Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Инсајдер о фудбалској мафији
Колико сам сазнао, то су били чланови породице, тако да коди не мораш тако да се изражаваш...
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Reply
У реду онда.. нисам пратио вест од почетка Smile
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply
Kолико је све ово смешно (акција полиције) говори и интервју Михајла Пјановића у јутрошњем Пресс-у... ПОлиција изјављује да је и његов трансфер на провери, а он човек лепо каже да је у чуду јер ту није ни постојао "трансфер"... Њему је истекао уговор и без динара је отишао у Спртак из Москве :zbunjen Дакле само је он потисивао уговор, тј. Спартак је имао са њим договор, а Звезда је остала без динара, да појасним за неупућене који ово читају (неупућени = српска полиција)...

И мали офф у односу на тему... Сећам се како је већи део Севера практично "отерао" овог човека из Звезде, а он у овом интервјуу све најлепше говори, како о Звезди, тако о челницима и односима са њима и свима осталима у клубу... Штета је што некада не осетимо ко је какав човек и ко колико воли наш клуб за који дајемо велики део себе, јер некада од оних који не заслужују ми направимо велике звезде а они и нама и клубу врате само зло... Конкретан пример - Друлић...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
не знам што схваташ да је Друлић лош или зао,мислим ако је стварно да су му нестале паре не улазим дал је Џаја,Марко,Станко или Дарко узимао са рачуна поготово ако је тачно да је прво долазио у клуб и преговарао да му врате тај новац и опет су га израдили да тужи клуб,што не значи да је мањи човек,значи био је коректан и није хтео да тужи клуб 5 година већ је ишао на преговоре/разговоре са свим живима и сад је он лош човек што више није могао да трпи лажи и мазање очију и тужио клуб...А сви знамо да се одавно то вуче да Звезда дугује неке паре Друлићу додуше нисмо знали колико...Оно Друлић је небитан у овој причи али је глупо размишљање да ко тражи своје је лош човек и да он не поштује Звезду.Ајде онда пошто сви имају плате у Звезди да кажемо да цео тим који добија плату и тражи ту плату су лоши и зли људи...Из неке приче пошто имам ортака у неготину који зна Друлића јер је он из тог града знам да је Звездаш до коске,али то је небитно.
Reply
ТРАНЗИЦИЈА!Неко губи неко добија неко се сналази неко не!Суд би требало да суди по доказима и та прича је сад у нечијим другим рукама.Ми треба да се потрудимо да сачувамо клуб колико год смо у могућности да на то утичемо. :bes Ова игранка неће на добро да изађе...Шта мислите која је "ћерка фирма" нови генерални спонзор ФК кад истекне уговор са Тојотом :finger
Reply
хонда, фиат или бмб...много је ћерки!
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Reply
@Skrimo

Капирам шта причаш... Нисмо се разумели, нисам ни рекао да је лош зато што тражи своје, али је изабрао лош моменант када сви разапињу наш клуб, није морао да чека оволико, или пак ако је већ чекао могао је да сачека исход ових догађања око клуба... Или има лоше саветодавце или су то ови исти који раде за газда мишка...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
па то ок,мада питање је дали је и колико упућен у дешавања код нас,јер за неког ко 5 година тражи паре на разне начине после тога сваки моменат прикладан за ово,наравно постоје разне могућности а то ће све време показати дал и у чему има истине.
Reply
која је глупост синоћни инсајдер причало се колику је корист Звезда имала од трансфера играча некима су чини ми се цене набуџене мало а представљено је да је Звезда узела све паре изгледа да им је промакло да се трансфери исплаћују у ратама,да менаџери имају проценат а и играчи...пример жигићев трансфер је био 6.25 милиона и они су то представили да је Звезда цео износ узела за себе иако сви знају да је менаџер ту узео половину,јако глупо и много неупућено.
Reply
Шта си очекивао од У 92 ,него да ли су се огласили из ФК поводом ових последњих изјава?Боли њих к...ц за ФК!Хектари су у питању!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)