Poll: Треба ли Србији калчополи?
You do not have permission to vote in this poll.
Да
100.00%
60 100.00%
Не
0%
0 0%
Total 60 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Треба ли нам калчополи?
У овој акцији не треба да рачунамо на гробаре, јер се неће прикључити. Такви су, мењају ставове сваке сезоне, анархични су и авангардни Smile. Прво су кењали како треба бојкот на Васкрс па онда следеће сезоне не треба,  па нису давали подршку за Уроша, па онда јесу, па их не интересују кореографије и бакрачи, па их интересују, па час бојкотују евролигу, па не бојкотују  итд итд. У ствари, вероватно ће на крају да подрже акцију  ;D
Reply
(05-16-2011, 03:35 PM)UrbanBaby link Wrote: Takmičarska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) registrovala je danas finalnu utakmicu Kupa Srbije Vojvodina - Partizan rezultatom 0:3 i odbila žalbu novosadskog kluba.

Стрелци: Томислав Караџић у 17., 36. и 84. минуту утакмице...... прави хет трик....
Reply
Значи не важи оно 1:2? Онда не важи ни гг3+  :Smile
Jeдна је Србија!
Reply
Јако је битно да ова подела око ставова везаних за ситуацију у фудбалу, не утиче на односе међу навијачима који се полако граде, а ту првенствено мислим на нас и гробаре. Чињеница је да смо тотално два различита света, и тако и треба увек да буде, јер се не подносимо. Они не морају да дају подршку за ово, и не морају да бојкотују коло на највећи празник јер су то они и шта има  да их вучемо за рукав да нешто ураде, али сви треба да се боримо против ствари које су однеле и животе само зато што су бодрили други клуб, и ова ситуација никако не сме то да поремети.
Reply
Која је ово спрдња. Прво се додели пехар, па се онда након пар дана региструје утакмица службеним резултатом.
Ако судија није одсвирао крај и ако је утакмица прекинута, ваљда се прво размотре жалбе па се уручује пехар.
Reply
11.Маја, брат Дрвосеча је поставио питање и отворио једну од тренутно најпосећенијих тема на овом форуму: Треба ли нам калчополи? Одговор смо добили 4 дана касније и то не само на Маракани, него и на већини стадиона широм Србије: Хоћемо Калчополи у српском фудбалу!!!

Идемо даље, борба не престаје, замолићу само оне који постављају слике да постављају оне у "нормалној" величини или да оне које имају смање... многи наши другари немају тзв. wide мониторе и велике слике им закоче страницу коју читају, тј. не могу удесно да прочитају оно што се пише... Такође, за већ постављене слике које су велике, молим оне који су их поставили и да их смање... нпр. Ултра сепаре...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Свака част за отварање ове теме, добро је да су се сада у ово укључиле и још неке групе у Србији, да не причамо само ми о томе.Али ако се ово настави треба нешто радикалније урадити пошто у овој држави ништа на другачији начин и не може да се уради.
Reply
(05-16-2011, 05:43 PM)Red Star Forever link Wrote: 11.Маја, брат Дрвосеча је поставио питање и отворио једну од тренутно најпосећенијих тема на овом форуму: Треба ли нам калчополи? Одговор смо добили 4 дана касније и то не само на Маракани, него и на већини стадиона широм Србије: Хоћемо Калчополи у српском фудбалу!!!

Идемо даље, борба не престаје, замолићу само оне који постављају слике да постављају оне у "нормалној" величини или да оне које имају смање... многи наши другари немају тзв. wide мониторе и велике слике им закоче страницу коју читају, тј. не могу удесно да прочитају оно што се пише... Такође, за већ постављене слике које су велике, молим оне који су их поставили и да их смање... нпр. Ултра сепаре...
Ако може неко од админа нека самњи,ја стварно не знам која је опција за то.Било би добро да ми неко напише која је опција за смањивање слике,да не би у будуће понављао грешку. Wink
Четници Север
Reply
[Image: cukaricki-SLOBODA1552011.jpg]
[Image: 2i1lhef.jpg]
Свака част Фајтерсима и Таурунумима на овој акцији!!!
ДАКЛЕ ПОРУКА ЈЕ И ВИШЕ НЕГО ЈАСНА,СРБИЈА ХОЋЕ КАЛЧОПОЛИ!
Четници Север
Reply
(05-16-2011, 05:43 PM)Red Star Forever link Wrote: 11.Маја, брат Дрвосеча је поставио питање и отворио једну од тренутно најпосећенијих тема на овом форуму: Треба ли нам калчополи? Одговор смо добили 4 дана касније и то не само на Маракани, него и на већини стадиона широм Србије: Хоћемо Калчополи у српском фудбалу!!!

Ја сам мислио и раније да се отвори тема, онда када смо већ имали јасне
инсинуације, пре 1.5 године, али рекох себи "дај не буди стално дон кихот"
Међутим, у каснијем времену, та намештања долазе још више до изражаја
па чим сам видео шта се дешава на финалу купа Србије, дилеме више није
било. Према броју посећености, види се да имамо пуно "гостију", што ће рећи
пуно новинара, и плаваца, а вероватно и осталих навијача. Примећујем да оно
што се овде напише, сутра осване и у појединим новинама... ;D само мало
другачије написано. Wink

[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: