Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kosarkaski play-off.
Quote:Распад од самог почетка,онима који су били и који су се чули скоро целу текму-мој дубоки наклон.
Шакота ми дефинитивно све више иде на курац,као и Јебетин(за кога мислио да нема више куд да ми се пење-кад оно има Big Grin ),ови остали као да су се вечерас скупили на баскету-а изгледа и да јесу.
Дефинитивно,моје мишљење је да од титуле нема ништа-кад изађе "четник"-го курац од игре,за шта прво кривим Шакоту.
Нико од осталих играча да подвикне,поведе, да се побије ако треба...само идиотско покушавање играња акција "шта у случају да Гуре изађе"-које узгред буди речено уопште и не постоје.
Јеретин као и милијарду пута до сада преузима одговорност на своја нејака плећа...и то изгледа по Шакотиној замисли :zbunjen .
И симптоматично је то што се до плеј-офа сви исповређиваше,тако да остаде само Јере-да сам по терену сере.
Cuti, ja sam mislio da je taktika da im izbacimo sve igrace zbog penala, pa da ih dobijemo dok oni igraju sa tri ili cetiri igraca :finger .
Ali stvarno razocaravajuca igra. A ovaj FMP ovakva CZ ne moze da dobije, kada njih krene sut - tuzno ali po svemu sudeci istinito. Nadajmo se da nece imati sutersko vece u petoj utakmici i da ce se svi oporaviti - i fizicki i psihicki...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Al' ste zapeli za Jeretina ... sreca pa igramo sjajno kad je Henderson na pleju :bes
Taj Jeretin nije normalan. Ja mislim da je vreme da on napusti zvezdu. I ovako joj samo nanosi stetu. Ja bi ga cak i platio samo da ode.
Lose, uzasno.Nadajmo se da je ovo samo jedno lose vece jer ne daj Boze da se ovakva igra ponovi...
To je sve sto se moze reci.
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
08/06/2006 | Izvor: B92
Bez Gurovića i Marinovića u subotu?

Nastup najboljih košarkaša Crvene zvezde i FMP-a, Milana Gurovića i Marka Marinovića, u odlučujućoj petoj utakmici polufinala plej-ofa je pod velikim znakom pitanja zbog povreda koje su doživeli u sinoćnom meču u kome je FMP pobedio Zvezdu 97:68.

Prema poslednjim informacijama, Milan Gurović će zbog teške distorzije zgloba odsustvovati sedam dana sa parketa (nema povrede ligamenata ili loma), dok se težina povrede mišića Marka Marinovića i dalje utvrđuje i njegov nastup u subotu je još neizvestan.

Peti meč igra se u hali Pionir od 20 sati.

Evo jos i ovo sad...
Jel mi ne možemo izgubiti ko normalan narod, već uvijek moramo biti razmontirani ... Sad
Ajd pomozi Bože u subotu!
[Image: 35c0qqq.gif]
Izgleda da je Guroviceva povreda ozbiljnija nego sto se u prvi mah ucinilo. Prve prognoze su govorile o pauzi od sedam dana, a sada se taj period najverovatnije produzava. Ukoliko Zvezda i udje u finale, veliko je pitanje da li ce Gurovic uopste moci da igra.
..baklje gore, pesma cigana...
Milan Gurovic :
Quote:- Otok je kao rukometna lopta. Sezona je za mene završena. Stradali su ligamenti, propisano mi je stogo mirovanje. Sve vreme razmišljam o trenutku kada sam se povredio. Ne krivim Marinovića, momak je odigrao sjajnu partiju, sigurno se nije namerno postavio. Nezgodno sam doskočio, iskrenuo skočni zglob. Šanse da se oporavim su ravne nuli. Ne mogu da hodam. Kakav tužan kraj sezone, nije moglo gore, prokomentarisao je Gurović.
Nisam pesimista. I netreba se predavati bez borbe. Ali imam nekakav gadan osecaj da ce mo i ove sezone biti KK sledeca sezona.

Ali nadam se da me moj "osecaj" grdno vara. Confusedampion
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Cak i da udjemo u finale (sto je tesko), sta da mi tražimo protiv stočara u finalu, s kojim snagama da ih dobijemo bez Gurpvića???
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)