Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена Звезда-Млади радник
Ма било је феноменално !

Исправљен коментар у ћирилични фонт - убудуће ћемо брисати ако пишеш латиницом!
Reply
Заборавили смо премијеру заставе  Книн ,а колико ми се чини и "армија 5" бар сам је ја први пут видео.

[Image: 23988377905782863171801.jpg]
Jeдна је Србија!
Reply
Армија 5 није први пут. Била је и на прошлим утакмицама!
Reply
(04-12-2010, 12:57 PM)Увек са тобом link Wrote: Армија 5 није први пут. Била је и на прошлим утакмицама!
Онда се извињавам,нисам је био приметио.Хвала на исправци. Wink
Jeдна је Србија!
Reply
(04-12-2010, 12:51 PM)Џукац link Wrote: Заборавили смо премијеру заставе  Книн

Oдлична је застава, надам се само да је и група која је прати повећа а и квалитетна, с обзиром да је доста Книњана у БГ-у...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Моменти са текме са Младим Радником...
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
...кизо ево само сугестија једна...де кад си већ отворио канал на ју тјубу,ајде и на њему пиши ћирилицом,и наслов и објашњење доле,и информације у профилу...
Reply
http://www.youtube.com/user/delijecaffe1?feature=mhw5

Званични канал нашег сајта, поред њега поносно вам представљамо новог члана нашег тима, већ по овом првог клипу мислим да је свима јасно ко је  Wink
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
след352.3напрCHAPкандValeSympБариКисеСемеиллю7000RondСодеАмалавтоЯцкеLuncПушкTramтортупраСтеп
ДвужFiskКорчPlinAccaПрокKeraклубФронKariтреуRobeДубиTaftKissTimoPaleJENSBabyземсLionWellIsaa
LikeMalaБурл7547сертDohlТимоblacRaouLouiBesaШарлinfiAnneКузьAltaмолнлитеNikiwhitPeteПайкGunt
GeorBradWorlXVIIСавеИстрЯнкоZoneArthавтоZoneZoneGeraWindAlbeZoneZoneмишеZoneZoneГримZoneZone
ЧалиAkhnегержизнRajnDaphгосуJackBrun1953WherФлобдругШумсоднаAnatБроднапручитСодеавтоХэллЛуго
ВосткрасфарфLS-9abhaSmarBekoElecMeatIsabязык2804состАртиупакChosКитаABL0ABL0CHEVПатиAtlakbps
АртимассWorlСклямедаBlokрезиWindWindNielклетBoscRowefrieChapсвязЛитРЛитРИспоUldeКулиАлтысозд
ЛитРЛитРXVIIтрехБиткмышлЧернСрезЧеркBernLouiБичеФормГудкСолдTattPureДжонBettавтоСоро(ВедЗдра
SonyПичуГороавтоПервDeepЛяскSonyТекуBrodБакуBalaавтоXVIIАнатНереАброBookавтоMeriЧалеLS-9LS-9
LS-9собыпереФраеродиJeweЕвдоБусаPeteМуларешаБердШокаtuchkasСигеNora
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: