Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Наша Република Српска
Увек сам волео тај мондијал. Па онда 91, 92, и 93 године сам често гледао видео касету с головима с Мондијала.

То су били играчи, и то је био фудбал. Могло се уживати у игри..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Живела нам лепотице!

[flash=200,200]http://www.pravda.rs/2015/01/08/23-godine-bastion-si-srpstva-srecan-ti-rodjendan-republiko-srpska/[/flash]
Кокеза лопове !!!
Reply
Волимо те отаџбино наша.. и ђенерала Младића! Smile
Reply
Питање за херцеговца, пошто верујем да је упућен:

На мапи реп. српске у посавини је једно подручје - Орашје, с хрватским становништвом. Било је ту логора за Србе, и чега све не, па ме занима зашто то подручје није очишћено потпуно, јер сулудо је имати хрвате и на "својој" територији, преко реке саве. а близу је и брчко, па увек постоји могућност да будеш "пресечен" на пола

јел смо се бојали одмазде, политика, или нешто треће?
Reply
Политика.

Могло се узети када је пробијан коридор.

А послије у Дејтону им је и враћен дио територије око Орашја, па су људи своје мртве и погинуле ископавали и поново сахрањивали у Републици Српској.

Ту и око Сарајева нам се Милошевић најебао мајке. Чиста политика. Они Орашје нису могли држати пред нашим снагама 1992. године.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
Пре извесног времена се убисмо причом о Паризу, а Зворник нико ни да спомене. Људима је тада скоро па било право што се то десило, а ево десило се и у нашој авлији. Богу хвала у много мањој мери. Као што и тад рекох, радикални Ислам је највећа опасност по савремено човечанство.
Reply
[flash=200,200]http://mondo.rs/a800766/Sport/Fudbal/Fudbaler-BiH-istetovirao-granice-RS.html[/flash]

Има једна земља од Уне до Дрине!  8)
Кокеза лопове !!!
Reply
Свака му част.  Сад још Стојан да истетовира Smile

Битно да није од мора па до Саве Smile и није једна и једина, босна и херцеговина Smile

читао сам раније како је Херцеговац с форума писао да назив Република српска ниеј добар. Не знам зашто...

српска република Босна и Херцеговина можда боље звучи Wink
Reply
Мени изразито драго име Република Српска истовремено је и неодговарајуће.

Једно лудило се одиграло у српским главама. Одрекли смо се цијелокупне истпорије БиХ која је кренула као банат под Немањићима да би временом постала центар српске државе смањењем моћи Рашке.

Одрекли смо се и љиљана, Богородичиног цвијета и грба Котроманића, гдје је хералдичка основа греда на штиту, а љиљани хералдички украс.

[Image: photo.jpg?dateline=1430224627]

Прича ми игуман једног манастира како су дошли изнад  града кога су држали муслимани, а један његов саборац коментарише:
Који смо к... овдије, ово није српски град!

Каже игуман, ја стегао пушку га да опалим кундаком у груди.

Сваки грумен, сваки педаљ је српски и српском крвљу натопљен, настави човјек.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
http://www.avaz.ba/clanak/181619/u-zizi-...u-tetovazu

Или је уцењен, или је поклекнуо.
Мислим да је пиздурина. Тешко му је било да буде и остане оно што јесте...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)