Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010
Ако неко хоће мало да се игра за време СП ;D
Значи ''Fantasy World Cup''  Smile

Тим мора садржати:
3 голмана
7 одбрамбених играча
8 играча средине терена
5 нападача

Из једног тима можете изабрати:
Такмичење по групама(значи на почетку)највише 2 из исте земље
Осмина финала:највише 4
Четвртфинале:највише 6
Полуфинале,финаме:највише 8

Играчи су вредновани од 1 до 10 јединица,а тим не сме премашити 150 јединица.Након завршетка утакмица у групама,за сваког играча који буде завршио такмичење у групама биће додато 5 јединица.

Бодовање
Време проведено на терену 1 до 30 минута 1 поен,31 до 60 2 поена,61+ минута 3 поена.
За две лопте унете у 16ерац 1 поен,за 5 нетачних пасова -1 поен
Чишћење лопте дефанзивца 1 поен
Одбрана играча на гол линији 1 поен
Ту су и поени за дати гол,асистенције итд....ко је играо већ неки фантази зна...ко жели да игра а не разуме има пп  Smile

Има и неке награде...као КИА аутомобил и још неке глупости...

Мислим да се екипе могу правити још данас или најкасније сутра пре подне.
Ево линк где се треба регистровати:
http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/M/home.mc

All Conductors Are Bastards
Reply
Први дан и два ремија. Јужна Африка - Мексико 1-1 и Уругвај - Француска 0-0. Оне трубе вувузеле ме излудише.
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Као рој пчела сунце ти  ;D ;D ;D
Кокеза лопове !!!
Reply
Изгубише Грци од Кореје....онакву немоћ одавно нисам видео,ништа им није полазило за руком... Sad Мада,није ни чудо,кад основу тима чине играчи Панатинаикоса.... :Smile
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Reply
Људи ја не знам за вас, али очекивао сам много бољи фудбал. Могу мислити шта ће бити у нокаут фази, ако се овако игра у групи.
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
Па јебига, ипак се игра на резултат, а у данашње време "сви играју фудбал". Две данашње утакмице су спектакл за јучерашње мечеве. Оно јуче је било к'о да гледаш Хајдук - Чукарички.
Reply
Меси још 2 дана неби дао гол гоши из Нигерије,ма све му је скидао.
Reply
Прво да кажем да до сад нисам одгледао ниједан пун меч  само сам ухватио неке делове, јер сам био заузет постајањем делом Звезде, наиме, кожа ми је већ потпуно црвена-  ултра буквално сам схватио шта значи бити- део звезде, па су последице излагања сунцу  за једно Јаооо..  >Sad >Sad >Sad
или Ки Сун Јунг

Видели смо да  је у ЕСПН антисрпским сликама Србија без Косова, стога слика Северног Кореанца на коњу  се  односи на 19 тарот карту Сунце ,  што можда указује на њихов тријумф?!
у сваком случају неће бити неки проблем уложити нешто пара на С.Кореју.
[Image: North-Korea.jpg]

[Image: 150px-RWS_Tarot_19_Sun.jpg]

Невероватна вест јуче, случајност намерна или не у односу на прошли озвучени дерби од стране јужњака ( ако неко процени корисним по наш имиџ  везу са браћом црвено звездашким  СКорејанцима нека убаци овај новински чланак у Делије.нет тему Делије на ЈНА ( не желим да сам присутан ни на интеренту у једној теми која се тиче тог пакистанског малог ружног стадиона који би требали по угледу на СКореанце да спалимо) )

http://www.novosti.rs/code/navigate.php?...a%20koreja

"SEUL - Severna Koreja zapretila je danas da će svim sredstvima napasti južnokorejske zvučnike i drugu propagandnu opremu raspoređenu duž dobro čuvane granice, uz upozorenje da bi Seul mogao da se pretvori u "more plamena".

Значи после овог судбинског поклапања С.Кореја за мене и све звездаше постаје још више омиљен тим на СПу.  Tongue 

КОментатор за време меча Аргентина Нигерија рече да прошли пут 1986 кад су Аргентинци освојили мундијал исто гол постигли у 6 минуту као и јуче у 6. Стога  сви паре на гаучосе у кладионици.
Мада учестала појава броја 66 и броја 3 (лава) подсећа све на годину кад је  Енглеска освојила задњи пут трофеј. Мада сумњам после лоше игре, а и сви некако мрзимо ту земљу, а ми се ту питамо. Још више мрзимо французе због платинија и уефине мафије жабара. FFF је ознака Француске Фудбалске федерације, 666 абецедно редоследно дешифрујући. Тери Анри је играо руком као и Марадона, опет се дакле понављају догађаји које треба спазити у ком правцу, марадонино селектовање утиче на ток.

Америка је 1950 победила Енглезе са 1-0 ,  а замало им то опет није пошло за руком, међутим Британска енергетска компанија  БП четврта најбогатија у свету је пробушила  и пролила нафту у Атлантски океан код мексичко америчке обале изазивајући незапамћену ужасну штету, уништавајући сав биљни и животињски свет около, десило се то значајног датума 20.4. 2010. Зато је  јуче Голман Енглеске који се зове Green Зелени , направио грешку код изједначујућег гола као повезани одраз тог догађаја Eng vs USA -Зелени лого компаније је пуко, http://en.wikipedia.org/wiki/Bp  Нафтна платформа се каже Риг на енглеском језику- у то време експлозије била је завршница нашег српског првенства у фудбалу која је значи НАМЕШТЕНА јер Ригг је исто реч која се користи на енглеском говорном подручију за намештени меч. По мом скромном истраживању- Немачке тајне службе, Тул друштво и геј лоби су из сателита тајним светлосним оружјем гађали платформу, што се највише огледа , манифестује у победнику песме Евровизије Лени немици (хелена, селена, цибела - богиња месеца (имамо сад и мун-дијал)) њена песма под завереничким редним бројема 22  . Реч САТелит указује на Сатанске Елите, сатанисти, или сатурнијанци су изазвали ту експлозију црне нафте у жељи за повећањем црнила у свету (Чикаго БЛЕКхавкси су освојили НХЛ, НФЛ Саинтси( имају црно златне боје), што значи и да су овим фрањевачким шиптарима  дали трофеј... преко окретања Телефона Толета Тула Тел(ета) Авива града у данашњем Израелу где је организована геј парада, истовремено са даном  почетака СПа.  Скоро истовремено у вестима се појављују на различитим крајевима света Света Цеца и Света Сара  (Палин-најозбиљнији кандидат за следећег председника САДа, очигледно је нека глобална завера у питању, за контакт са ванземаљцима са Сириуса или неким експлозијама наи тајним базама на Месецу, али то је  друга прича, прича која је више везана Јелен лигу коју Звезда мора освојити буквално  јуче. Дакле све ово указује највише на 3 светски рат нуклеарним оружањем који виси у ваздуху.

На Дејвид Ајковом форуму можете видети прогнозу да ће Немачка и Холандија играти у финалу.
http://www.davidicke.com/forum/showthrea...&page=2159
такође се спомиње да је Ленин деда ожењен Мађарицом из племићке породице (илумината рептила ), видимо да се и Тадић везује чврсто за мађаре.

Што сее тиче вувузела труба, Тарот карта XX (20)  их је предсказала.

[Image: lastjudge.jpg]

Ова карта предсказује Судњи дан. Или ванземаљски контакт, (Дистрикт 9 у Ј.Африци) на овом сајту  налазим упоредну слику постера филма Ратови светова са ТК томом крузом и Трофеја светског купа, као и сличност слике Пресуда карте са постером филма о ванземаљском доласку "Дан кад је земља стајала мирно". На сајту се види и скорашња округла и дубока црна Рупа у Гватемала Цитију, (слична реклами 3Д самсунг телевизора нове генерације, коју и наша телевизија приказује, све у склопу тродимензионалог ритуала контроле ума људи преко филмова) рупа  коју аутор текста веже за број 23,  (број наших купова... и у гробарском мозгу њихова жеља броја титула за даље коју не смеју остварити никако) пре пар месеци сам налепио једну налепницу  2344 броја на Самсунг радњу на Славији, што потврђује повезаност и опасност тог броја који се може појавити ако се наша Маракана (не)популарна рупа претвори у неки нови пројекат звездане рупе, (уместо да се прави победоносни шампионски тим) Ова наша рупа вест  се појавила у слично време као и рупа у Гватемала Цитију- микрокосмичком Галактичком Центру.
Алистер Кроулијев Тот тарот XX  карта се зове Аеон, Нови еон, аналогно са новим добом водолије, по њему ново доба Хоруса бебе, детета, ванземаљски контакт (стога чујем јуче да је коментатор рекао највећи број играча рођених у знаку Водолије учествује на турниру)

Можда тарот карта указује на Енглеску заставу и њихов тријумф на крају?

Била је негде вест да је један Малајски астролог прогнозирао да један тим у  зеленим дресовима осваја трофеј, линк небитан.

Што се тиче Србије, због толетове крађе и непозивања наших тренутних играча многи неће пуним срцем навијати за овај тим, али то је њихова одговорност, ипак навијати треба због бивших играча, и ако су борбени одреди Делија стигли доле, можемо  очекивати победе и на терену.. Мада случај погибије унуке Менделе чије име има корене у Лавовима не слути на добро због Лав пива. Ганци су познати као Црне Звезде, црна нафта се шири. Ипак масонски утицаји су очигледно присутни око свега са нашим тимом, због ритуала са бројем три од Илумината су добили  вероватно неки попуст, али ипак треба се уздати у наше Црвене звезде, и њихов непресушни извор моћи.
Не морате да ми пишете хвалоспеве за ово... Србија је битна сад,  нека гази гану, црнци нек једу банану... напред црвени.
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply
Коди је победник! Све је зајебао! Закључавај форум нема потребе да се било шта пише! Гејм овер...  Big Grin
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Јао јао јао  Big Grin
Него друже да ти ниси Марко Булат  ;D

(ово и има смисла...мислим по нешто)

Још само 2 сата јбт  Smile

Е кад већ помињеш бројеве 6 и 3(лав)...ево ти мало материјала...гле ово  :Smile
Боби Мур са својом 6-ицом и лав поред њега  :Smile

All Conductors Are Bastards
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)