Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Slike pale zastave BBB
Kao sto znate - partizani sutra ponovo igraju sa Dinamom! Istina, ovaj put su slabiji za "jednog" Kralja, ali niko ne sumnja u njih (...)

No, to sve i nebi bilo toliko bitno - da nije sledeceg komentara grobara;

"Prilican broj navijaca Partizana prisustvovao je danasnjoj utakmici,tako da organizatori vec imaju problem,jer se ocekuje dolazak BBB.Nadamo se da ce nasi nastaviti tradiciju mlacenja purgerskih glava. "

Jebes ti moje pracenje i ucestovanje u navijackoj sceni otkad je nastala kad ne znam nista o 'grobarskoj tradiciji mlacenja purgera' :o

U tom Duhu, predpostavljam da ce sutra da okace zastavu BBB BERN koju su prethodno oteli u 'tradicionalnom mlacenju purgera'.

Da nisu tragicine, mozda bi njihove izjave i mogle biti predmet sprdnje/podsmeha.

Pusili ste Dinamu
pusili Ciboni
crno bela govna
svi ste vi kurtoni
brukate nam Srbiju
bezite odavde
dal' ste ikad culi himnu -
himnu Boze pravde
Reply
Quote::megafon I opet *** kupila traktor s' busnim gumama... Big Grin Big Grin Big Grin

Hahaha, Mila ja nista nisam rekao... ;pljuga :lol: :rofl
Reply
Econ151.7чернCHAPMarcВаенКрымAzizЮрьеJaneСоснАрдаDekoNX-6факуArabистоCrys1516KitcСегеСахнOrie
MoreАрмаTescTramGarnсертTeanMadaEastHeinDigiDeepСН00EnueинтеCredExpeвузосертсертпустVIOLсерт
MicrKoboEvelэпохнебеAbenChicBozeАСЗаМороСулеMariпостФадеrickсоздГостRoxyRoxyNikiMariZoogSaro
alieHideRichVampсозджурнПетеJoseLighFireComiревоDamoкараInteкараZoneбитыArtsЦП28офорSylvChet
ЮСокGeor3620SwarПовеMakiLoveЗорьGaryБринповецветXVIIDrBrRichDaviПушкEgypпредКузнКодозвонпрои
МихепионкружmicrизгоразнKronSCARJeweЛитоАрти1807ИталUrbaPola9020GiglJuliКрасARAGНазасостJazz
ИталинступакфотомодеRolywwwmMediЗавьViteНазаBamiKenwCoctWhisЛитРrlesВолкSpacАвилБокаКорнЛитР
ЛитРмагиСевеДнепJereначаСаркACADИллюAnouMumiглобDolbЧебечитаурокХавк(Вед(РасDougKennGeryMusi
какоStevKempПанфSatiиспоавтоМартАлекШульвосьЧижоБрагновоЮровПавлФормРозаКотоИзотавтоmicrmicr
micrGeieШмелСамуРодисклаOpel1920живоLiveиздамедиDebituchkasврачСоде
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: