11-16-2003, 11:05 PM
Za normalne nema problema! Ali ovi preko drine.....
Pitanje za delije...
|
11-16-2003, 11:05 PM
Za normalne nema problema! Ali ovi preko drine.....
11-16-2003, 11:11 PM
Pa nije cudo da ovi nasi preko Drine imaju malo ekstremnije stavove nakon rata i svega sto se desavalo... Sve je to ok. Za 50 godina ce druga prica da se prica svuda pa i ovde...
![]() poz, budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
11-16-2003, 11:16 PM
Kad kazem ne-Srbe mislim na ne-Srbe sa balkana(muslimani, siptari, hrvacani...) Ovi drugi mi ne smetaju(opet ima izuzetaka: hindusi, pakistanci, kinezi...). To za odbijanje ne-Pravoslavnih Srba od nas, mislim da se se oni prvi deklarisali kao nesto drugo. U principu nek' oni odluce sta su. Sandokane, u kakvim ste odnosima sa originalom?
11-16-2003, 11:23 PM
Mogu vam reci da iz N.Pazara na svaki derby ide mnogo vishe Muslimana da navija za zvezdu od lokalnih Srba!?Znam ih dosta, ali je josh istinitije da 80% Muslimana vishe gotivi Partizan!Valjda zbog onog JSD ili zbog Omera,Bajra,Rahima,Ismeta, Emira, Admira,Abdulaha,Dzevada,Zlatka,Fadilja,Hasana,Fahrudina itd..... Shto kaze Buda valjda ce se sve ovo za jedno 50-tak godina biti normalno,nego nece biti nas.....
11-16-2003, 11:45 PM
Problem je u tome sto neki sebe zovu Zvezdasima a u stanju su da kazu da bi da ne navijaju za Zvezdu najverovatnije navijali za Rad. :lol:
Ipak, Zvezda je ono sto jeste samo zahvaljujuci svojim do kraja vernim Delijama! ![]() ![]()
11-17-2003, 12:51 AM
Sada se secam, Musemic je dao lep gol Panatenaikosu. Uzgred, to bese jedina tekma kada je Jug nadjebao Sever. Mada o tim stvarima ne bih da sudim kada ovde ima boljih poznavalaca istorije kopa. I ne bih od izuzetaka da cinim pravilo.
I dalje smatram da je pitanje sa pocetka topica ogavno i provokativno. Malo li je Roma i Vlaha koji su mahom delili nasu istorijsku sudbinu medju Delijama. Ali zna se ko su nam oduvek bili sabraca u patnji, a ko dusmani. Uz pohvalu nicka ,Rostov, tvrdis da te nacionalni osecaji preplave kada si daleko od Otadzbine. U Beogradu bi imao tri puta vise razloga da pozelis cuti srpsku pesmu, nego da si, recimo, u Australiji.
hrvati su ljudi, al kasnije
11-17-2003, 01:33 AM
Niko mi jos nije odgovorio na ono da se pojavi sal zelje ili sarajeva na vasem sjeveru, sta mislite bi li bilo posljedica...
I jos jedno pitanje, nedavno se Orahovac izjasnio kao igrao bi za bh i odma vam je(makar vecini) postao mrzak, odvratan uglavnom vise se cuje negativno o njemu, nego pozitivno, samo zbog toga sto je to rekao, pa mislim zar nema svak pravo da igra za koga on hoce. Evo i Stojanovic Nenad je rekao da bi igrao za bh reprezentaciju, ako niste znali, ovdje je po novinama govorio da nema problema, posto bi tesko dosao do yu dresa, da bi volio zaigrat za bh samo da sredi pasos(ne znam sta su nasi glupani cekali, jer radi se o izuzetno odlicnom igracu), zar bi vam i on postao tako mrzak da i zaigra mozda...I jos nesto ako je Stojanovic igrao tamo nesto malo, a da ga je ko gledao, sta mislite o njemu kao igracu, jer gledao sam par puta zvezdu i moje licno misljenje je da je bolji od zigica sigurno...
11-17-2003, 01:51 AM
Raspucin, kak dela?
Rekao sam da mi je gledanje Zvezde u tudjini Srbski cin, znaci meni ima vise neki nacionalni predznak nego sto je to bio slucaj u Beogradu. Kad vidim manekene kako se vijaju po mari ja vidim svoju Srbiju. Kospicar, nama je(meni barem) ta vasa bosna nesto drugo od recimo svedske, znaci Srbin koji igra za vas vise mi i nije neki Srbin...
11-17-2003, 01:55 AM
posto je ovaj topic i poceo kao politicka rasprava, da nastavimo
svaka cast budimire, nadam se da si ponosan sto te ovaj pazarac smatra za normalnog, mozete zajedno da ismijavate nas prekodrinske idiote koji su davali zivote za slobodu srpskog naroda...ti nemas toleranciju za albance zato sto su ti stali na zulj, ali za razliku od tebe, za mene su srbi isti i s ove i s one strane drine, dakle zlocini nad srbijanskom djecom su zlocini nad srpskim narodom, a ne nad "onim srbima sa druge strane drine"...nemoj molim te da pricas kako "ovi preko drine imaju ekstremnije stavove..." kao da se sve to tebe nimalo ne tice. muslimani su klali i ubijali TVOJ narod "s ove strane drine", boli njih jesi li ti s ove ili s one strane drine...ne prave oni razliku, kao ti...nisu pravili ni kad su na nedavnoj utakmici bih-jugoslavija tukli sve srbe po redu...nisu bas govorili "ma vi ste srbijanci, necemo vas..." ja nikom ne bih zabranio da navija za zvezdu, samo mislim da takvi treba da prihvate da se nalaze u SRPSKOJ navijackoj grupi i da ce se tu pjevati mars na drinu i da ne kenjaju o tome...da ne bude kao slucaj manijaka, koji stalno pricaju kako su bosanska navijacka grupa, kako kod njih nije bitno ko je koje nacije sve dok navija za zelju, a ovamo pjene kad igraju npr. protiv borca, psuju mater vlasku svima... dakle, nije slucajno sto 90% srba "s ove strane" navija za zvezdu, a sto vecina npr. pazaraca navija za partizan...stvar je bas u tome sto POCTOB kaze, tj. u srpskom dozivljaju. lucky star, srecom ti si bogom dan da kazes ko su prave delije i pravi zvezdini navijaci...
..ne moze brze, jurimo 30...
11-17-2003, 02:01 AM
kospicar, zar bi ti prihvatio u svojoj reprezentaciji srbe koji bi tu igrali samo zato sto za njih nema mjesta u reprezentaciji scg? pa valjda bi igranje u reprezentaciji trebalo da bude neki patriotski cin, a ne licitiranje tipa "ako necu moc kod ovih, odo kod ovih drugih cisto da budem reprezentativac"...ja licno ne bih volio da za reprezentaciju scg igra neko ko je slucajno tu proveo godinu dana, jer nije imo mjesta u svom klubu pa su ga dali na pozajmnicu...
..ne moze brze, jurimo 30...
|
« Next Oldest | Next Newest »
|