Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
РК Црвена звезда, 08/09
Хвала  Wink

Значи после КШ одмах у Ниш на рукомет Wink
[Image: 2r3z8sp.jpg]
Каква екипа је јуче дошла на Бањицу, браћа Жил, Лацковић, онај Пољак... нисам могао да верујем да игра Торгованов, тај би требало да је у пензији, сигурно има преко 40 година. Хенс је био у публици, не знам зашто није играо.

Онај мали Томић, чини ми се пре 3-4 године играо је у Звезди, па за сточаре, сад је опет у Звезди. Добро је играо.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
(10-16-2008, 09:48 PM)KizaLion link Wrote:Каква екипа је јуче дошла на Бањицу, браћа Жил, Лацковић, онај Пољак... нисам могао да верујем да игра Торгованов, тај би требало да је у пензији, сигурно има преко 40 година. Хенс је био у публици, не знам зашто није играо.

Онај мали Томић, чини ми се пре 3-4 године играо је у Звезди, па за сточаре, сад је опет у Звезди. Добро је играо.
немој тако има само 36 година  Smile
Хенс је срећом био повређен, а што се тиче Томића тај је прво био код југословена па код нас, па опет тамо и ове године је дошао из Шамота (трећи ранг такмичења)

Све у свему Хамбург је моћна екипа која је играла полуфинале ЛШ прошле сезоне, али морало је оно много борбеније, други део првог полувремена су момци одиграли одлично јер су наметнули бржи ритам игре
(10-16-2008, 09:48 PM)KizaLion link Wrote: Онај мали Томић, чини ми се пре 3-4 године играо је у Звезди, па за сточаре, сад је опет у Звезди. Добро је играо.

Ове године је други пут прешао из Партизана у Звезду.
Криво ми за Милана Ћоровића...Остао слободан играч и отишао онда у Партизан...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
(10-16-2008, 09:48 PM)KizaLion link Wrote: Каква екипа је јуче дошла на Бањицу, браћа Жил, Лацковић, онај Пољак... нисам могао да верујем да игра Торгованов, тај би требало да је у пензији, сигурно има преко 40 година. Хенс је био у публици, не знам зашто није играо.

То је онај лик са плавом чироканом што су га клинци смарали за аутограме и сликање?Ја и другар се истриповали да је Кречмар ;D

Јуче у Шумицама побеђен Прибој 36:32
када се игра следећа утакмица у ЛШ
(10-30-2008, 11:01 AM)ЛЕЛЕМУД link Wrote: када се игра следећа утакмица у ЛШ

09.11  19:00
ми смо домаћини?

Forum Jump:

Users browsing this thread: