Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Противник и није несто,али се несме опустити тако лако. Звезди је то прва утакмица ове сезоне ако гледамо такмичарски тако да противника не треба потцењивати Wink.
(07-31-2008, 07:52 PM)ЗЕМУНАЦ link Wrote:Да не заборавим, и ове сезоне ће се играти трокружни систем са 12 тимова.
Шта куп УЕФА? >Sad

Дечко претерано спамујеш!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Мисли на лигу нашу. Smile Smile
Мислим да Звезда тренутно уопште није у ситуацији да било кога потцјењује. Стање у клубу и играчки кадар нам не дају за право да мислимо да ћемо се прошетати кроз Кипар. Треба им се само захвалити што нису признали Косово.  ;D
[Image: 35c0qqq.gif]
Након што није регистрован за куп УЕФА, Соме затражио раскид уговора.
:o :o :o
[Image: 35c0qqq.gif]
(08-03-2008, 02:16 PM)Mikelandjelo link Wrote:Након што није регистрован за куп УЕФА, Соме затражио раскид уговора.
:o :o :o

Уз то и да му се иплате све паре (3 године) . Није мали нормалан. Треба сада Буња да узме говнаву мотку и да најури коња неотесаног !!!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
(07-25-2008, 03:32 PM)Ђоле link Wrote:Један од најбољих играча нам је у свађи са управом и жели да оде,нисмо довели обећане бомбе,а тешко ћемо их и довести без Мишковићевог кеша,на припремама су нас клепиле којекакве екипе....уопште не мирише на добро.

Овоме што сам раније написао додаћу још и то да смо данас изгубили од нижеразредног Срема са 1-0!
Манекени треба да се покрију ушима,а Топлици набијем његове ''бомбе'' тамо где сунце не излази!Срамота!
око резултата чекајте људи где трчите,рекао сам већ једном добијали смо ми у припремама пре пар сезона вердер,галатасарај па смо имали очајну сезону,припремне утакмице никад нису нити ће бити мерило квалитета неке екипе,кад почне првенство знаћемо на чему смо.
Може и тако да се гледа,али брате ако си велики клуб онда ћеш напунити овакве тимове са 3,4 гола,небитно што је у питању пријатељска.С обзиром да на комплетним припремама мање-више само губимо,не знам на основу чега можемо да заиграмо нешто екстра боље за 10 дана.Ако припреме нису мерило спремности,шта је онда?
а шта имаш од тога ако напунимо срем са 5-0 или вердер и галатасарај и онда не урадиш ништа у целој сезони
рекао сам припремне утакмице односно резултати таквих утакмица нису мерило дали је екипа квалитетна или не,пре свега служи за испробавање играча,тактизирање...не кажем ја да ћемо ми добијати глодаре 10-0 и све остале тимове,али сачекајмо да видимо.Не кажем ни ја да је добро ово што губимо али с'обзиром да смо имали на осталим припремама и тотално другу ситуацију а и с'обзиром на познавање колико толико фудбала знам да то не мора ништа да значи.Нек они губе сада.

Forum Jump:

Users browsing this thread: