Threads: 0
Quote:Врло занимљива, и супер тема!
А рецимо скоро сам гледао на усташкој ТВ Нова неки филм, где су Срби приказани као олош и идијоти (јер сте очекивали друго)... Када код неког српског "комаданта" долазе неки страни новинари, и овај их пита ко је светски првак (радња филма се дешава 1992.), па како се каже Црвена Звезда на енглеском, а неки српски војник вели: па Делије Север!? итд.
Затим има филм: "Рад на одеђено време" када Никола Којо пита неког клинца из комшилука, да се игра са њим, а овај носи Звездину заставу, и кaже му: "Не могу, идем са татом на утакмицу!"
Ако неки има видео клипове из свега побројаног, може да стави овде... не би било лоше!
Kako се зове тај филм ??
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Threads: 8
Такође у муњама има кад се појављује дуле савић.
Threads: 19
Quote:Kako се зове тај филм ??
Стварно не знам. Гледао сам га једва 20 мин.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
Threads: 76
10-10-2007, 11:09 PM
(This post was last modified: 11-11-2009, 09:47 AM by UrbanBaby.)
Quote:Ali najvaznije je a to vecina zna - pozorisna predstava u bitefu nord force.
Ево ко се ужелео или хоће да се подсети, појавио се онлајн текст ове представе.
>>>NORTH FORCE
Threads: 15
У јее кад се сетим те представе,ко да сам био пре сто година да је гледам,давно давно беше...али је било занимљиво у сваком случају

.
Threads: 10
Јел ће се давати опет та представа?Тако ми се гледа још који пут... :lol:
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Threads: 19
Ја је нисам гледао, а баш би волео
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
Threads: 13
(04-27-2005, 11:32 PM)snesko link Wrote:Nije Tesna nego Laf u srcu...
Има онај део кад се сека каже за овог малог а капом црвене звезде 'А и овај овде све би нас продао за једног Пижона...' (мислим да тако иде текст)
Threads: 1
И у овом сад најновијем филму ''Чекај ме ја сигурно нећу доћи'', Бане Трифуновић пева са упаљеном бакљом ''Добро знај'' ;D
Threads: 1
много су нас ружно приказали у том филму, нисам ни најмање задовољан, посебно што Бане и још неки у филму себе називају великим Звездашима, ако тако виде навијаче, онда...