Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 2013/2014
Добра утакмица пре свега, динамична свих 40 минута. Мислим да је кључ нашег пораза била лоша одбрана, где и поред доброг шута смо заостајали пар пута више од 10 поена разлике. Прва четвртина одбране без, међутим и они су све погађали, али када им је стао шут у другој четвртини стигли смо их и престигли. У трећој четвртини смо имали фактички прилику да их сломимо када смо имали 6 или 8 поена разлике не сећам се тачно, 2 напада смо сјебали светски. Но добро, све у свему, није било лоше.

Видело се да се Боби не сналази у ситуацијама када играмо човека, јер су пролазили поред њега на други обруч пар пута. Мислим да смо у 2,3 напада требало да пробамо зону па да видимо како би изгледало. Такође имали смо доста зицера промашених.

Међутим када се све сагледа ја сам задовољан, као и велика већина у хали. Остаје жал за победом и оним улазом Блажича, али шта је ту је, што каже СЕВЕР само постепено, биће боље следећи пут. Добри странци, Блажич брз као змај. Џенкинс има одличан шут, само мало више да га користи. Лазић 3 лопте продао безвезе, најгори је био.

Jeдна је Србија!
Reply
Победишмо Олимпију тешком муком, али победа је победа. Резултат 62-61, довољно да се упишу бодови.

Игра је била за заборав, али то је можда последица исцрпљујуће партије са Локомотивом у четвртак. Слабо смо играли у нападау, опет велики број промашених зицера, као и лош шут са дистанце, поготово за 3 поена. При резултату 60-59 за нас, Нелсон прави мало је рећи глуп фаул, Олимпија даје 2 бацања и ето их на пола коша испред нас. Након добре одбране, Џенкинс доноси победу соло продором и полагањем.

Најефикаснији у нашем тиму је био Шилб са 16 поена, а Боби је остварио дабл дабл 15 поена 15 скокова. Са скором 3-1 тренутно смо на другом месту иза Цедевите.

Одлучујући поен

Jeдна је Србија!
Reply
Треба нам један интелигентан центар, под хитно.
NO CADÚ-NO FOOTBALL !
Reply
(10-20-2013, 05:55 PM)петарда link Wrote: Треба нам један интелигентан центар, под хитно.

Oдавно говорим.. пре сам за грам мозга, него за кило мишића.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
(10-20-2013, 10:28 PM)KizaLion link Wrote: [quote author=петарда link=topic=4258.msg105721#msg105721 date=1382291740]
Треба нам један интелигентан центар, под хитно.

Oдавно говорим.. пре сам за грам мозга, него за кило мишића.
[/quote]

А ја сам и за кило мишића и за грам мозга....
Reply
Имамо Рашка, само што ће му требати мало времена да се освежи, да би се вратио на ниво од прошле сезоне, кад нам је био најбољи играч.
Јебига, није човек навикао овај ритам, где проведеш цело лето са репрезентацијом уместо да одмараш. А није младић.
Reply
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.ht...ecen-njima

Reply
Пушиона од Макабија 14 разлике, 96-82.

Мислим да смо утакмицу изгубили као и прву против Локомотиве због лоше одбране. Одбране нема, а срећа па имамо тренера који је стручњак за одбрану, јер да није добили би 200 кошева. Такође шут за 3 поена лош 4/14, мада кад се види да смо имали првих 8 промашаја онда је о помози Боже. Они су дали 15 тројки од 28 покушаја, јер смо им ми дозволили да имају толико шутева. Такође у 2/4 дођемо на минус 3 и онда сјебемо 3 напада без шута на кош, маестрално. Најефикаснији Боби са 20 поена.

Нисам оечикаво победу, али сам очекивао достојнији отпор. Губили смо безвезе лопте, бацали у аут...Подхитно нам треба још један центар, то је сад више него евидентно!
Jeдна је Србија!
Reply
We are Maccabi, who the fuck are you

[Image: 1540543686526982c4045e3662262694_orig.jpg]

Ваљало би смислити квалитетну пошалицу за реванш.
Reply
Ово да грува за време тајм-аута  8)

Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)