07-15-2003, 05:52 AM
Kao sto znate - partizani sutra ponovo igraju sa Dinamom! Istina, ovaj put su slabiji za "jednog" Kralja, ali niko ne sumnja u njih (...)
No, to sve i nebi bilo toliko bitno - da nije sledeceg komentara grobara;
"Prilican broj navijaca Partizana prisustvovao je danasnjoj utakmici,tako da organizatori vec imaju problem,jer se ocekuje dolazak BBB.Nadamo se da ce nasi nastaviti tradiciju mlacenja purgerskih glava. "
Jebes ti moje pracenje i ucestovanje u navijackoj sceni otkad je nastala kad ne znam nista o 'grobarskoj tradiciji mlacenja purgera' :o
U tom Duhu, predpostavljam da ce sutra da okace zastavu BBB BERN koju su prethodno oteli u 'tradicionalnom mlacenju purgera'.
Da nisu tragicine, mozda bi njihove izjave i mogle biti predmet sprdnje/podsmeha.
Pusili ste Dinamu
pusili Ciboni
crno bela govna
svi ste vi kurtoni
brukate nam Srbiju
bezite odavde
dal' ste ikad culi himnu -
himnu Boze pravde
No, to sve i nebi bilo toliko bitno - da nije sledeceg komentara grobara;
"Prilican broj navijaca Partizana prisustvovao je danasnjoj utakmici,tako da organizatori vec imaju problem,jer se ocekuje dolazak BBB.Nadamo se da ce nasi nastaviti tradiciju mlacenja purgerskih glava. "
Jebes ti moje pracenje i ucestovanje u navijackoj sceni otkad je nastala kad ne znam nista o 'grobarskoj tradiciji mlacenja purgera' :o
U tom Duhu, predpostavljam da ce sutra da okace zastavu BBB BERN koju su prethodno oteli u 'tradicionalnom mlacenju purgera'.
Da nisu tragicine, mozda bi njihove izjave i mogle biti predmet sprdnje/podsmeha.
Pusili ste Dinamu
pusili Ciboni
crno bela govna
svi ste vi kurtoni
brukate nam Srbiju
bezite odavde
dal' ste ikad culi himnu -
himnu Boze pravde