Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Вицеви2
(04-12-2010, 12:37 PM)Увек са тобом link Wrote:Ово сам данас чуо и покидао сам се: Постоји нови падеж у Земуну познатији као земунатив, а гласи овако: Кога, чиме   Big Grin

Big Grin Big Grin Big Grin
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Стигао човек до газеле кад тамо све стоји. Куцају му на стакло неки људи у црним оделима, он отвара:

Добар дан господине, молимо Вас за помоћ, терористи држе у скупштини чеду, динкића, тадића, николића, вучића, чанка, љајића, коштуницу и остале, и прете да ће их полити бензином и запалити ако им не дамо 100 милиона еура. Па вас молимо за прилог.

- Па добро, ајде, кажите по колико дају људи?

Па по литар два, колико ко има!  Smile
Reply
(04-16-2010, 02:12 PM)Микеланђело link Wrote:[quote author=Увек са тобом link=topic=3738.msg77802#msg77802 date=1271075864]
Ово сам данас чуо и покидао сам се: Постоји нови падеж у Земуну познатији као земунатив, а гласи овако: Кога, чиме   Big Grin

Big Grin Big Grin Big Grin
[/quote]

Виц је закон.  Big Grin
КРАГУЈЕВАЦ НАВИЈА ЗА ЗВЕЗДУ!!!
Reply
Зашто се пандури никад не купају?
Зато што чекају да се упали зелено на бојлеру!!! ;D
Пружићу јој пажњу, љубав, пружићу јој све,
само немој да ме смара она због ЗВЕЗДЕ;
никад због ЗВЕЗДЕ!!!!!!!!!!!!
Reply
Ciga se razbio u saobraćajnoj nesreći, hitna pomoć ga pokupi i brzo u bolnicu... Tamo panika, svi se sjatili oko njega, doktor viče: - Sestro, brzo, instrumente! A Ciga jedva svestan progovara: - Kumee , pa ne mogu sad da sviram. Big Grin ;D
Reply
Кладили се Чак Норис и Супермен ко је јачи. Слабији је морао да обуче гаће преко хлача.
Reply
Шта су то хлаче :-\
Reply
(05-07-2010, 10:28 AM)MACAK link Wrote:Шта су то хлаче :-\

Панталоне, фармерке, рифле.
Reply
Шта је то зебра?
Коњ који навија за партизан...  Smile
Reply
Зашто глувонем дрка левом руком?Зато што десном уздише...  Tongue