Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UEFA Kup
Zenga za par dana postaje pravoslavac, ozenio se sa rumunkom koja je pravoslavne vere, tako da nam je ego na mestu, hvala na pitanju.
Nemojte nikad izdati nas!"
Reply
Manite se prepucavanja sa hrvatima, ionako ce biti banovano.
Reply
Pametno, KBB, na delije.net su se previše raširili, ne dozvolite to ovde.
Mislim da će ipak biti zajeb sa ujama, jer očigledno da se naši nisu još uhodali, dok croati igraju prvenstvo. Verujem da ćemo ih ipak ovde pojesti a tamo će biti prpa. ;pljuga
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Jel gleda ko danasnje utakmice Lige UEFA?

Trenutni rezultati nasih protivnika: Basel 0 - 2 Strasbourg

Tromso 1 - 1 Roma

Mislim da je rezultat prve utakmice konacan sto znaci da je Strasbourg uzeo prva tri boda.
slucaju da Kosovo dobije nezavisnost...Poceti sa akcijama protiv Albanaca i svih onih koji stoje iza njihove ideje tj Nezavisnosti Kosova,do potpunog unistenja.
Reply
pisali smo o tome na zreb za uefa kup topicu
Reply
Da primjetio sam to naknadno.

A zasto onda sluzi ovaj topic,ako nesluzi za nista mogao bi da se izbrise da ljudi ne pisu na dva topica sa dvije iste teme.

Pozdrav...
slucaju da Kosovo dobije nezavisnost...Poceti sa akcijama protiv Albanaca i svih onih koji stoje iza njihove ideje tj Nezavisnosti Kosova,do potpunog unistenja.
Reply
Ma ja sam zajebo, nisam vidio ovaj topic..
Mozemo nastavitri ovde.
Reply
Dobi Roma pred sami kraj.Mozda je to i dobro,da budu sto vise rastrereceni do 1.decembra ;pljuga
Ovo za Bazel mi je vrlo cudno, gledao sam malo i ne moze se reci da su bili nezainteresovani...
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
Reply
To je najgore.
Zainteresovani a totalno nemocni.
Slobodno nek Roma i Strazbur osiguraju prolaz dalje do utakmice s nama..
Reply
Vrlo zanimljiv rezultat u Svajcarskoj. I pre prve utakmice smo znali da ce nam utakmica protiv Bazela biti najvaznija, a sa ovakvim razvojem situacije jos dobija na tezini. Ne samo da cemo pobedom podici moral i rastereceno krenuti ka Severnom polu (definitvno se gore igra iako su nasi trazili Oslo ili Trondhajm), vec bismo prakticno izbacili Bazel iz trke, tj. zestoko bismo im otezali posao.
Dobro je sto im je standardan igrac odbrane otpao, a mozda je i dobro sto ce u Beograd doci sa moranjem da pobede. Steta, steta, sto vas nece biti na stadionu (postoji ozbiljna sansa da se neki od nas umuvaju :finger ).
..baklje gore, pesma cigana...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: