Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liga Shampiona
Ja mislim da Milan osvaja
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Reply
Viljareal - Barselona finale

Drzite me za rec!
Reply
Samo da Milan ne osvoji pa ko god hoce.Po mogucnosti, Arsenal Smile
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
Reply
Quote:Samo da Milan ne osvoji pa ko god hoce.Po mogucnosti, Arsenal Smile
Samo se ti nadaj :finger ...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
Sto toliko mrzite Milan? To mi nikako nije jasno?
Reply
Zato što, igrali dobro ili ne, gotovo uvijek pobjede golom u 90. minutu ili sudijskoj nadoknadi. A o lepoti fudbala, molim te. Milan i lepota fudbala, dva različita pojma. I treće, Kostakurta 40, Maldini 38, Stam 34, Kafu 35, Seržinjo 33, Dida 32, Rui Košta 34 ... Dom penzionera ...

Ajmo u pivo! Barselona - Arsenal!

;pivo
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Ja sam simpatizer Milana od 7 godina i ma koliko igrali ruzno ja ih opet gotivim. Big Grin
Reply
Quote:Ja sam simpatizer Milana od 7 godina i ma koliko igrali ruzno ja ih opet gotivim. Big Grin
Jaoj i ja isto - secam se bas pre nego sto je dosao Zakeroni znali su da ne predju ni polovinu po celu utakmicu. Nikada nisam gledao dosadnije utakmice, ali sam ih redovno pratio.

Quote:Zato što, igrali dobro ili ne, gotovo uvijek pobjede golom u 90. minutu ili sudijskoj nadoknadi.
Tri godine za redom - Ajaks, PSV, Lion... Pa to je najsladje - vec i optimisti pocnu da odustaju, kad ono... Jos uvek se maglovito secam gola Zorza Vee glavom posle kornera protiv Intera par minuta pred kraj...

Quote:A o lepoti fudbala, molim te. Milan i lepota fudbala, dva različita pojma.
Lepota je relativna Big Grin .

Quote:I treće, Kostakurta 40, Maldini 38, Stam 34, Kafu 35, Seržinjo 33, Dida 32, Rui Košta 34 ... Dom penzionera ...
E pa batice mora da se zna ko je tata :finger .
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
Quote:archer Posted: Tue Apr 11, 2006 3:08 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

Sto toliko mrzite Milan? To mi nikako nije jasno?

Zbog magle Big Grin
Reply
Quote:E pa batice mora da se zna ko je tata :finger .

Biće njima Ronaldinjo tata ... :jebanje
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)