Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!!
Потписао је Микић што значи да Нинков сигурно иде .
мене брине што и ако оде Нинков иде за веома мале паре...то не смемо дозволити! НЕМОГУЋЕ је да он вреди 1,5 милиона...

брине ме још једна ствар...чини ми се да стиже превише играча иако је најављено да ће доћи пар

Ђорђевић,Микић,Мугоша,Јеремић

у игри су још Трифуновић као и  Marko Vešović

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudb...12449.html

наравно може све то да прође ако оду Нинков,Туторић,Обрић...мада никако не би волео да оде Нинков...бар не испод 3,5 или 4 милиона
(12-29-2009, 04:35 PM)Звездаш Делијa link Wrote:мене брине што и ако оде Нинков иде за веома мале паре...то не смемо дозволити! НЕМОГУЋЕ је да он вреди 1,5 милиона...
А како ти мислиш да играч који се није доказао у европи, није играо за репрезенатцију, притом игра ову нашу јадну лигу и притом је одбрамбени играч може да вреди 4-5 милиона онда вероватно јако слабо пратиш дешавања у фудбалу. И нас и њега је Антић сјебо, дечко је заслужио да игра у репрезентацији али су предност увек имали неки тамо Рукавина и њему слични... За сад му је реална цена 2-3 милиона, е сад да ли га продати одмах или чекати лето то већ треба добро извагати. А клубу су очајнички потребне паре...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
(12-29-2009, 04:35 PM)Звездаш Делијa link Wrote:http://www.sportske.net/vest/domaci-fudb...12449.html

Тај Вешовић више дође као неко улагање у будућност клуба. Не би он одмах ушао у конкуренцију за први тим.
(12-29-2009, 05:09 PM)ЦЗБГ link Wrote:[quote author=Звездаш Делијa link=topic=3734.msg74647#msg74647 date=1262104537]
мене брине што и ако оде Нинков иде за веома мале паре...то не смемо дозволити! НЕМОГУЋЕ је да он вреди 1,5 милиона...
А како ти мислиш да играч који се није доказао у европи, није играо за репрезенатцију, притом игра ову нашу јадну лигу и притом је одбрамбени играч може да вреди 4-5 милиона онда вероватно јако слабо пратиш дешавања у фудбалу. И нас и њега је Антић сјебо, дечко је заслужио да игра у репрезентацији али су предност увек имали неки тамо Рукавина и њему слични... За сад му је реална цена 2-3 милиона, е сад да ли га продати одмах или чекати лето то већ треба добро извагати. А клубу су очајнички потребне паре...
[/quote]
прво слажем се да не вреди више рецимо од 2 милиона,нисмо играли европу,најважнији меч где су сигурно га највише гледали дерби је одиграо очајно,свеукупно у Звезди откад је дошао је одиграо једно 10 добрих утакмица махом мање првенствене све остало је било тамо вамо.
Што се репрезентације тиче ако мислиш да игра у репрезентацији буквално у првих 11 то га није нико сјебао једноставно погледај које ми имамо бекове,а ако мислиш чисто да буде у првих 22 ту се слажем могао је.
Ово је све од појачања за ову сезону, још је остало да се "финализирају преговори" око нападача Милоша Трифуновића из Јавора.
Ускоро се очекује и потис највећег појачања ГЕНЕРАЛНОГ СПОНЗОРА.
Сад је све на Пижону и играчима да изгурају започето до краја првенства па макар све добијали 1:0 до краја са 10 задњих везних,зихерашки како год.

Спомиње се још леви бек као алтернатива Игњатијевићу, што је сасвим разумљиво узимајући у обзир да нам је 2. бек Васиљевић .
Такође се спомиње могућност доласка једног звучног имена у јануару, али можда ће то звучно име бити баш леви бек .
Што се тиче спонзора, опет се спомиње НИС...
Не могу да схватим што доводе овог Трифуновића, дечко је просечан ЈСЛ играч, а још је и Гробар!  :-\ Такође, са позајмице из Сопота је враћен Рељић, а имамо и Субашића, као и Тричковског на позајмици.
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Субашића и Тричковског планирају продати. На њих се не рачуна...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
(12-30-2009, 09:01 AM)Рођак са Севера link Wrote:Ово је све од појачања за ову сезону, још је остало да се "финализирају преговори" око нападача Милоша Трифуновића из Јавора.
Ускоро се очекује и потис највећег појачања ГЕНЕРАЛНОГ СПОНЗОРА.
Сад је све на Пижону и играчима да изгурају започето до краја првенства па макар све добијали 1:0 до краја са 10 задњих везних,зихерашки како год.
Пижону и играчима требају добре и радне припреме ван било каквих притисака. Пижон је и изјавио после задње јесење текме да га сада пусте да ради на миру са играчима. О квалитетима играча који су доведени нећу да причам али је чињеница да ако и 2 играча одскоче и играју као већина ове сезоне направљен је одличан посао. Охрабрује и то што ћемо коначно после не знам ни сам колико година и сезона отићи на припреме са свим појачањима тако да ни један играч неће прескочити припреме и прикључити се екипи накнадно.
(12-30-2009, 01:24 PM)Ђенерал link Wrote:Не могу да схватим што доводе овог Трифуновића, дечко је просечан ЈСЛ играч, а још је и Гробар!  :-\ Такође, са позајмице из Сопота је враћен Рељић, а имамо и Субашића, као и Тричковског на позајмици.
Најбитније је да он игра како треба и да терорише остале тимове. Не буде ли играо добро код Пижона неће проћи па макар му сви навијали за Звезду од чукун деде па до њега самог.
Субашић и Тричковски апсолутно ништа нису показали када су имали шансу и ја чисто сумњам да Пижон рачуна на њих двојицу.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)