Threads: 2
Ova diskusija me podseca na trenutno stanje u Hajduku...
Mada ipak mislim da je najveca pomoc Zvezdi da se kupi karta i da se navija-svako prema svojim mogucnostima i prema svojoj pameti.
A to da je Zvezda iznad svih i svakog pojedinca-to je i moje licno mi
Threads: 22
25/06/2005 | Izvor: B92, Beta
Odlaze Dudici, dolazi Argentinac
Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju putuju na prvi deo priprema u Sloveniji, a medu putnicima sigurno nece biti brace Dudic
Threads: 22
Evo sad se pojavila prica da ce Dzaja biti protivkandidat Pixiju,sa Boricicem,Vujinom i ostalom starom ekipom.Stvarno ako Dzaja i stara druzina opet pobede onda ovo vise nema smisla.
Danas je izasao intervju sa Dzajom u zurnalu u kojem je rekao da nije podrzao Pixija...
Threads: 12
Quote:Evo sad se pojavila prica da ce Dzaja biti protivkandidat Pixiju,sa Boricicem,Vujinom i ostalom starom ekipom.Stvarno ako Dzaja i stara druzina opet pobede onda ovo vise nema smisla.
Danas je izasao intervju sa Dzajom u zurnalu u kojem je rekao da nije podrzao Pixija...
Pa ako se OPET kandiduje, ja onda stvarno ne znam kako ga bre nije sramota... Ima li on barem zrnce postovanja za Zvezdu, ili je totalno poludeo, pa nije svestan svojih postupaka...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Threads: 4
ma da bre za sve je on kriv je li?! :boks
kad bi vas pito za imena bilo kojeg njegovog bivseg saradnika ne bi znali tako da :nene
dzajin najveci problem je sto svima veruje! to ga je ukopalo.
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section
Threads: 76
?? ?? ???? ?? ?? ?????????, ?????????? ?? ??.
?????? ??? ???????? ???? ?? ?????? ????? "???????? ??????" (??????? ????) ?? ??????? ????????? ?? ????????? ??????? ? ??? ??? ???? ?? ??? ???????? ?? ?????? ??????? ???????? ???? ????? ??? ????? ????????, ???? ? ?????? ???????? ???? ? ?? ???? ?? ????, ?? ?????? : ???? ?? ??? ????? ? ???????
???? ?? ??????? ?????? ? ??????? ??????. ????? ??????????? ???????? ?????? ???????? ?????? ??? ?????? ????????????? ?????? ? ???? ????? ??? ???????? ???? ?? ????????? ??? ???? ?????.
?? ??? ????? ?????, ???? ??, ?????? ?? ???? "?????", ?????? ????????? ? ?? ???? ???????? ??? ???? ?? ??? ?????? ????? ? ????? ? ?? ???? ???? ??? ??? ?????? ??????? ? ??????? ???? ? ???? ?? ?? ????.
?? ?? ?????? ????. ? ??????? ??????, ???? ?? ???? ????????, ?? ????? ?? ????? ?????? ????? ???? ?????? ??? ???? ???? ??????? ??? ?? ?? ?????? ????? ????? "?? ???" : "?????? ?? ??? ?????? ?? ?????? ?? ?? ?? ???? ???? ????, ???? ??????. ????????? ??? ????? ?????? ?? ????? ?? ?? ??????? ? ???????. ????????, ? ??????? ?? ?? ????. ???????????, ??????? ??? ?? ???? ?????? ?? ???? ?? ?????? ?? ???????. ?? ???? ?? ?? ???? ????? ?? ??????, ???? ???? ????? ? ?????. ?????? ?????? ?? ??? ??? ???? ????? ???????? ?? ??? ? ??????, ?? ????? ????? ????????? ?????. ???? ?? ???????????, ????? ?????? ????, ?????? ?? ??????? ????? ????????... ????????? ??? ?? ???? ?? ??? ????????? ? ??????. ?? ???? ?? ????? ?? ?? ?? ????, ??? ????? ???? ? ?? ?? ?? ?? ????????. ?? ????, ??? ???? ?? ?? ?????? ????? ?? ????? ?????? ?? ?? ? ?????????? ?? ????? ????????! ???? ????? ??? ??? ?????????, ? ????? ?????. ????? ?? ?? ?? ???? ??????? ???????, ? ???? ?? ??, ?????? ???????, ??????? ???????..."
Threads: 18
Stojkovic dobio protiv-kandidata. Rech je o Aleksandru Borichicu za koga lobira Dzaja.
Sve gore od goreg... Stojkovic ili Borichic? Od dva zla biram manje, ali koje???
Threads: 76
Quote:...za koga lobira Dzaja.
?? ??????? ?? ???? ?? ????? "??????"...(??? ?? ??????? ?? ?? ???? ?? ?? ????????? ???? ????????, ?? ?? ?? ?? ??? ????? ?????? ?????? ???? ??????????, ????? ??????? ?? ?? ?? ?????????. )
??? ??? ??? ???????? ???? ?? ????????? ????????
Threads: 15
Gomila dezinformacija... Ciric je izjavio da je kandidaturu podneo samo Piksi, a rok polako istice...
Threads: 4
potpisao hidetosi nakata za nas!
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section