Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!!
Чекај бре... Па ја нисам цитирао "забрањене" изворе, само сам поделио са вама своје мишљење о току прелазног рока, зар не? Ако је то забрањено, опомени ме  ;D Морам и ја да се доведем у ред, што би ја био повлашћен у односу на друге?  Wink

п.с. Али да не буде забуне, корисник "ноћна мора" је опоменут због недозвољених извора, ако сам добро упознат са ситуацијом...

И наравно, идемо даље са прелазним роком... У нади да ћемо чути неку нову конкретну вест, а не наклапања и нагађања!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Извињавам се, тек сад сам пажљиво прочитао правилник и видим где сам почрешио. Понесе ме понекад та еуфорија око долазака и залетим се, ваљда је и очекивано да из године у годину (какве су биле) будемо напетији што се тиче трансфера. Али да не дужим, као што сам некад и сам инсистирао, само званично потврђене вести. Чекајући повољне, наравно  Smile

Едит: ово би требало да је дозвољен линк:

http://www.zurnal.rs/2011/06/18/uros-cos...index.html

Што значи да сада имамо три класична штопера (не верујем да Роби рачуна на Адија мада ко зна) али и Мијаиловића, Микића и Тошића који могу ту да одиграју. Мислим да ће паре ипак отићи на задњег везног, шпица и десног бека.
Ако се по јутру дан познаје до сада ствари не иду како смо се сви надали и очекивали. Пара од Гаспрома нема а самим тим ни довођења озбиљнијих играча који би нам донели титулу и увели клуб у Лигу Европе...

Из Спортског Журнала:

http://www.zurnal.rs/2011/06/18/besparic...index.html
Пијанац: Добродошао на форум! Пошто ти је прва порука нећемо те санкционисати, већ упутити да прочиташ Правилник под-форума ''Терен'' и тачку број 6 која се односи на дозвољене изворе информација.

http://www.delije-caffe.net/forum/index....pic=3785.0

Извините нисам прочитао правила,али на грешкама се учи..

Пачеко прелази у Партизан. Ситуација у клубу је јако лоша, чини ми се да нећемо никог довести док прво не продамо ово што имамо. Биће врућ септембар после испадања из квалификација за ЛЕ.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Ко жели да купи ове ухљупе по овим цијенама?

Ако је истина ово за Пачека, чак је и за њих овај потез више него јадан. И зашто не зачепе јебене губице о појачањима? Па и Просинечки је причао да се прекине цурење информација баш због оваквих ствари.

Овај прелазни рок ми игра по живцима више него и један до сада.

Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Ове, сада већ хроничне, куповине од стране стоке свега на шта ми покажемо прстом само говоре да су и они у дебелој були. Вештачки покушавају да створе слику да су довољно моћни да окрену у своју корист нашу евентуално неспособност. Ни не схватају мученици да ту има доста шкарта.

А што се нас тиче, последње је време да почнемо да се појачавамо, за два дана почињу припреме. А ако се Аџићева бразилска епизода заврши на само једном играчу, онда боље да није ни путовао о трошку клуба. Могао је тог једног и Рамбо да пошаље.
Кад већ спомињеш Рамба, изјавио је да тај лик не вреди толико колико траже за њега. И да га он заправо није ни предложио као појачање већ да тражи друге нападаче.
Имају 2 Пачека,овај што иде у фк мали патуљак је нападач и за њега није Рамбо интервенисао.Прави долази код нас.
(06-19-2011, 09:21 PM)MACAK link Wrote:Имају 2 Пачека,овај што иде у фк мали патуљак је нападач и за њега није Рамбо интервенисао.Прави долази код нас.

!!!

Људи, пре него што одлепимо због неке вести треба и добро да је прочитамо... У Звезду долази Винисиус Пачеко који је и најављен и о коме се причало... А овај који долази у партизане је Едуардо Пачеко, кога нико ни једном једином речи није помињао као појачање Звезде, нити се доводио у везу са Звездом... Ови новински наслови и приче очигледно имају за циљ да напакосте Звезди, немају везе са истином!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Forum Jump:

Users browsing this thread: