Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FKCZ WEB
Centrala je prekopirala sa zvanicnog sajta Smile .
U sustini ne znam nista vise (verovatno ni Vasili) od onoga sto je na sajtu napisano. Ovo je vise kao opipavanje pulsa i nece biti realizovano u najskorijoj buducnosti (potrebno je dosta stvari da se odradi da bi se tako nesto realizovalo). U sustini, u ovoj fazi se verovatno i ne zna nista konkretnije od onoga sto je napisano na sajtu. Kako se stvar bude razvijala bice i konkretnijih informacija koje cemo podeliti sa vama.
..baklje gore, pesma cigana...
Reply
Ljudi,stvarno bez uvrede ili neceg slicnog znaci samo DOBRONAMERNO,i prijateljski moram da kazem da ovaj sajt sem dizajna je skoro isti kao prosli.Ja znam da zbog finansija ali i drugih stvari nije moglo bolje i da se dosta ljudi TESKO namucilo da bi uspeli da ga naprave ali ipak mislim da mu fali jos MNOGO toga da bi sajt bio bar na prosecnom nivou.Znaci ponavljam bez potrebe da nekog uvredim(citaj naljutim) ili neznam sta,samo sam mislio da cemo dobiti mnogo moderniji i bolji sajt od prethodnog sa mnogo vise linkova,stranica,slika,zanimljivosti,textova,animacija itd.
Sve u svemu svaka promena je dobra Big Grin
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
Reply
Quote: sa mnogo vise linkova,stranica,slika,zanimljivosti,textova,animacija itd.

Нико се не љути Smile , на почетку смо рекли да су све добронамерне критике добродошле.

Као што пише у доњем левом углу сајта, ово је верзија 1.0. Значи она прва верзија која се користи после бете и тренутно Драганче пегла неке техникалије које се голим оком не могу видети, али морају да се среде. Што се тиче овог што си навео... Нешто је већ подигнуто на сервер (али је тренутно закључано), нешто је још увек на нашим рачунарима и треба да буде подигнуто, нешто је и на телефонима ;pljuga ... Трудили смо се да ништа не заборавимо... када се све пусти у рад ви ћете нам рећи да ли смо нешто заборавили, просто јел` да Smile .

У сваком случају, драго ми је да се сајт коментарише јер то значи да га и посећујете Big Grin
Reply
Quote:У сваком случају, драго ми је да се сајт коментарише јер то значи да га и посећујете Big Grin
Naravno. Bravo za live pracenje meca. Izvanredno, sa slikama i dobrim opisima. E sad, posto sam ja live bio na Marakani ne znam koliko brzo ide ali verujem da je ok. Jos samo par sitnica ( npr. izvestaj sa treninga, rodjendani igraca... ) i to je svetski nivo. Bravo, opet.
Reply
Quote: Bravo za live pracenje meca. Izvanredno, sa slikama i dobrim opisima. E sad, posto sam ja live bio na Marakani ne znam koliko brzo ide ali verujem da je ok. Jos samo par sitnica ( npr. izvestaj sa treninga, rodjendani igraca... ) i to je svetski nivo. Bravo, opet.

Овај начин преноса је привремен и изнуђен неким стварима, биће то малчице другачије када се неке ствари среде. Иначе, пренос иде лајв, раде га наши другари из маркетинга (јер смо Кики и ја лајв на Северу).
Reply
Неко ми је овде тражио слику првог тима, ал` сам заборавио ко :zbunjen . Сада се може скинути са хоумпејџа.
Reply
Oce biti slike svakog igracha pojedinachno?
Reply
текућа сезонa>преглед ту имаш списак играча, са леве стране кликнеш на select и volia... ето слике Smile
Reply
хтедох написати voila Big Grin
Reply
Ako nije problem zeleo bih da znam kada ce sajt biti gotov,pisalo je do kraja avgusta,nadam se da ce uskoro!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)