06-24-2008, 02:04 PM
Боље да нисам ни гледао статистику.

Прелазни рок 08/09
|
06-24-2008, 02:04 PM
Боље да нисам ни гледао статистику.
![]()
06-24-2008, 11:12 PM
Није тема овог топика , али ...
Са седнице УО ФК Војводина Quote:Inače, na Skupštini Vojvodine doneta je jednoglasna odluka da se Crvenoj zvezdi odbije gostoprimistvo na stadionu "Karađorđe" dok njen stadion ne bude renoviran.
06-25-2008, 08:10 AM
Са седнице УО ФК Војводина Quote:Inače, na Skupštini Vojvodine doneta je jednoglasna odluka da se Crvenoj zvezdi odbije gostoprimistvo na stadionu "Karađorđe" dok njen stadion ne bude renoviran. [/quote] Највероватнија солуција је стадион ОФК Београда.
06-25-2008, 08:21 AM
А шта ћемо ако и они једногласно одлуче да смо непожељни?
06-25-2008, 09:38 AM
(06-25-2008, 08:21 AM)Ђоле link Wrote: А шта ћемо ако и они једногласно одлуче да смо непожељни? Е баш сад да смо толики несретници... То је бре једна утакмица, а уосталом ови су причали да би сви ти битнији радови могли да буду готови до 2. кола квалификација и још можда и не будемо домаћини у првој утакмици двомеча... Не знам и нови шампионат за који је датум предвиђен да почне... Ако баш све крене по злу, вероватно ће да се та утакмица одигра негде у Црној Гори, или можда још пре у Републици Српској. И боље је и то можда, него да се уопште и доводи у питање да ли може у оној рупетини (и то се чак спомиње као могућност). Него да не кваримо више ову тему, постоји одговарајућа на "Северној трибини", а и има још доста времена да ова прича добије озбиљнији тон! Друго, ту је Толе Караџић и компанија из ФСС-а да нам помогне, шта се цимате... 8) ![]()
06-25-2008, 09:53 AM
Kолико сам ја чуо, а мислим да је то и топлица изјавио како на тв-у тако и у новинама, на истој седници управног одбора на којој су сменили Јанковића, су донели и одлуку о извођачу радова и победник је понудио најбоље услове и најбржу реализацију радова, тј.завршетак свега и пре наше прве утакмице у Европи...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
06-25-2008, 11:11 AM
(06-25-2008, 08:21 AM)Ђоле link Wrote: А шта ћемо ако и они једногласно одлуче да смо непожељни? Смедерево...
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.
06-26-2008, 07:33 AM
Смедерево, али да идемо бродовима....
06-26-2008, 01:40 PM
Hено, добро би ти дошло једно купање у Дунаву... :
![]() Да се сетиш старих дана ![]()
In a way, certain sections of the media always wanted to knock me because I had captained my country and been skipper at Old Trafford. It was all a bit odd really.
06-26-2008, 10:01 PM
Био сам и ја на том гостовању бродом 2004. године. Незаборавно.
Него Брајане, ти би могао више да пишеш о спортским темама, уместо што се зајебаваш. 8) Извор: БЛИЦ Zvezda oterala trinaest igrača U očekivanju dolaska Zdenjeka Zemana na prvo okupljanje prvotimaca, na Marakani je u toku veliko spremanje. Sportski direktor Goran Bunjevčević do grla je u poslu - najavio je šest sigurnih pojačanja, a za naredne dane najavljuje i jedno izuzetno atraktivno ime u redovima crveno-belih. Od očekivanih pojačanja, po njemu, sigurni su: Portugalac Edgar, zatim Vukašin Dević iz Belenensesa, nekadašnji mladi reprezentativac Nikola Mijailović iz Himkija, Boban Maksimović iz bayela, Branimir Subašić iz Naftovika (Azerbejdžan) i anonimni Dejan Jaković iz Kanade. Sa njima je sve dogovoreno i oni su novi člaovi kluba. Obzirom na ambicije slavnog Čeha, tu nije kraj kadrovskoj vrtešci u Zvezdi: - Očekujemo dolazak golmana Stamenkovića iz Niša, a verovatno i povratak našeg nekadašnjeg igrača Markovića iz kijevskog Dinama. U planu je i dovođenje jednog izuzetnog pojačanja, ali za sada neću saopštavati njegovo ime - rekao je Bunjevčević. Da li je u pitanju 17-godišnji ekstratalenat iz Vojvodine Danijel Aleksić, koji se istakao igrama u kadetskoj selekciji Srbije i našao se na meti Udinezea, ili još neki stranac - znaće se uskoro. U opciji je i odlični Prins Tagoe iz Gane, čija je cena veoma visoka. Podsetimo, Marković je treći bivši igrač Zvezde kome je upućen poziv za povratak. Pored njega, pominjali su se Biševac i Lazetić. - - Biševčev klub Lens trenutno pregovara sa nekim francuskim klubovima, ali je on izrazio želju da se vrati. Oko Lazetića još postoji mnogo nedoumica - kaže Bunjevčević. Što se tiče liste od 13 fudbalera koji će moći da promene sredinu, na njoj su: Ranđelović, Pavlović, Tutorić, Trajković, Đorđević, Rašković, Miladinović, Stančić i Mudrinić, a treba im pridodati Misdongrada s kojim će biti obavljen razgovor i Jestrovića koji želi da promeni sredinu. Angažmane su već pronašli Basta i Anđelković, a blizu potpisa su Ranđelović i Miladinović.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
|
« Next Oldest | Next Newest »
|