Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zreb za UEFA cup
[quote="Pjer"]Ni Strasbur nije daleko,blizu je granice sa Nemackom pa se mo
S
Teshko je obavestiti gastose koji nemaju veze sa navijachkim svetom i koji samo znaju da u grad dolazi Zvezda. Da smo gostovali Bazelu u najavi bi bile petokrake i fush dresovi... :batine
[quote="warsaw"][quote="Pjer"]Ni Strasbur nije daleko,blizu je granice sa Nemackom pa se mo
S
nEMA VISE FOLDERA, NEMA VISE CIMANJA LJUDI,NEMA VISE MOLJAKANJA LJUDI OD oDENZEA PA DO cIRIHA, NEMA VISE DAVANJA PARA/VREMENA SAMO ZATO DA STOKA neDOLAZI U RAZNIM DRESOVIMA/SALOVIMA, TOGA VISE NECE BITI!

kADA JEDNOM STOKA DOBIJE DOBRE BATINE,KADA JEDNOM IM SE IZLOME RUKE I NOGE, TADA CE SVI SHVATITI DA NE TREBA ICI ILI UOPSTE DOLAZITI KADA ZVEZDA IGRA PO JEBENOJ nEMACKOJ/sVAJCARSKOJ/dANSKOJ!!!
S
Koliko je bilo nepovoljno da gostujemo Baselu zbog velike i neocekivane navale neobrazovanih gastosa i kojekakvih patriotsko-jugoslovenskih indijanaca (naravno ne svih,cast izuzecima! ),tako je bilo i primamljivo zbog tamosnjeg moguceg susreta sa njihovom Bandom...ovako doci nece,Romanisti po "difoltu" ne idu na ino-gostovanja(enentualno njih 40-50-ak),bitno da ce ovde biti i kurta i murta,10 indijanaca po glavi stanovnika na severu...,Tromso totalno Ultra neatraktivan,i jedino ostaje Strazbur.Nema ni on neke bogzna kakve navijace,ali bar malo unosi neke nove momente od ovih ostalih.

Sve u svemu,navijacki gledano,sranje...tresla se gora,rodio se shmi.
Bedak je zbog Bazela ali nema veze :zbunjen Ali u Francuskoj ce biti extra gostovanje, samo sam cuo da su Francuzi tj. amasada Francuska vrlo rigorozna i traze sve i svasta za dobijanje jebenih viza ali valjda cemo imati srece ovog puta ;pljuga

Samo nasi momci da ostave SRCE na terenu i da znaju koji dres nose i mislim da imamo velike sanse za prolazak jer mi ovi klinci za sada ulivaju nadu i to kao ni jedna ekipa Zvezde do sad mislim u zadnjih nekoliko godina!

Pozdrav! Ajmo Zvezdo :ruke
Molim vas ko Boga da mi kazete oceli se tekma igrati u tom gradu iz Tromsoa,ili ne gde drugde i sve Smile

hvala
Zao mi je zbog vas u SCG jer je gostovanje u Norveskoj bas zajebano ici Sad

Ali ja zivim tu blizu pa su mi potrebne informacije tipa-Dali ce se igrati na tom stadionu,rezervisanje karata i ta sranja
Low cost avio kompanija koja leti za Tromso

www.norwegian.no

Pa ko ima kesa srecno Confusedampion
Evo Svajcarci se bune! FcBasel nece igrati pred praznom Marakanom i pregovaraju za Uefom da makar njihovi navijaci dobiju pravo da gledaju Utakmicu na Mari!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)