08-24-2005, 10:12 AM
A ko je doticni gospodin ?!
Poznato mi to O'benon nesto..
КК ЦЗ 2005/06
|
08-24-2005, 10:12 AM
A ko je doticni gospodin ?!
08-24-2005, 10:34 AM
http://www.kk-crvenazvezda.net/2005/inde...om=&ucat=1&
Malo vise o doticnom gospodinu. Da li smo napokon dobili normalnog beka? Nekoga ko zna da sutne, prodre ispod kosa, asistira, a nije rupa u odbrani? Samo ce vreme pokazati.
..baklje gore, pesma cigana...
08-24-2005, 10:57 AM
24/08/2005 | Izvor: B92
Leri O'Benon u Zvezdi Zvezda NCAA lige i košarkaš Luivil Kardinalsa Leri O Benon novi je košarkaš Crvene zvezde. 23-godišnji O Benon predvodio je ekipu Luivila do F4 NCAA lige. Leri O Benon (nosi broj 34 na ledjima) je u završnoj godini studija bio najbolji košarkaš čuvenog univerziteta koji sa klupe predvodi Rik Pitino, ex trener Kentakija i NBA ekipe Boston Seltiks. U završnoj godini 192 santimetra visoki O Benon prosečno je ubacivao 19 poena po utakmici, ali je najbolje partije pružao kada je za ekipu Luivila to bilo najpotrebnije – u finišu sezone. Protiv Šarlota je postigao 33 poena (pobeda 94:82), da bi 2 dana kasnije u utakmici koja je Luivilu donela titiulu u svojoj konferenciji u Čikagu protiv De Pola zabeležio 25 poena uz perfektan šut: 5-5 za tri poena, 7-7 sa linije slobodnih bacanja. O Benon je prošao kompletan koledž program legendarnog Rika Pitina. Sve ekipe koje je sa klupe vodio ovaj trener u NCAA igraju brzu košarku i presing po celom terenu, što O Benona čini i odličnim odbrambenim igračem koji je odlično fizički pripremljen. U narednoj sezoni O Benon bi trebalo da bude glavno napadačko oružje crveno-belih.
08-24-2005, 11:03 AM
Јел то за Копривицу стварно истина или још једна пацка..............јеботе па они су кретени ако су му дали ногу.............довели су неке играче,као велика појачања,а нико никад чуо за њих.............ми им ваљда верујемо,ал тако је било док је био Змаго,па смо отишли у курац.............бојим се да се непонови прошла сезона и први баскет дерби,и да добијемо по глави,са све нашим ехтра непознатим појачањима................Суботић и Бјелица ретарди остали,Јеретин исто а Копривицу да отерају.............уместо да му пруже шансу полсе колко сезона и да се докаже добија ногицу................увек сам веровао да је Коприва прави играч и да га је Змаго у курац отерао јер му није дао шансу............ваљда овај Шакота неће то да уради.............да оде у неки други клуб и да још једном видимо каквог смо играча испустили...............
![]()
08-24-2005, 12:28 PM
Ljudi pa mi nismo ni svjesni kakvog smo igraca dobili.Ovaj O'benon je bio clan najbolje petorke americke koledz lige iz koje se direktno ide u NBA,na nekim utakmicama koji su bile prelomne za njegov tim davao je po 30 i kusur poena uz sut za tri poena 5-5,6-6...Ovaj ce da bude igracina.Boze hvalati sto si u nase redove doveo KONACNO jednog vrhunskog trenera koji ce da vrati trofeje u nase vitrine.Nema sta patlidzan ce od ove sezone u vecite u kosarku prolayit kao i u fudbal znaci: :jebanje ,aonda ponovo ce se pionirom oriti ona stara
![]() ![]()
08-24-2005, 01:39 PM
08-24-2005, 04:00 PM
evo upravo vidjeh na sportsku centralu da smo doveli nekog igraca iz partizana,ali nema imena.Da ne zna neko o kome je rijec? :zbunjen
08-24-2005, 04:10 PM
Pa ako nisi ti cuo za nekog igraca zar to odmah znaci da nije dobar,ko je cuo za stepa ko je cuo za hausa pa su napravili dar mar u partizanu.Taj Sakota je vrhunski strucnjak i idalje uci od nasih najboljih selektora za razliku od nekog Zmage,ko je video jos da se dovodi neki klimaktericni slovenac da poboljsa stanje nase kosarke,pa mi smo bre broj 1 u kosarci,druga stvar je NBA gde se uzimaju koje kakva sredstva za doping.
A i da ne rade dobru stvar sa tim pojacanjima jel vi imate mozda bolje resenje!?Zato lepo sacekajmo pa ako ne valjaju oteracemo ih
08-24-2005, 04:32 PM
Evo info koje sam ja dobio o O'Benonu iz Luivila :
Quote: dobar je on bio. mnogo dobar. najbolji je bio kad je trebalo prosle godine. fenomenalan i solidan atleta koji zna da igra kosarku, ali je malo prenizak za dvicu, a ne moze igrati plejaNaravno ovo o visini uzeti s rezervom, to je po NBA kriterijumu...
08-24-2005, 05:45 PM
Quote:evo upravo vidjeh na sportsku centralu da smo doveli nekog igraca iz partizana,ali nema imena.Da ne zna neko o kome je rijec? :zbunjenMa nije nikakav igrač partizana.To je Nenad Mišanović iz Hemofarma koga su novinari već preselili u partizan
ari,Tokio,.....
|
« Next Oldest | Next Newest »
|