Threads: 76
Quote:Ako neshto na svetu mrzim to je licemerje...
????? ????? ?????? ?? ???? ?? ???? ????? ????? ? ?? ???? ???????? ?????????. :nene
??? ?????, ??????? ? ?????? ?????????, ???????, ??????????? ???? ??? ?????? ??? ??? ??? ???? ? ?????. ?????? ???????? ??????. (??? ???? ???? ? ????...)
? ?? ??? ?? ???????? ?????? ??? ?? ????, ????? ??????, ? ??????? ?? ?????, ? ????? ?? ???? ?????? ???? ????, ? ??? ??? ?? ??????? ????????? ? ?????????, ??? ???? ???? ???? ???????? ?? ??????.
Threads: 1
Mene sva ta prica oko piksija uopste ne zanima.
ne idem ja na utakmice ni zbog njega ni zbog Dzaje, avramovica i ostalih nego zbog Zvezde.
I stvarno ne znam sta bi se trebalo desiti da bih prestao ici na utakmice.
To sto mi se doticni gadi zbog poteza u savezu apsolutno nema veze sa njegovim [mogucim] potezima i [buducom] funkcijom u Zvezdi i ne treba povezivati te 2 stvari.
Threads: 17
Quote:Ceo sever je tada pevao "Ti nisi Zvezdina Zvezda", "Zena ti je kurva Dragane" "Ubio si Piksi Bulata" i ako sad kada on dodje svi iskuliraju onda je to strashno...
???? ??? ??????
Threads: 76
Quote:???? ??? ??????
?????, ?? ???? ?? ?? ?????????, ?? ?? ?? ???? ????...
??????? ?? ???? ?????? ?????? ???? ?? ?? ????????
Threads: 1
Na kraju ce jos ispasti da je samo par pojedinaca bilo u pitanju :nene
Threads: 18
Quote:Maj 25 Wrote:Ceo sever je tada pevao "Ti nisi Zvezdina Zvezda", "Zena ti je kurva Dragane" "Ubio si Piksi Bulata" i ako sad kada on dodje svi iskuliraju onda je to strashno...
???? ??? ??????
Nemoj da se kurchish i da pametujesh, ceo sever je na propalom derbiju a i posle na Vracharu prozivao Piksija i Vuksu Fuksu shto uostalom i nije poenta. Meni nije vazno shta cesh ti da radish ili neko drugi, za mene bi bio nemoralan i licemeran chin da se pravim lud i da kuliram dok ovaj postaje predsednik a ja mu juche psovao majku. Poshto ja, niti bilo ko drugi, nemam pravo da dodjem na sever i dernjam se "Piksi odlazi" bez odobrenja prve ekipe, ja cu radije sedeti sa strane ili gledati utakmice kod kuce.
Threads: 17
Quote:Nemoj da se kurchish i da pametujesh, ceo sever je na propalom derbiju a i posle na Vracharu prozivao Piksija i Vuksu Fuksu shto uostalom i nije poenta. Meni nije vazno shta cesh ti da radish ili neko drugi, za mene bi bio nemoralan i licemeran chin da se pravim lud i da kuliram dok ovaj postaje predsednik a ja mu juche psovao majku. Poshto ja, niti bilo ko drugi, nemam pravo da dodjem na sever i dernjam se "Piksi odlazi" bez odobrenja prve ekipe, ja cu radije sedeti sa strane ili gledati utakmice kod kuce.
?? ????? ??? ????? ?? ?? ???????, ??? ???? ?????. ???? ?? ???? ???? ? ????? ? ????? ??????? ??????? ?? ??? (???). ? ?? ??? ?? ?? ??? ???????? ??????? ?? ??????. ???? ?? ?? ???? ?? ?? ??????? ??? ?? ???????. ? ???? ???? ???? ?? ?? ??? ?? ???????? ??? ??. ????? ?? ? ???????? ? ??????? ?? ?????? ??? ???????, ???? ?? ?? ????? ???????, ??? ?? ???? ????.
?? ???? ????? ????? ??? ?? ?????? ?? ???? ??????...
????? ?? ?? ?????? ?????? ??? ??? ?? ?? ?? ?? 100. ?????? ?????????? ?? ??????.
???? ???? ????? ???? ?????? ?????? ???? ???? ?????? ??????.
????!
Threads: 18
Ne pozivam ja ni na kakav bojkot, a iznad tvog posta sam napisao da me zabole kurac shta ce neko drugi da uradi.
Ja pomazem Zvezdi koliko je to u mojoj moci, tako da je tvoj zajedljivi komentar da je "Stojkovic vishe pomogao nego ja" veoma besmislen i smeshan.
Ti poredish ljubav prema severu i prema Zvezdi a ne shvatash da su to iste stvari. SEVER JE ZVEZDA! DELIJE SU ZVEZDA! Ti da dolazish na sever ne bi razdvajao te dve stvari.
Threads: 12
Quote:Ja pomazem Zvezdi koliko je to u mojoj moci, tako da je tvoj zajedljivi komentar da je "Stojkovic vishe pomogao nego ja" veoma besmislen i smeshan.
Ti poredish ljubav prema severu i prema Zvezdi a ne shvatash da su to iste stvari. SEVER JE ZVEZDA! DELIJE SU ZVEZDA! Ti da dolazish na sever ne bi razdvajao te dve stvari.
Pretpostavka: Zvezdi je u interesu da Stojkovic postane predsednik (najbolji i jedini kandidat za sada).
Onda to znaci da svima nama, pa i tebi treba da bude drago ako on to i postane, zar ne???
Sad ako se pojavi neko drugi ko je iole dobar, onda mogu da razumem da si protiv, ali sada tu i nema nekog izbora.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Threads: 15
Mnogo ljudi je bilo protiv Piksijevog moguceg dolaska i posle Zenita,tako da nije u pitanju samo ono sto je uradio na prethodnoj funkciji.
Naravno da treba da dolazimo ko god da je u upravi ili na mestu predsednika,uostalom ko bi prozivao proslu upravu,da npr.nismo hteli da dolazimo jer su ovakvi i onakvi.
Sever je uvek vukao prave i ispravne poteze,cak i na osnovu misljenja svih navijaca Zvezde medju kojima su vecinom oni koji dodju 1 ili 2 puta godisnje na stadion.
Parole i pesme su uvek bile na mestu,bice i u buducnosti.
Stvarno losa stvar bi bila kad bi imali samo jednog kandidata(ko god on bio) i samo jedan program za oporavak kluba.
Nemojte da preuvelicavate uticaj Severa u klubu,njegovo misljenje mozda i jeste najbitnije ali ne i presudno!!!!!!