Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дерби! Звезда-Војводина
Бити део Севера јуче, за мене је представљало живљење мојих снова. Све чему се тежило свих ових година почело је да се остварује. Из утакмице у утакмицу надмашујемо сами себе и невероватан је осећај када сам са собом анализирам све што сам доживео јуче, прошле среде, суботе итд.
То тешко може да се схвати, то не може да се плати !!!

П.С.
А плаћенички инструменти антисрпског режима нека слободно напишу да није дошао нико на утакмицу. Ми смо ти који доказујемо где су они а где је сав слободољубиви српски народ. Њиховим производом ипак се на крају обрише буља а слике нашег рада памтиће поколења.
Кокеза лопове !!!
Reply
Као што и сами видите те њихове "новинарске" лажи не да немају ефекта већ стварају контра-ефекат. Јебен је инат код нас Срба. Мислим да би требали да ставимо тачку на причу о "новинарским" смрадовима, јуче смо урадили нешто велико, о томе треба итекако да се прича. Сад више нема повратка, покренули смо лавину...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Без речи, утисци невероватни.. А гол у сред еври гола  ;D  цитат из новина Делија направиле европску атмосферу  Smile Занима ме ако неко може да ми каже коју су песму певали бригадири на полувремену између себе, иде нешто са бакљом у руци.. нисам најбоље разумео... Унапред хвала..
Reply
(03-29-2010, 11:26 AM)NIdza.bre. link Wrote:Без речи, утисци невероватни.. А гол у сред еври гола  ;D  цитат из новина Делија направиле европску атмосферу  Smile Занима ме ако неко може да ми каже коју су песму певали бригадири на полувремену између себе, иде нешто са бакљом у руци.. нисам најбоље разумео... Унапред хвала..
То је јаче од мене, кад у битку се крене, то је јаче од нас, Звездо ми смо твој спас, сада чују се звуци и са бакљом у руци, крећу Бригате момци певају у глас на на на на на на...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Е хвала пуно !! поздрав..
Reply
" Нико нема Звездо то што имаш ти" рече Лекић после утакмице. Померамо границе...
Reply
(03-29-2010, 11:08 AM)ЦЗБГ link Wrote:Сад више нема повратка, покренули смо лавину...
Сви заједно са нама, јер одавде нема назад  Wink
Reply
Обратих се онима који нас не воле, а сад мало о јучерашњем спектаклу...

Каква Звездашка еуфорија... Надам се да ћемо на крилима синоћње представе наставити још боље, још јаче и још масовније са повратком на трибине наше Маракане (надам се у будућности са званичним именом Рајко Митић)...

Него, поновићу се па ћу рећи, да је ово само део потенцијала који имамо и који треба да искористимо... Стога не хвалите превише, мислим да нас најбоље тек чека...

Гужва на прилазима стадиону је већ редовна појава када игра наша Звезда, али онакву гужву на и око благајне не памтим ни за неке давне евро утакмице... Север готово пун већ 10-15 мин пре утакмице је такође давно заборављена прича којој се ето на сву срећу враћамо... Запад и Исток су такође све пунији, а да не понављамо сада већ фразу, да без Звездаша нема велике Звезде...

Јуче је навијање вероватно изгледало најближе оном навијању какво би желели и какво маштамо... Готово без секунде паузе, гласно, јасно, са минималном појавом двогласа, велики избор песама, све баш на високом нивоу... Можда грешим, али чини ми се као да постоји мотив више када имамо неког преко пута, каква год група била, али то као да додатно подиже адреналин... Нови Сад је наш, пуши га фирмаш је грмело у неколико наврата јуче...

Размишљам које би песме издвојио, а онда схватам да се певало готово све што се пева на Северу у последњих пар година... Наравно да две најновијe песме тренутно највише подижу масу, Ајде играј и бори се и А ја сам цео живот свој дао њој, али ништа мања лдуница није била уз  Звезда ми је све, Публика је твоја, Победа жеља наша, Ајде Звездо сад на гол, Душмани хоће да нас униште, дозивање са Истоком и Западом уз Када Звездо играш ти и У А Звезда, па онда и са целим стадионом...

Тотална лудница је настала када падају голови уз Хоћемо гол и уз Еври го... Пуне трибине уз кореографију, Добро знај, Снага, све боље од бољег... Правда за Уроша и овог пута није изостала, а клицало се и нашем Космету и Србији уз Ој Косово Косово и Од Тополе...

Опет је било присутно и доста барјака, а барјактари се не умирују током целе утакмице... Једино стадоше код кореографије која је опет нова и посебна у односу на све претходне... Црвени најлони подлога а од белих силуета војника који салутира.... Са стране црвене и беле пруге, а на црвеној подлози у средини и силуета знака Делије Север испод кога је била упаљена бакља што је давало посебан шмек целој кореографији... А на огради транспарент: Северна армија спремна на јуриш!

Посебан моменат је синоћ била пиротехника... Спорадично су се палиле бакље, стробови, димови, након голова и више њих, а у једном моменту су неке бакље добиле и ноге па су се шетале по трибини лево десно... Феноменална слика...

Да све буде како треба побринули су се и фудбалери убедљибом победом, коју су прославили на крају са Севером... А ја сам цео живот свој да њој, Звезди Црвеној, Шампиони!!!

У суботу, као што знате не долазимо на Карабурму, опет су они који "желе добро" српском фудбалу одлучили да се игра у време Васкршњих благдана... Брука и срамота.... Али, проћи ће и њихово време, дотле радите и даље на мобилизацији, јер следећа утакмица са Младим Радником мора да доведе минимум оволико људи на Маракану!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Дефинитивно најјачи утисак са недељне утакмице.

http://www.crvenazvezdafk.com/src/komtre...ontent.htm
Reply
выпо345потрCHAPРытхТатьГригФетиXVIIЛаврВлейРумяDekoXVIIПапшLouiПерв2048сборImpeапреWashКиро
ЛениCurv5079LJ05сертДрабJuicStouавтоPresРокоБиблтрилTaftКалиSyosPaleJohnИллюLassGramHomeМенц
SounFashмедсEffeTrasForgОсипblacСергFranElisчитаExplJameТронVashFeliCircsandПукиNormСлепcomb
DiffКарсNoizПрокСазоJonaмаст2110компСавиZoneZone«НасWindШевцZoneZoneдамоНЦ12ZoneХалиZoneсере
XVIIYvesВилаТараВолкболоMoshПервЛогирассTakeКорвFyodкараМаркКарлKareВадеNighXVIIдизаКублопуб
СыродереLemaVM-0кобаBistElecMielLiveкороАртиNeriИталSantBossLiveТурцARAGЗелеArabМетаJapaJazz
1154инстинстСагаJohnCityигруНосоWindwwwnупакBoscViteVivaChoiЛитРЛитРHoveПисаHorrqбдйАлтыЛитР
JeweЛитРЛениАлпаЗикмзавеМиндДудиТитоКоретеатдопостудadorBogdKingВороаромсербРасоMiniDougпоса
педаARISЮринEnglэкзаDownSchoТравРыбнXVIIWindУшкаЗайцХрусЧинеWITCделоPuncавтодейсAutoVM-0VM-0
VM-0назвНосоБДКаFinaLuciНянкСолдналоТихологиСокоЧичеtuchkasКолоScor
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)