Threads: 1
Синоћ је била прва а вечерас друга емисија 48 сати свадба где се двоје венчавају на МАРАКАНИ односно на северу.Девојка је словенка а прати скоро сваку нашу текму а сетио сам се да је прошле године у Н.С. навијала целу текму јер је стајала поред мене што верујем да тако навија сваку текму.Реприза сутра у 15.
Threads: 0
Да ли има сајт ѕа скидање наших филмова и ако има да ли би могао неко да постави?волио бих да погледам тај филм.
(11-11-2009, 06:22 PM)Joka link Wrote:Да ли има сајт ѕа скидање наших филмова и ако има да ли би могао неко да постави?волио бих да погледам тај филм.
Имаш сајт
macvahaos међутим, ту не можеш да скидаш, ал можеш да погледаш филм. Добар је квалитет слике. И имају солидну количину филмова.
Искључите ТВ, укључите мозак
Threads: 44
Занима ме да ли неко може да ми да линк за скидање филма "Она воли Звезду." Ево нашао сам на нету али само за гледање где ми дође до неке половине филма и прекине се ... Ево линк
http://www.zbrka.com/besplatni-domaci-fi...vezdu.html
Волео бих да га имам на компу...Ко нема у вуглу има на гуглу,али нема ни на гуглу
Jeдна је Србија!
Threads: 3
Ево ти овде кликни, и скинућеш тај филм што си гледао on-line.
ЛИНК
(11-10-2009, 08:33 PM)Kaja link Wrote:И у овом сад најновијем филму ''Чекај ме ја сигурно нећу доћи'', Бане Трифуновић пева са упаљеном бакљом ''Добро знај'' ;D
Имате вечерас у 9 овај филм на РТС-у.
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Кад му се девојка зове Марина, зашто није одпевао ово, а не Добро знај...
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
![[Image: 1czbg.jpg]](http://img21.imageshack.us/img21/603/1czbg.jpg)
BOMBE NA JNA!
Threads: 44
(11-10-2009, 08:33 PM)Kaja link Wrote:И у овом сад најновијем филму ''Чекај ме ја сигурно нећу доћи'', Бане Трифуновић пева са упаљеном бакљом ''Добро знај'' ;D
Jeдна је Србија!
Има ли гдје тај филм да се скине ?
(11-11-2009, 07:28 PM)Мобилисан link Wrote:[quote
Имаш сајт macvahaos међутим, ту не можеш да скидаш, ал можеш да погледаш филм. Добар је квалитет слике. И имају солидну количину филмова.
имаш овде па погледај