Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Геј парада 23 август 2009 (20.септембар)
Али мени није јасно како ће они пандури моћи да гледају како нам пале заставу... ???
Сви нешто кењају о том насиљу и о томе како је у овој целој причи једино битно да се спречи насиље. И ја се слажим са том констатацијом. Међутим, следеће логично питање би морало да буде: ''Шта је заправо насиље''? Физичко насиље буде и прође, ране брзо зарасту, а понеки ожиљак остане само као успомена на ту неку ситуацију. Са друге стране морално насиље које пропагирају ове наказе може да има несагледиве последице не само по ову нашу мучену Србију и нас који тренутно живимо у њој, већ и по наше потомке. Зато се ја још увек надам да ће се ови блесави политичари у последњи час дозвати памети и СПРЕЧИТИ НАСИЉЕ, тако што ће ту поворку одказати.
(09-18-2009, 05:11 PM)Пијанац link Wrote: Сви нешто кењају о том насиљу и о томе како је у овој целој причи једино битно да се спречи насиље. И ја се слажим са том констатацијом. Међутим, следеће логично питање би морало да буде: ''Шта је заправо насиље''? Физичко насиље буде и прође, ране брзо зарасту, а понеки ожиљак остане само као успомена на ту неку ситуацију. Са друге стране морално насиље које пропагирају ове наказе може да има несагледиве последице не само по ову нашу мучену Србију и нас који тренутно живимо у њој, већ и по наше потомке. Зато се ја још увек надам да ће се ови блесави политичари у последњи час дозвати памети и СПРЕЧИТИ НАСИЉЕ, тако што ће ту поворку одказати.
Ма нема брате ту ништа од одлагања. Чим је држава јавно стала иза свега тога и исто тако јавно дала зелено светло за одржавање те глупости и болести све нам је јасно. Пиши пропало!!! Једино не знам какав ће став државе бити у вези паљења заставе, ако је то истина уопште. Можда је нека ''бува'' само да се још више усија већ усијана ситуација око свега тога. А тих ''бува'' сам у задња 3-4 дана чуо свакаквих. Ко зна шта је по среди. Али шта год да је, задње је време дошло!!!
Кокеза лопове !!!
немогу да верујем шта се ради!!???
и наши пандури,министри,председници ће стојати и гледати како педери пале заставу наше нам државе!!???исту заставу за коју су моји другови-бог да им душу прости-положили свој живот и због које су крварили по бившој југи,ту заставу ће педери...спалити!!!супер...ма одлично!!!сви треба да дођемо и то у што већем броју и да лепо тапшемо док нам гори та застава!можда и да им дамо америчку или хрватску заставу да је дигну испред скупштине уместо наше!?добра идеја а?
а ови из цркве што позивају на насилје...треба да се стиде!занима ме само шта је следећи потез у вези тога?дал није можда неки документ који ће да покаже да су хришћани обманути и да смо ми у ствари сви католици и да треба тако и да се понашамо?да заборавимо божић,славе,задушнице.......?јел то треба да урадимо?

матер вам јебем
[Image: 24839_1381530626201_1470017652_31037850_2389490_n.jpg]
(09-18-2009, 06:51 PM)uskee1512 link Wrote: а ови из цркве што позивају на насилје...треба да се стиде!занима ме само шта је следећи потез у вези тога?дал није можда неки документ који ће да покаже да су хришћани обманути и да смо ми у ствари сви католици и да треба тако и да се понашамо?да заборавимо божић,славе,задушнице.......?јел то треба да урадимо?
Прескочи овакве коментаре. Разумем твој бес, али ово што си написао никако није на месту.
Сву ту гамад треба љепо скупити на хрпу и запалити па нека горе
мајке им се најебем.

Прескочи овакве коментаре. Разумем твој бес, али ово што си написао никако није на месту.

рукометаш брате,можда јеси у праву,али реци ми како да обуздамо тај бес?бројим сате до недеље....

а што се тиче политике,полиције,педера...никоме није горела до краја па неће ни њихова,барем док још постоји здрав разум у овој напаћеној и ако се овако настави гаженој Србији!!!
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
и да...надам се да ће се у понедељак певати:

...педера нема неће их ни бити
јер наша група најјача је сад
а лезбејке ће горке сузе лити
а ориће се песмом Бели град...

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Бес због тих ствари не може да се обуздава, али то не сме бити повод да се прозива црква.
И црква је наравно против ове "параде" изопачених, али сигурно неће да позива на насиље, јер то није православна вера.
ускее је само цитирао медије како  као СПЦ позива на насиље,нисмо се добро разумели Smile

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)