Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odlasci / Dolasci
Hehe, budala, pa ko će nam igrati po levoj strani ako Luki ode? Što mi ide na qrac kad posle jedne dobre evropske utakmice ceo svet oće naše igrače. Pa zar je to smisao, da odigraju meč karijere i prodaju se. Nadam se da će Pixi učiniti nešto pozitivno po tom polju.
[Image: 35c0qqq.gif]
Sportska Centrala u zadnje vreme pise samo protiv Zvezde i na ruku glodarima tako da sta god nod njih pise ne treba shvatati previse ozbiljno.

Ja licno otkazujem moju clanarinu, jer sta oni dopuste da glodari pisu u komentarima, stvarno nije normalno.
Izgleda da nece biti nista ni od Milijasa,jer je otisao u Poljsku na pregovore sa Legijom.
Quote:Hehe, budala, pa ko će nam igrati po levoj strani ako Luki ode? Što mi ide na qrac kad posle jedne dobre evropske utakmice ceo svet oće naše igrače. Pa zar je to smisao, da odigraju meč karijere i prodaju se. Nadam se da će Pixi učiniti nešto pozitivno po tom polju.
Nadam se i ja, ali realno gledano klub je u velikom minusu, te ce se neko/neki prodati. Moramo da sacekamo do leta da vidimo da li se i Piksi preziva "Sledeca Sezona". Ako/kada uspesno prodaju Zigica na leto, ja ocekujem istu ekipu sa pojacanjima sledece 2 do 3 godine...
A sto se tice Lukovica, pa to nam je trenutno najbolji igrac sa Zigicem i Stojkovicem, (Bastom). Sta ces...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Quote:Sportska Centrala u zadnje vreme pise samo protiv Zvezde i na ruku glodarima tako da sta god nod njih pise ne treba shvatati previse ozbiljno.

Ja licno otkazujem moju clanarinu, jer sta oni dopuste da glodari pisu u komentarima, stvarno nije normalno.

Bas tako,i mene zestoko nerviraju sa svojim pisanjem u zadnje vreme.Stoka seljacka
Ako Lukovic ode bicemo dosta sjebani jer je ove godine pokazao da je stvarno dobar igrac i uz Zigu i najbolji,neznam ko bi uopste i mogao da mu bude zamena(mozda Joksimovic) :boks Ako Piksi krene sa Dzajinom taktikom pukli smo sigurno.....A sta je sa Milijasem ,nije valjda da ni od njega nema nista.......?
Polako ljudi.Sve cemo videti.Milijas je bio na pregovorima u Legiji ali je propalo.Bar tako kazu
Evo kad vec kradem sa SC, dok jos mogu,...
Sa druge strane, Herenven bi da u svoje redove dovede Milana Dudića i uputio je zvaničnu ponudu na adresu Crvene zvezde. Međutim, predsednik Stojković odmah je istakao:

- Dudić, baš kao i svi drugi igrači, mogu da napuste klub samo ukoliko za njih nađemo adekvatne zamene. Prioritet nam je da povratimo titulu, tako da ne želimo slabiji tim.

U prilog tome ide i činjenica da bi "crveno-beli" mogli da se pojačaju Blagojem Georgijevim, prvotimcem sofijske Slavije. Georgijev je i član "A" reprezentacije naših istočnih suseda, a igra na poziciji veznog igrača.
Svidja mi se ova izjava Piksija. Fudbal is ipak biznis, pa prema tome sto da se ne proda ako se moze naci adekvanta zamjena.

Sta bi sa njeah=govom posjetom Japanu? Prica li se o nekim eventualnim pojacanjima sa dalekog Istoka?
Quote:Svidja mi se ova izjava Piksija. Fudbal JE ipak biznis, pa prema tome sto da se ne proda ako se moze naci adekvanta zamjena.

Jebiga, kad zivis na engleskom govornom podrucju i to se desi :ruke [/b]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)