Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Добро је јер спонзори неће отићи,а могло би да буде добро ако се младим играчима да шанса да играју и да стекну неопходно искуство за касније освајање титуле...
Quote:Добро је јер спонзори неће отићи,а могло би да буде добро ако се младим играчима да шанса да играју и да стекну неопходно искуство за касније освајање титуле...

Толико битно да то није нормално... Морамо што пре да убацимо у ватру неке момке који су део наше школе, неке које смо довели са стране и можда неки старији играчи и то је то...
Александров је здрав као дрен већ месецима, а опет нема минутажу, чак није имао минутажу у утакмицама које нису биле битне... Мора то да се мења... Некада је цела прича била погрешно постављена, а данас све функционише добро сем тог првог тима, само неке трзавице...
Мислим да је све то до притиска...жели се та Евролига, а не може се преко Партизана, па они су своју позицију градили и немају намере да је се одрекну због тамо неке Звезде... Мора неки разум да проради у Звезди, не може се правити план данас за сутра...мора се радити на дуже стазе, као што се ради у млађим категоријама...
Извор МОНДО

Звезда са само седам сениора на Партизан?
Цетвртак, 21. јун 2007. 08:37

Судећи по саставу са којим ће ући у трећу утакмицу финала плеј-офа, Црвена звезда је урадила што је урадила.

Партизан води са 2:0 и требало би да се деси право чудо па да у постојећим околностима не заврши посао већ у петак и "пришије" шесту узастопну шампионску звездицу, поготово што ће имати и подршку 6.000 својих навијача.

Према писању дневног листа "Спорт", тренер Стеван Караџић моћи ће да рачуна на само седморицу сениора. То су Гуровић, Радивојевић, Александров, Драгићевић, Мишановић, Цветковић и Марковић! Остаје да се види ко ће поред голобрадих Краснића и Ковачевића од јуниора ући у тим за трећу утакмицу.

Мирко Ковач од раније се због повреде налази ван строја, а после другог меча Звезда је остала без последњег плејмејкера, повређеног Стивена Марковића, али и центра Пере Антића, ког после искључења у уторак очекује аутоматска суспензија на две утакмице. Значи, могао би да игра тек ако серија дође до "мајсторице"...

"Повреда Марковића је такве природе да највероватније не може да помогне. Током меча смо два пута покушали да га вратимо, али није ишло. Не желимо да ризикујемо са његовим повредама и да доводемо у питање следећу сезону. Суочени смо са великим проблемима. Партизан је пред својим навијачима велики фаворит, а ми ћемо пробати да одиграмо мушки, па шта буде биће", изјавио је тренер Звезде Стеван Караџић за "Спорт".

По мени ми смо још после оне отимачине у првој утакмици требали извести пионире у осталим утакмицама. Пошто нам је лига спрдња, па да се и ми онда спрдамо.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Quote: Повреда Марковића је такве природе да највероватније не може да помогне. Током меча смо два пута покушали да га вратимо, али није ишло. Не желимо да ризикујемо са његовим повредама и да доводемо у питање следећу сезону.Не желимо да ризикујемо са његовим повредама и да доводемо у питање следећу сезону. Суочени смо са великим проблемима.
Да ли су они нормални? каква следећа сезона са њим, :nene и њему и осталима, једино Радивојевић који се борио у другој текми може да остане, остали нека иду....
Наша управа не само што је неспособна да доведе нормалне играче него вероватно и намерно учествује у свој овој крађи заједно са пакистанцима, ову причу о тзв. малерима који су задесили екипу током целе сезоне ја не купујем баш целу, невероватно је да су дозволили да оду ова два црнца Буркс и Кибу, а гробарски црнац је прекјуче био најзаслужнији за пораз, а и за нереде, такође не верујем у ту целу причу око Кибуовог одласка, али ту и није само кривица управе него и Кибуа, неки су пре бранили црнце овде али он није смео да нас напусти тек тако пред плеј оф, да је неко други верујем да би имао другачији однос према светом црвено-белом дресу (нека неко не мисли да сам расиста или члан неке такве организације, можда сам овде понекад имао неке њихове ставове по појединим питањима јер мислим да су исправни, ово пишем из чисто навијачких спортских разлога!). Наравно није управа сама крива, савез и пакистан и они који стоје иза њих, а и нас, су ипак највећи кривци. Савез би сигурно да је нормалан требао да поништи ову прву утакмицу, али бојић то није, јер имају медије које заступају угао пакистанске приче и пуштају само њихова саопштења... 'ебо им пас матер свима!

Сутра се надам да ће ући велики број Делија у халу, неки су улазили бесплатно у уторак...да им барем покваримо славље, а можда би требало да се покуша отимање пехара ако уопште и буде тамо, сетите се шта је тај исти клуб радио у рукомету... од свих чинилаца у овом одавно пропалом спорту једино Делије заслужују ту титулу! Confusedampion

пс. извињење на дужини.. нисам овде писао пуно о кошарци .. јер би само :boks ... емоције су ми јаче од разума. Smile
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Quote:
а можда би требало да се покуша отимање пехара ако уопште и буде тамо
А да следећи пут прочиташ поруку пре него је поставиш, да ти се не би дешавало да овако глупе реченице иду на форум!!!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Гуровић Милан:

Колико ме заиста „гробари“ мрзе уверио сам се пре неки дан у Устаничкој улици. Отишао сам да купим патике, а продавац ми је рекао:
- Ја сам „гробар“, нећу да те услужим!
Остао сам миран, јер знам да Партизанови навијачи, углавном, немају ни основну школу. За разлику од „делија“, они не могу ништа позитивно да смисле. Профил Звездиних навијача је потпуно другачији, они су духовити, урбани момци.

Кратко али јебитачно!!!
Хехехе.Игоре извор?
интервју је из блица!!!!!
Quote:интервју је из блица!!!!!
Да, да, Блиц, заборавих да напишем. Било ми је много занимљиво па сам пожурио да ставим.
Комплетан интервју,вероватно Миланов последњи као играча Звезде можете видети овдеhttp://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=61254.
Дуго нисмо имали оваквог играча и надам се да ће неко покренути иницијативу да се његов дрес повуче из употребе и то док је још овде по могућности.То је најмање што би наша дилетантска управа могла да уради!

Forum Jump:

Users browsing this thread: