08-01-2006, 01:18 AM
dal ce vaziti propusnice za milan :flasa :flasa
Црвена Звезда-милан
|
08-01-2006, 01:18 AM
dal ce vaziti propusnice za milan :flasa :flasa
08-01-2006, 10:31 PM
Quote:dal ce vaziti propusnice za milan :flasa :flasaNece ti ni trebati propusnice, idemo direktno u LS :ruke
08-01-2006, 11:54 PM
Ako neko moze da mi pomogne u vezi dobijanja vize za Italiju,jer ja i ortak bi isli na tekmu u Milano,ali su svi termini za razgovor u ambasadi Italije u Podgorice popunjeni.Unaprijed zahvalan...
08-02-2006, 08:17 AM
Quote:Ako neko moze da mi pomogne u vezi dobijanja vize za Italiju,jer ja i ortak bi isli na tekmu u Milano,ali su svi termini za razgovor u ambasadi Italije u Podgorice popunjeni.Unaprijed zahvalan... da u pg je sve rezervisano ja sam juche zvao ambasadu.Pokusacu danas ponovo.. Za karte na san siro kako bi to ishlo i prevoz ? ![]()
Pala je Atina,pala je Vizantija,pasce i Tiranija koja navija da se stvori velika albania"
OCU KUCI!!!!
08-02-2006, 12:05 PM
Cao momci!
citao sam upravo videotext RTL-a, i tamo stoji, da ukoliko Uefa izbaci Milan pobjednik tekme CZ-Cork City ide direktno u LS! Palermo nije ispunio finansijske uslove (sta god to znacilo), tako da je sada samo pitanje: Milan ili direktna kvalifikacija za LS ukoliko veceras odigramo pametno! A to cemo saznati u ovim trenucima, jer je sada Uefa trebala donesti odluku! Poz.
08-02-2006, 12:22 PM
ДИРЕКТНО У ЛИГУ ШАМПИОНА
![]() п.с. моша :finger
08-02-2006, 12:37 PM
"Komisija za hitna pitanja Evropske fudbalske federacije (UEFA) saopštila je da fudbalski klub Milan može da nastupi u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona."
Toliko o tome...
08-02-2006, 12:43 PM
Quote:"Komisija za hitna pitanja Evropske fudbalske federacije (UEFA) saopštila je da fudbalski klub Milan može da nastupi u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona." Bar smo se nadali...
08-02-2006, 12:44 PM
Quote:"Komisija za hitna pitanja Evropske fudbalske federacije (UEFA) saopštila je da fudbalski klub Milan može da nastupi u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona." Jel ovo proverena informacija???
osovo je srce Srbije
08-02-2006, 12:44 PM
mamu vam je..m lopovsku.
Mafijasi bra!!!!! Gde ima pravde ovde????
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
|
« Next Oldest | Next Newest »
|