Threads: 9
05-17-2011, 09:11 PM
(This post was last modified: 05-17-2011, 09:13 PM by Darko.)
(05-16-2011, 11:09 PM)Дуле link Wrote: Свака част за отварање ове теме, добро је да су се сада у ово укључиле и још неке групе у Србији, да не причамо само ми о томе.Али ако се ово настави треба нешто радикалније урадити пошто у овој држави ништа на другачији начин и не може да се уради.
Моје мишљење је да до краја ове сезоне, колико је остало, ових последњих 3 кола посветимо борби против овог канцера који је захватио наш фудбал. Финале купа је Богу хвала цела Србија видела, милиони су видели срамну крађу и намештање у корист партизана, тако да треба наставити са овом борбом, сада када је коначно долијао. Део јавности, и гробарски полтронски медији већ покушавају да заташкају ствар, по старом добром рецепту сву кривицу сваљују на своје ривале, овога пута Фк Војводину. То су таква говна да ја не могу да верујем да тако нешто постоји. И преко мртвих би газили само да се некако дочепају титуле и трофеја, јебо им пас матер болесну !!!
Threads: 0
Е па овако, питање је "Треба ли нам калчополи?"
Не треба!
Нама треба нова лига, нова фудбалска организација, нов статут, нови људи...
Какав бре калчополи, па ко ће да спроведе истрагу? "Реформисано" правосуђе, "независни" тужиоци, или ће можда некакву интерну истрагу да спроводе ови мамути из фудбалског савеза....?
Систем не ваља, све је ту труло, од избора делегата по регионима до избора председника, исти комунистички систем који постоји задњих 60 и кусур година у коме је постојала софка која је финансирала све клубове. Такав систем ће опет да избаци неку нову телећу главу, па звао се он терзић, караџић, миљанић, ђорић или како већ. Да ли је неко од вас прочитао статут фсс, било који правилник, па ту жив човек не може да се снађе, сваки члан је у супротности са следећим, све може да се тумачи и овако и онако....систем је свесно направљен тако да одговара сецикесама и лопужама. Није фудбалски савез мафијашки зато што се на његовом челу налази телећа глава, већ зато што оставља просторе за најгори криминал, све је ту могуће, од прања новца до играња за кладионице.
Овај савез се мора срушити из темеља, у "почеп" што би рекли орјенталци, све остало је свирање курцу, јер мислим да није циљ да сад дође неки "наш" човек па да остали демонстрирају наредне 4 године, циљ је да такмичење буде поштено, па нек победи бољи.
Треба да се прави нова лига, то је мој предлог, онда ови из фсс могу да буду председници сами себи и разним кулама, металцима и осталим резервним играчима фк патуљак.
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Threads: 5
[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=FhnWlvUxZzU&feature=player_embedded#at=55[/flash]
Ево једне занимљиве песме коју су смислили навијачи Мачве,Шанери из Шапца уз то одрађена и порола за Тола.
Четници Север
Threads: 19
(05-17-2011, 11:01 PM)buteo serbiano link Wrote: Е па овако, питање је "Треба ли нам калчополи?"
Не треба!
Нама треба нова лига, нова фудбалска организација, нов статут, нови људи...
Какав бре калчополи, па ко ће да спроведе истрагу? "Реформисано" правосуђе, "независни" тужиоци, или ће можда некакву интерну истрагу да спроводе ови мамути из фудбалског савеза....?
Систем не ваља, све је ту труло, од избора делегата по регионима до избора председника, исти комунистички систем који постоји задњих 60 и кусур година у коме је постојала софка која је финансирала све клубове. Такав систем ће опет да избаци неку нову телећу главу, па звао се он терзић, караџић, миљанић, ђорић или како већ. Да ли је неко од вас прочитао статут фсс, било који правилник, па ту жив човек не може да се снађе, сваки члан је у супротности са следећим, све може да се тумачи и овако и онако....систем је свесно направљен тако да одговара сецикесама и лопужама. Није фудбалски савез мафијашки зато што се на његовом челу налази телећа глава, већ зато што оставља просторе за најгори криминал, све је ту могуће, од прања новца до играња за кладионице.
Овај савез се мора срушити из темеља, у "почеп" што би рекли орјенталци, све остало је свирање курцу, јер мислим да није циљ да сад дође неки "наш" човек па да остали демонстрирају наредне 4 године, циљ је да такмичење буде поштено, па нек победи бољи.
Треба да се прави нова лига, то је мој предлог, онда ови из фсс могу да буду председници сами себи и разним кулама, металцима и осталим резервним играчима фк патуљак.
Испашће да идем против самог себе ;D... али, у праву си!
Ово кажем због свега виђеног у последњих 7 дана.
ФСС је једна од најкорумпиранијих организација, на овом делу Европе! Повезани су и са државним органима, и институцијама, тако да их заправо нико и не контролише. :-[
Раде шта им се прохте, дају једне изјаве, па онда друге и тако врте у круг.
Што је buteo serbiano добро приметио... Статут је лоше написан, све се може тумачити из више углова. То вам је оно кад се каже за неког да се бави пословима "на ивици криминала" ??? Или јеси криминалац, или ниси! Не може жена да буде мало трудна... или јесте или није.
Е сад ова сезона је већ при самом крају... али следећа ће врло брзо доћи. И требало би некако реаговати.
Мислим да би Звезда као клуб морала око себе да окупи још клубова из Суперлиге, где верујем да ће ФК Војводина да нам се придружи, и да се тражи нова скупштина ФСС, где ће ући нови људи, написати нови статут, изабрати нове судије, делегате, функционере...
Нас воде све сами рђаковићи, лопићи, незнанковићи, никоговићи... СВЕ ОЛОШ И КРИМИНАЛЦИ НАЈГОРЕ ВРСТЕ!
У Новом Саду смо видели и дебакл кадета Србије, где их је водио Милован Ђорић, једна битанга и олош у служби Толета Караџића. >  Гњида и не признаје да је погрешила, а фудбалски радници кажу да је упропастио једну од најталентованијих генерација коју је ова земља икад имала :o Персона Ђорић је добила тај посао, пошто је претходно упропастила сениорску генерацију репрезентације, када смо испушили у квалификацијама за СП 2002. Јапан и Јужна Кореја.
Зато могу да кажем, да ми све свиђа овај предлог buteo serbianа!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
Постоје добре вибрације из Новог Сада. Бата Бутуровић је ономад изјавио да је било срамно понашање т. караџића када је на финалу купа, славопобеднички устао и отпоздрављао гробљу док су му скандирали "јеби толе глупе цигане". Јасно је и њему све. Доста клубова држи партизан али надам се да ће бар ови неутрални стати на нашу страну, за корените промене у овом нашем сивилу од фудбала. Иначе одосмо у три лепе , и ми и репрезентација ...
А што се тиче бата Ђоре ,тај човек је феномен своје врсте. Преко 30 година у савезу, свуда где се петљао засрао је ствари до максимума али не може му нико ништа, он се некако опет враћа у новом облику, неуништив ;D
Подсећа ме на једног лика неуништиви из филма Јенки Зулу ,као мали сам га гледао али упамтио сам га. Ако је неко гледао филм знаће о чему се ради
Threads: 164
Знам, то је онај плавокоси дебил. Гледао сам филм 2-3 пута ;D
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 38
(05-18-2011, 02:57 PM)дрвосеча link Wrote: Мислим да би Звезда као клуб морала око себе да окупи још клубова из Суперлиге, где верујем да ће ФК Војводина да нам се придружи, и да се тражи нова скупштина ФСС, где ће ући нови људи, написати нови статут, изабрати нове судије, делегате, функционере...
Нас воде све сами рђаковићи, лопићи, незнанковићи, никоговићи... СВЕ ОЛОШ И КРИМИНАЛЦИ НАЈГОРЕ ВРСТЕ!
Пробаћу на ово да одговорим и да у расправу убацим један мало другачији поглед, који наши људи тешко варе. Колико смо ми сигурни да људи који данас воде Звезду јесу ''људи морала''? Тај морал би прво требао да се испољи према сопственим навијачима који своју безрезервну подршку несебично исказују у овим, по клуб, најтежим временима. Пре две године је Лукић окупљен Звездашима, ујединивши се и са секцијом ветерана, рекао да ће се у клуб вратити Звездаши, а да ће људи који од клуба желе да виде само корист заувек бити одстрањени. Није много времена прошло, а Звездаши су један по један почели да отпадају, док су у клуб улазили разни Божовићи, Достанићи, Весићи, Мајамији, до најсвежијих Радујка и Дулића. Свима им је заједничко да су им, најблаже речено, сумњиви Звездашки корени. Од Звездаша су у клубу остали само Лукић, Аџић и Просинечки. Неко спомену ''поштене'' гробаре Саву мајмуна, Дивца, Антару... као пример људи који неће са Толетом, па се још спомену и Пижон као неко ко је изгубио компас и ''одродио'' се од Звезде. А нико да пита под којим то условима је у ствари Пижон отеран из Звезде. Код тог Толета у Савезу раде још и велика легенда Дуле Савић, као и нама посебно драг Сале Јанковић. А ником није чудно што ти људи нису баш блиски садашњој Звездиној управи, а камо ли да тамо ураде нешто за Звездину ствар. Јел они нису ''људи морала''? Јесу они лошији људи од Аџића, Весића, Саве мајмуна или Дивца сваштаре?
