Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
???????? ??? 07/08
? ?????, 14, ? ?????? ??????? ???? ??????? ??????? ? ??????, ?? ?????? ?? ?? ????.
Quote: Видим да Ђокића многи оспоравају. Мислим да то није фер. Цовјек је у сваком клубу, за који је играо, дао најмање 10 голова у сезони. Тако је било и код нас. Није он велика класа, али увијек је добар за својих 10-15 голова. Уколико не нађемо адекватне замјене у нападу, ти ће нам голови у следећој сезони фалити.
Ђокић је ''сеоски'' играч који може да игра само у овој нашој јадној лиги. Само зато што тренира као луд и што је изузетно физички спреман успео је да да тих ''фамозних'' 15-ак голова, за све остало потребно је ЗНАЊЕ и ТАЛЕНАТ. Зар ти мислиш да је то нека вредност? 15 голова у оваквој лиги!!! Желим му све најбоље у наставку каријере, то је добро за њега, а још више за нас.
....мислим да не треба више да водимо неке полемике око њега

Quote:И молим вас, престаните више са Друлићима, Ковачевићима, Бошковићима итд. Они су прошлост и ми морамо гледати напред!
Потпуно си у праву
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Игоре, засто 14 голова није солидан учинак и за ову нашу слабу лигу? А физичка спремност јесте данас у модерном фудбалу једна од најважнијих ствари уопште. Само техника и таленат сигурно нису довољни. А већ када немаш талента и технике, онда се макар можеш физички тако спремити, да те дефиците макар мало "поравнаш".

Ни Жигић прошле године није више дао, ако се не варам, па сада добро игра у Шпанији.

Ми се сви слажемо у томе да Ђокић није нешто специјално, али за ово мало времена што је био код нас, одрадио је посао сасвим добро, па макар то било и у нашој јадној лиги. Аилтону, Пуровићу и сакатом Рашковићу то није посло за руком, зар не?!

Али то сада више и није толико важно (имаш право ту), јер је одлучујуће ко ће нама доћи као замјена. Та ме ствар пуно више занима...

Поз.
Ђокићу су украли и тојоту :rofl
колика прича о таквом расном стријелцу. Ја сам за то да се и Пурке прода јер за њега могу да се узму добре паре, а онда да се купи прави нападач који би могао да покаже класу. За то сам да се првом тиму прикључи Филип Ђорђевић или Јагош Вуковић или било који други омладинац који би представљао право освјежење за екипу.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Лукаш: "После одмора - Звезда"

Португалски фудбалер средине терена Лукаш потврдио је агенцији Бета да би следеће недеље требало да потпише за београдску Црвену звезду. "Знам да је Црвена звезда велики клуб, али не бих да много причам пре него што потпишемо уговор. Још сам на одмору са кога ћу се вратити у среду. Цео посао би требало да завршимо по мом повратку са одмора", рекао је двадесетседмогодишњи Лукаш у телефонској изјави агенцији Бета.

Лукаш, чије је пуно име Жоао Нуно да Силва Кардозо, тренутно је члан Боавиште у коју је дошао 2004. године из Академике из Коимбре.

У шампионату Португала везни играч је одиграо 28 мечева за клуб из Порта.

Лукаш је један од чак 12 фудбалера, међу којима су многи играли битну улогу у тиму, а које управа Боавиште није желела да задржи овог лета, у жељи да знатно подмлади екипу.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Спомиње се цифра од 2 милиона за Саласа.... не знам колико је паметно давати толике паре за играча који је познат по проблемима са кољеном и повредама....
И ја сам нешто скептичан што се тиче тог Саласа! Боље је да траже јефтије фудбалере, типа ала Бенитез ( 400 000 ). За две милке можемо да доведемо три добра играча. Нама сигурно требају два нападача, леви сполни, и још један позади.
Пардон, левог бека хтео сам написати, а не леви спољни!
Quote:Спомиње се цифра од 2 милиона за Саласа.... не знам колико је паметно давати толике паре за играча који је познат по проблемима са кољеном и повредама....

Дај баталите то "рекла, казала" 2 мил. , 10 мил, и остале глупости које "новинари" проваљују.
Ако један од најбогатијих клубова у свету Челзи "нуди" 4 милке за Пантелића, онда нема шансе да ће Звезда да, да 2 милиона за некога. Да имамо пара , којих би се олако "одрицали" и бацали, небих продавали "све" што је ваљало пред прошлу сезону.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Видиш исто бих и ја теби могао да кажем да баталиш 'рекла казала'приче у вези Пантелића. Ал кад си га се већ дохватио, спомиње се 4 милиона фунти односно 6 милиона евра. У овој причи за Саласа у та 2 милиона су урачунати обештећење, плата и фамозни проценат који ФС Еквадора узима, тако да уопште не изгледа немогуће.
Шта је довођење Бајевића, Аилтона, Сузукија ако не 'одрицање'и бацање пара... То уопште није страно овој управи.
П.С.
Каже се НЕ БИ продавали.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)