава!
Значи, прво прочитајте,па онда ако имате нешто питајте. А ја верујем да ће те у тој теми наћи све одговоре на ваша питања, и што је можда још битније, аргументе зашто је то тако !
Threads: 1
Е ово је јаче од мене! Причати нешто о песми "Од рођења мог" је тотално сувишно.
То је песма која има оригиналну мелодију, речи те песме погађају право у срце! Песма је одлично прихваћена у старту, а тек сад нећу ни да коментаришем како звучи на северу!!!! Као што каже Пијанац, певам је у свакој "прилици"...
Threads: 61
Монотоно и тужно?!?!?!
Не верујем...
|