Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 2013/2014
אנחנו סרבים שיזיינו אותך כלבה!

Ми смо Срби који ће Вам јебати матер !
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Reply
We are Europe!

You are Palestine!
Reply

Ово да грува са разгласа непрекидно...а може и нешто слично нпр песма о цвету Ерика (Auf der Heide blüht ein kleines Blümelein)  ;D
Reply
(10-25-2013, 06:46 PM)Рођак са Севера link Wrote:

Ово да грува са разгласа непрекидно...а може и нешто слично нпр песма о цвету Ерика (Auf der Heide blüht ein kleines Blümelein)  ;D

;D Па када је тако што се онда не удари по суштини ствари...

Reply
Не бих се ја баш тако зелетао са тим стварима, ево зашто:

1. Прозивка је била на клупском нивоу, не националном. Нису Јевреји прозивали Србе, већ макабисти (или како већ назвати то стадо) Делије. Дизањем приче на национални (националистички) ниво само показујемо своју клупску немоћ.

2. Израел није признао тзв. независко арнаутско косово, наступом који није "Делије против Макабија", него "Срби против Јевреја" пљујемо на тај гест.

3. Израел је међу ретким међународним пријатељима и подржаваоцима Републике Српске, што такође треба поштовати.

4. Наши преци су били антифашисти и за то су дебелу цену крвљу платили, и Чича и они заблудели црвени. Који мој Срби и Србија имају са швапским нацизмом, холокаустом и сличним пиздаријама. Нити је то део наше традиције нити нам такве будалаштине уопште требају.

Да ме неко погрешно не скапира, наравно да мислим да им се треба нај***ти кеве, али на клупском нивоу, без залажења у сферу националног и политике, супротно би, као што већ рекох, представљало сам знак наше клупске немоћи и непостојања агрумената којима би се Звезад/Делије супротставили Макабију/жутим чобанима.

У том смислу ценим да и треба да иде наш одговор. Чињеница да су они само чопор жутих чобана који имају да се труде и труде да би уопште могли да се надају да ће моћи да буду Делијама до колена. Можда би парола требала да иде (уз одговарајућу илустрацију) у смеру - "After all those titles you are still sad bunch of peasents, and who are we? Well, Europe knows and you peasents watch and learn...". И уз то, наравно, навијачо лудијање никад јаче.
..."
Reply
Спортал

Quote:Zvezdaši spremaju novi spektakl za PAO, dolaze izveštači iz cele Evrope

Jedan od najzanimljivijih duela trećeg kola Evrolige bez svake sumnje igraće se u Beogradu. U petak (1. novembra), od 20 sati i 30 minuta košarkaši Crvene zvezde Telekom u "Pioniru" dočekuju slavni Panatinaikos.
Za ovu utakmicu vlada ogromno interesovanje o čemu svedoči podatak da je do utorka akreditovano više od 30 izveštača iz cele Evrope, prenosi zvanični sajt crveno-belih. Meč protiv Lokomotive Kubanj u "Kombank areni" bio je svojevrstan spektakl čija slika je obišla Evropu. Impozantan ambijent, fantastična atmosfera i kvalitetan meč očekuje se i u duelu beogradskih crveno-belih i atinskih zelenih pa će put glavnog grada Srbije krenuti novinari iz Grčke, Austrije, Nemačke, Francuske, Poljske, Hrvatske...
Crvena zvezda ima dugu tradiciju duela sa grčkim timovima. Ukupno je odigrano 28 utakmica, a Crvena zvezda je upisala 14 pobeda i isto toliko poraza. Najviše mečeva crveno-beli su odigrali protiv solunskog PAOK-a, ukupno 12, a skor je izjednačen 6-6. Negativni skor u duelima sa grčkim timovima Zvezda ima samo sa Panatinaikosom. Naime, Crvena zvezda je sa Panatinaikosom odigrala ukupno šest utakmica, slavni atinski klub je slavio pet puta, dok su crveno-beli upisali jedan trijumf. Prvi mečevi odigrani su u Kupu šampiona u sezoni 1969/1970 i to u osmini finala. U premijernom duelu crveno-beli su upisali ubedljivu pobedu 91:66, dok je u revanšu slavio PAO 83:75. Preostala četiri meča igrala su se u dva poslednja učešća crveno-belih u Evroligi u sezonama 1998/1999 i 1999/2000. Panatinakos je upisao sve čeiri pobede (77:71, 76:74 i 76:61, 67:58).
Reply
Лака победа против нејаког Солнока ( или Жолнокија што би Мађари рекли  ;D ) 90:64

Разлика је направљена у првој четвртини од 14 поена, која је до краја само расла, чак до 32 поена разлике, да би на крају морали бити задовољни са 26 разлике. Екипа Солнока није прави ривал, на основу којег би могли да се бусамо пред дуел у Евролиги, међутим победа импонује. Најефикаснији у нашем тиму био је Боби са 16 поена, 8 скокова и 2 асистенције и то све за само 11 минута! Поред њега, добар посао је одрадила цела центарска линија Катић-Митровић. Катић 11 поена и 5 скокова, Митровић 11 поена 6 скокова. Уписао се у стрелце и млади Ристић. Е сад оно што брине јесте то што је Митровић постигао све поене из готово чистих ситуација, плус 4 поена са линије слободних бацања. И даље тврдим да нам треба центар, а како сам читао на РСБ форуму, они су убеђени да доводимо неког на тој позицији. Дај Боже. Блажич исто добар, његова игра почиње све више да ми се свиђа и делује ми као боље појачање од Џенкинса и Шилба. Скромна партија триа Нелсон-Џенкинс-Шилб и мораће много боље да одиграју против Панатинаикоса уколико желимо да остваримо прву победу.

Jeдна је Србија!
Reply
Браво Звездо, свака част момци. Тако се игра одбрана!
Јасно нам је да нема непобедивих и страха, искуство невероватно. Шилб и Џенкинс прорадили, Митровић одличан, Блажић феноменалан, Катић се враћа...

Само полако и паметно. Имамо све предисбозиције да газимо у будућности јер је ово доказ да можемо са највећима да изађемо на крај...
Reply
Пијанац је био у праву  ;D
Проклет смо ми клуб.
Reply
А уз то смо и пичке велике  ;D овакав сценарио ће бити и на крају првенства убеђен сам.

Не замерам много играчима, осим Нелсону, који је веееелика превара од играча. Кад је Пао направио серију 12-0 на почетку другог полувремена, Нелсон је све време био у игри и изгубио 4 лопте. Притом да не причам у глобалу о његовој игри, једна велика курчина.
Сјебемо 2 напада пред крај полувремена и уместо да будемо на 20 разлике, остане 15 па се то лагано спушта. Па онда 10 разлике у последњој четвртини и опет џаба. Нема муда, то је проблем.

Кад је већ дошло до продужетака, знао сам да смо изгубили. И зона у продужецима и као резултат тога ни један одбрањен напад  :o
Хаос колико сам се изнервирао.

Међутим када са друге стране погледам, све су јаке екипе против којих смо играли. Сада смо се испразнили и надам се да се неће одразити даље на сезону. Идемо даље

ПС Доведите центра ако Бога знате  Smile
Jeдна је Србија!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)