12-19-2005, 05:20 PM
ljudi kada pocinje prelazni rok????
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06
|
12-19-2005, 05:20 PM
ljudi kada pocinje prelazni rok????
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
12-19-2005, 05:42 PM
Quote:ljudi kada pocinje prelazni rok???? Neki dan oko bozica,nisam siguran ali mislim da je 9. januar.Ljudi sad sam gledao prolecni raspored,ako pobedimo Vozdovac u prvom kolu prolecnog dela otvoren nam je put za sve pobede do derbija.Tako da imamo i raspored na nasoj strani.Iako sam cuo neke glasine da je groblje opet zatvorilo celo prolece sem vozdovca i naravno nas.Hmmm videcemo.Ne verujem bas u to ali imajuci u obzir proslu sezonu......
12-20-2005, 11:42 PM
??????? ?? ????? ???? ?????????? ???????? ? ?????????
???????? ?????? ??????? ?? ??????? ????????? ? ? ?????????, ??? ????????? ?? ?????????, ??????, ???? ????????. ???? ????????? ???? ???? ?? ?????? ? ?????? ????? ?? ?????... - ?????? ??? ????????, ??? ?? ???????, ???????? ??? ?? ???????? ???????????? ????????. ?? ?????? ????? ??? ?? ????????? ??????? ?????? ?? ?? ?????? ???? ???????, ??? ??????????? ????? ???? ???? ?? ????????? ?????. ? ???? ???? ?? ???????? ????? ?????? ?? ??????????, ?? ?????? ?? ???????? ![]()
12-21-2005, 03:39 AM
Quote:Neki dan oko bozica,nisam siguran ali mislim da je 9. januar.Ljudi sad sam gledao prolecni raspored,ako pobedimo Vozdovac u prvom kolu prolecnog dela otvoren nam je put za sve pobede do derbija.Tako da imamo i raspored na nasoj strani.Iako sam cuo neke glasine da je groblje opet zatvorilo celo prolece sem vozdovca i naravno nas.Hmmm videcemo.Ne verujem bas u to ali imajuci u obzir proslu sezonu...... Moze groblje da radi sta hoce, ali oni su ko stari konj :ruke Zvezda kontrolise stvari ponovo, sta se moglo lepo videti ljetos kad su Trajkovic i Raskovic iz zete presli kod nas. obojicu su pakistanci hteli, pa onda kao odjednom odustali kao netrebaju im. Nema razloga da se mi plasimo Vozdovca, Zvezda je napravila posao i po ove polusezone, tako da nema problema. A za groblje evo poruke od mene: :finger
12-21-2005, 05:52 PM
Wednesday 21 Dec 2005
Flag fine for Crvena Zvezda FK Crvena Zvezda have been fined
12-23-2005, 10:57 AM
Pozdrav serbskie fanaty!!! U vas prosto ohuenniy site
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
takan vodki za vseh!!!
12-23-2005, 09:51 PM
???????? ???????? ???-??????!!! ? ?? ??? ????????, ??? ? ??? ????!!! ??????? ????????!!!
takan vodki za vseh!!!
12-24-2005, 02:07 PM
[quote="goku"]Wednesday 21 Dec 2005
Flag fine for Crvena Zvezda FK Crvena Zvezda have been fined
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
12-24-2005, 02:18 PM
Ne valja ta vijest, jer navijaca kao sto znamo nije bilo.
A kazna je zbog keltskog krsta na zastavi Red Devils |
« Next Oldest | Next Newest »
|