07-05-2011, 07:53 AM
Колико је та листа реална, говори да нас је прешао Спартак... На онсову чега? ;D Ма дај...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
ФК Црвена звезда 2011/12
|
07-05-2011, 07:53 AM
Колико је та листа реална, говори да нас је прешао Спартак... На онсову чега? ;D Ма дај...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
07-05-2011, 07:56 AM
(07-05-2011, 07:53 AM)Red Star Forever link Wrote:Колико је та листа реална, говори да нас је прешао Спартак... На онсову чега? ;D Ма дај...Ako тако будемо причали цео живот ништа неће ббити од нас,и по мении хвала журналу што је објавио ово,да виде ови из клуба,а и сви Звездаши докле смо догурали,треба на време да се суочимо са релношћу......иначе следи нам само борба за опстанак.
Четници Север
07-05-2011, 08:57 AM
па зар мислиш да кад неко каже да је глупо што је неки спартак испред нас,нека прича која треба да нас подигне више од реалног
![]() Поента је да нема никакве логике да спартак буде испред нас, и да не знамо по ком критеријуму се скупљају ти бодови,ако хоћемо и са друге стране по тој логици ако је спартак испред нас спартак који је не знам у којој рунди испао из купа и био пети шести у првенству,онда Воша треба да буде једно 50 места боља од нас. Иначе изгледа да је Јевтић потписао за неке кинезе. Некако сам пуно више очекивао од њега и некако чудно сам и даље уверен да је добар играч,али да је код нас показао десети део а није ни добио неку велику шансу.
07-05-2011, 09:04 AM
Ултра сепаре, хвала теби што ми дижеш притисак глупостима! Ајде немој више молим те!
07-05-2011, 09:07 AM
(07-05-2011, 09:04 AM)николаБГ link Wrote:Ултра сепаре, хвала теби што ми дижеш притисак глупостима! Ајде немој више молим те!http://www.zurnal.rs/2011/07/04/partizan...index.html Налазимо се на 383 месту,чак нас је и прешишао Спартак ЗВ који је 336,док је Партизан 72 : Ове године морамо стварно дебело да запнемо и да се квалификујемо у Европу како год умемо и знамо,јел ћемо тотални изаћи из фудбалске историје,тј окаљаћемо онај "стари" углед до бесвести. Очигледно је да ниси прочитао овај мој коментар са предходне стране.
Четници Север
07-05-2011, 09:33 AM
(07-05-2011, 07:24 AM)ултра сепаре link Wrote:http://www.zurnal.rs/2011/07/04/partizan...index.html ![]() ![]() ![]() Ма дај, је л' се ово неко спрда? Какав црни Спартак? ![]()
07-05-2011, 09:37 AM
А и ви вјерујете '' Журналу ''
![]()
07-05-2011, 01:34 PM
E бре, ајд да ово не пређе у спрдњу, али стварно, волео би да знам на који начин се бодује та листа, на основу чега Спартак има више бодова од нас?! Нит је играо у европи, испао пре нас у купу, 5 места на табели испод нас... А како неко рече Воша онда треба 50 места да је испред! Стварно неозбиљна листа! Колико год Журнал овде има "прођу", толико неке ствари морате да процените да ли заслужују да их сви заједно читамо... Мени је ова информација пре смешна, него иритирајућа...
п.с. И на крају, не видим везу ове назови листе са нашим "суочавањем са реалношћу"... Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
07-05-2011, 01:40 PM
можда је у питању Спартак из Москве...дешавају се грешке
![]()
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
![]()
07-05-2011, 05:08 PM
(07-05-2011, 01:34 PM)Red Star Forever link Wrote:E бре, ајд да ово не пређе у спрдњу, али стварно, волео би да знам на који начин се бодује та листа, на основу чега Спартак има више бодова од нас?! Нит је играо у европи, испао пре нас у купу, 5 места на табели испод нас... А како неко рече Воша онда треба 50 места да је испред! Стварно неозбиљна листа! Колико год Журнал овде има "прођу", толико неке ствари морате да процените да ли заслужују да их сви заједно читамо... Мени је ова информација пре смешна, него иритирајућа...Па баш због тога сам поставио јер и мени није јасно како Спартак да буде испред нас,шта су они урадили у Европи да би били толико испред нас ???Можда су га помешали са Војводином,али шта су и они урадили у Европи,па да заслужују да буду бољи од нас ??? ??? ???Ко зна можда је ово неко Толетово масло ;D А то што сам рекао да се суочимо са "релношћу",мислио сам пре свега због заостајања за Партизаном,врло је лепо што је Журнал ово објавио да виде Аџић,Клеут,Весић и сви уназад шта су с њиховом политиком урадили од клуба.По мени ова листа што је журнал објавио јесте онако "антипатична",али и без тога убеђен сам да не заузимо "неко повољно место" на листи Фифе.
Четници Север
|
« Next Oldest | Next Newest »
|