Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!!
(06-12-2011, 11:07 AM)Пијанац link Wrote:Аџић је у Бразилу договорио посао са Пачеком

Аџић је ...  да није било рамба ко зна шта би довукао тај...

Пачеко чек`о па дочек`о!  Wink
Мислим да смо се договорили да нећемо тим тоном да причамо о било коме из клуба док је на функцији... Да ли је дебил или не показаће време, али сада је СД нашег клуба и као такав има подршку, тј. управа чији је он део има подршку...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Мислим да би ''бомба'' прелазног рока било довођење новог играча на позицији председника ФСС. Нема везе са нашим тимом али има везе са нама  :-\
(06-13-2011, 10:30 AM)Red Star Forever link Wrote:Мислим да смо се договорили да нећемо тим тоном да причамо о било коме из клуба док је на функцији... Да ли је дебил или не показаће време

ајде нек` буде тако, али зар није довољно времена прошло, 4 титуле, показао је шта "уме"?
Какве везе Аџић има са 4 титуле?
Вероватно је крив и што је Пикси испао од Стразбура.
Да Аџић није савршен сви знамо, али дајте мало реалности.
(06-13-2011, 11:05 AM)Звездаш link Wrote:Какве везе Аџић има са 4 титуле?

Е има, добрим делом је директан кривац, па он је отерао Лазетића а довео Коромана. Боље омладинце наше пустити него доводити нека "појачања" која не заслужују грб! Наравно Фсс је број 1, али...
Аџић је на функцији две године. Тешко да може да буде одговоран за 4 титуле.
(06-13-2011, 11:23 AM)Звездаш link Wrote:Аџић је на функцији две године.

дакле превише  Wink па не може толе да буде крив за све, да ти изгубиш онако од распалог борца? па не знам како да ти суде то не сме да се деси једној звезди! Уосталом видећемо сада, њему је вероватно задњи воз...
Aјд мало да спустимо лопту, какав бре сад Борац, па и малом детету је било јасно да гробље неће до краја ништа изгубити, а онда је мотив играча врло низак и дешавају се порази као против Борца... Не оправдавам ја играче што су играли као манекени, али једно је реалност а друго је жеља!

Короман, Лазетић, мислим да смо о томе одавно расправљали и ок, закључак је да је то грешка Аџића, али исто тако је управи коју чини и Аџић дата шанса до краја прелазног рока и европских утакмица, па чему онда опет сад нападање Аџића и било кога?!

Овде се прича о прелазном року, нема потребе да скрећемо у прежвакане теме или теме којима ту није место... За сада, како је неко већ закључио, доводе се играчи који нам требају, по жељи тренера, да ли то ради Аџић или Рамбо, само нек буде успешно, нама је свеједно...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Ми морамо мало спустити лопту што се тиче очекивања од овог прелазног рока.Па сам Лукић је изјавио прије неки дан чини ми се да смо последња два прелазна рока одрадили без пара малтене.Није ни сад ситуација сјајна, није нам пало с неба милиона колико треба па дај сад бирај играче..Једноставно, боре се да ураде најбоље што могу у датим околностима.Мислим да овај прелазни рок иде коректно, можемо се надати најбољем.
Сад је ту и ово ограничење броја странаца што додатно компликује ствар.Нисам ни ја присталица тога да нам у екипи буде 10 странаца али ово правило је довело до тога да су страшно предуване цијене домаћих играча.Битно је да се играчи доводе плански и са неком визијом за будућност.

Што се тиче година без титуле, треба да схватимо да смо ми у том периоду били (надам се били) у најгорој ситуацији од оснивања (како, зашто, ко је крив, све су то друга питања).Знамо како смо опстајали и ко нам је играо.Такође, види се и шта су неки други радили за то вријеме (филијале итд).Зато сад треба наставити са опоравком у сваком погледу што ће неминовно довести до нових титула које ће  бити производ игре, система и рада а не тога што је 6 чланова наше управе истовремено предсједници 6 клубова у истом рангу (карикирам мало).Позитивна ствар (за мене бар) задњих година је што ови не да нису направили разлику какву су могли у односу на нас, него су лудом срећом (и оно остало) освојили ову задњу титулу.А колико су им циљ биле титуле толико су хтјели и нас да понизе, па и "униште" (као КК).Никад у историји већи број играча једног "вјечитог" ривала није добио понуде за прелазак код другог што довољно говори о њима.

Али живи смо и боримо се равноправно.Овај прелазни рок је битан као још која степеница више у нашем путу ка потпуном опоравку и преузимању примата.А то вријеме долази веома брзо.

Forum Jump:

Users browsing this thread: