Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UPRAVA
Quote:Ja verujem da je Muslin ambiciozan covek. Isto tako verujem da je Dzaja u svemu ispostovao Muslina oko onoga oko cega su se dogovorili. Muslin je prvi izasao u javnost sa pljuvanjem kluba. A covek koji voli Zvezdu, to NE RADI. To nije imidz Crvene zvezde, to je nekulturno, to je izdaja!
Ako je vec odlucio da izadje u javnost PRE ODLASKA iz Zvezde i objasni nam zasto odlazi, zasto nije objasnio, zasto nije rekao otvoreno sve sta ima, nego nas je zavlacio mesec dana, cutao, jeo govna i na kraju otisao sa nedovrsenom pricom i sada kao picka koristi trenutak u zao cas da likuje nad Zvezdinim porazom. Mnogo mu je jaka ta LJUBAV. Ako je zavrsio sa pricom onda kada je Zvezdi najvise bio potreban, sto se sada opet vraca na tu pricu, ko da ce to sada nesto pomoci Zvezdi?
Jos nesto ako Zvezda zbog svoje buducnosti, mora da se odrekne istorije, tradicije i legendi jebes ti i to. I matori Sekularac je puko posle Muslinovog odlaska i u ljutini svasta rekao za njega. Slazem se ja da treba mlada krv, ali ako ti matorci ispostuju tebe, pa ispostuj i ti njih.
Zvezda je uvek bila velika porodica i nikada sve zasluge nisu isle samo jednom coveku. Muslin ocigledno nije "porodicni" tip coveka. Jako me nervira to slihtanje navijacima, mnogi su tako govorili, pa znamo kako je bilo posle...

Sve to stoji ali ovakav Dzajin odgovor je dno dna...i sto je najzalosnije sad kad nam je potreban mir u kuci sav prljav ves dospeva na naslovne strane a to nista dobro nece doneti,tj. samo podele na Dzajicevce i Muslinovce!

Jebiga,takvi smo mi Srbi podele su nam dusevna hrana....
RV TECE MOJA CRVENO BELIH BOJA
E, ajde vi kojma vam je dobra samo UO KK, zar i oni nisu ISTO OVO radili pre par meseci! Zar niste rekli da bi UO FK trebala da se ugleda na njih? Big Grin :finger
Salim se, naravno iako i ja mislim isto kao i Dzaja da je Muslin smradina, ne ide da se takve izjave PISU po dnevnim novinama. Evo i u RK zamalo da bude nesto slicno. Trebali bi sve zaposlene u Zvezdi da opomenemo da to vise ne rade.
Na kraju je ispalo da su navijaci najkulturniji deo kluba. namigivanje
[Image: pobednik.jpg]
Lucky ??? ?????. ????? ?? ?? ??? ?? ?????? ? ????? ????????? ??????? ??. ????? ?????????? ?????, ? ???????? ???????? (??????????? ????? - ??????) ??????? ??????????? ??? ??????? ??????????. ? ???????? ?????????. ???? ??????? ????? ????? ???? ? ????????? ???????????, ???? ? ??? ???.

???? ????? ?? ?????????? ?? ????, ?? ? ??????? ???????...

????? ?? ?????? ????! Smile
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Quote:Ja verujem da je Muslin ambiciozan covek. Isto tako verujem da je Dzaja u svemu ispostovao Muslina oko onoga oko cega su se dogovorili. Muslin je prvi izasao u javnost sa pljuvanjem kluba. A covek koji voli Zvezdu, to NE RADI. To nije imidz Crvene zvezde, to je nekulturno, to je izdaja!
Ako je vec odlucio da izadje u javnost PRE ODLASKA iz Zvezde i objasni nam zasto odlazi, zasto nije objasnio, zasto nije rekao otvoreno sve sta ima, nego nas je zavlacio mesec dana, cutao, jeo govna i na kraju otisao sa nedovrsenom pricom i sada kao picka koristi trenutak u zao cas da likuje nad Zvezdinim porazom. Mnogo mu je jaka ta LJUBAV.

lucky, zvezdice, moram da te ispravim. muslin JESTE pricao o razlozima odlaska iz zvezde. lepo je rekao da mu je dosta domacih titula i da ako se nesto zeli psotici u Evropi, onda je neophodno sacuvati tim, dovesti sponzore ili na drugi nacin namaknuti pare. a rekao je i da u zvezdi ne razmisljaju na taj nacin i da ce zbog toga i otici. ovo sam cuo svojim usima.
a cutao je jer cekao da vidi reakciju uprave, koja je kako smo posle videli nastavila da se ponasa po starom.
isti taj muslin nije mogao da se otarasi dusana savica, koji je jednostavno morao da ostanbe u zvezdi, a da mesecima nije nista radio, a jos i dobijao pare za to.
ne zelim da budem muslinov advokta, imao sam dosta zamerki dok je radio u zvezdi, ali jebiga dve duple krune i titula nisu malo.
pozdrav
Quote:Neverovatno koliko je Dzajka nisko pala da sebi dozvoli ovu nervozu u izjavi za Novosti.
...I sta je time uradila, ono sto je u neku ruku i htela, ogadila je svaku smislenu raspravu i pracenje iste.. Da jedan normalan covek dozvoli sebi da za medije daje izjave tipa: djubre i smrad... Nemam reci..
Izgubio je strpljenje, izgubio je zivce. Zna da mu je kraj blizu i zato nemojte da vas cude oni zandari oko upravnih prostorija FK CZ na zapadnoj tribini. Ocigledno da je paranoja uzela maha...

poz,
budimir
lepo receno. iskreno zao mi je jer se dzaja od heroja srozao na tako niske grane
Ne da se Dzaja. Ne pusta mu se predsednicki tron pogotovo sada kada je asfaltirao prilaze stadionu, renovirao klozete i promovisao Avramovica u nacelnog Generalnog direktora FK Crvena zvezda. I jos drugih novih direktorskih bisera iz danasnjih "Vecernjih novosti":

[i][b]D
impatizer
[quote="Mitke"]
[i][b]D
[quote="Mitke"]Nije vredelo, nikoga ne treba zadr
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
[quote]POVERENJE AVRAMOVICU
VEC nekoliko godina je, posle odlaska Vladimira Cvetkovica, upra
Da je klub u govnima - U GOVNIMA JE!
Da ne

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)