За овакву монополску ситуацију у нашем фудбалу има итекако Звездине кривице! Деценију и по се ми понашамо надобудно, уображено, не интересују нас Савез, заједнице, одбори, други клубови, са свима се напушавамо, судијама јебемо мајку кад дођу да нам свирају петлиће... За то време су мишеви свуда забадали свој нос и дошли су до тога да данас држе све. Неко каже, па нећемо да будемо кварни као они, не дао нам Бог оваквих трофеја. Слажем се, али Звезда некад јесте била јака у фудбалским круговима, а да ништа нелегитмно није морала да ради. Данас је довољно да само толико ојача у тим круговима да се успостави макар нека равнотежа. Кад би се она успоставила и у овим крими условима би било поштеније такмичење, а и мали клубови би имали већу шансу, јер се не би овако провидно вукло само на једну страну. Али не! Ми и даље на све живе сикћемо и настављамо да затварамо себи врата.
А од тог Калчополија и поштеног првенства сви знамо да неће бити ништа, не док је овакве државе каква је Србија данас. Зато треба за почетак ојачати у овим условима, па после видети шта даље. Немамо ми више времена да чекамо интерпол да реши проблеме у српском фудбалу, морамо сами да се сналазимо. Да не буде забуне, лично сам јако против тог Толета из много разлога, али да мислим да је он крив што су некажњено Евандра тукли по ногама, не мислим!
Threads: 8
Пијанац, браво за упис!
Па она балерина из владе се не одваја од Телета, а он сваку прилику користи да похвали подршку министарства спорта и владе за пројекте ФСС-а. Другим речима врана врани очи не пије.
И од кога да очекујемо да уради тај калчополи од оног пискавог Томе Зорића који се труди да буде опасан, или од државног тужиоца Радовановића коме се смеје цела држава...(прелистао сам ову тему овлаш, вероватно сте и ово ви споменули, па се извињавам ако се понаваљам)
Такође далеко било да се упуштамо у борбу раме уз раме са Савом Мајмуном, Дивцем, Јешићем или са оним Орловима које питај Бога ко финансира, вероватно ови побројани. Ако нешто мрзим то је да неко користи нашу снагу да протура своје личне интересе.
Само усе и у своје кљусе, тада смо најјачи. Мени се лично не свиђа ни претерано скандирање Толету, нити би волео да то радимо до краја сезоне, имамо ми већ довољно борби (Космет, Урош, хуманитарне акције) и отварање нових фронтова само нас ослабљује. А и тако само дајемо алиби овој управи, којима је крајње време да се уозбиље, и да крену да раде прави посао, а не само неке маркетиншке трикове. Дали смо им превише времена да се привикну на велики клуб и били и више него стпрљиви, ниједна управа у историји Звезде није имала толику подршку а да заузврат сем безвредног трофеја купа није донела ништа.
ХОЋЕМО ТИТУЛУ!
Threads: 19
Пијанац,
оно што мене највише плаши у овој причи, не само што се тиче регуларности, већ уопште по питању нашег СД Црвена Звезда, јесте управо то... Што се нама у Управу намеће један Топлица Спасојевић, Добривоје Танасијевић, Петар Шкундрић итд, итд. :o Све сами ликови од којих ми се диже коса на глави.
Они требају да бране наше интересе, и да говоре у наше име?! :-[
А са друге стране прави Звездаши се терају из Звезде што си навео?! :-\
Сигурно нисам за то да ћутимо и да трпимо! Нити да нешто чекамо... Од чекања нема ништа, и од ћутања, и рекох на 2. страни ове теме, биће нам још горе, и горе...
Што кажу: "Мало је један Лукић у Звезди!".
Не мислим да ће садашњи државни органи спровести те истраге, калчополи, како год већ... Мала је шанса и да Интерпол то направи.
И оно што сам начуо задњих дана, да ово што су Дивац и Саво против ФСС и Толета, има своју тајну позадину. Наводно да Саво хоће да се угура на Толетово место... Колико ту има истине... хм... Не знам ни сам. Наводно да тај гробарски лоби тако хоће да направи, и да још више присвоје фудбалску власт у Србији. Дивац ће ту исто као некаква испомоћ да буде... па да буде као са кошарком последње деценије.
Јој мука ми је од свега тога, поготово што НАС воде погрешни људи.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
|