Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Севојно&Хајдук Кула
Чисте емоције!

Играчи се на крају поздрављају као да су у претходној утакмици освојили лигу шампиона,а не приредили клубу највећу срамоту у историју.А сад ако у Севојну нису пружили 100% својих могућности,и ако бар мало имају срца и душе,вечерас неће моћи да спавају,пичкетине!

Браво за паљење заставе непостојеће државе,а блок песама посвећен Космету одлично отпеван.Данас у новостима сам прочитао овај текст http://www.novosti.rs/code/navigate.php?...iko%20srce штета што нису дошли на ову утакмицу верујем да би им много значило.
Reply
И ја да се надовежем на претходнике да је било одлично данас,а сложио бих се са фактуром што се играча тиче,чак мислим да после оне бруке што су нам приредили у Севојну,нусу имали образа и морала да нас позадраве како треба.
Али зар су они битни?
Следећа утакмица је у Јагодини,тамо нас је било много прошли пут,тако да нема разлога,да и овај пут буде исто.
Reply
(05-09-2009, 08:56 PM)фрактура link Wrote: Данас у новостима сам прочитао овај текст http://www.novosti.rs/code/navigate.php?...iko%20srce штета што нису дошли на ову утакмицу верујем да би им много значило.
могуће је да су неки били. Пре текме сам видео групу деце предвођене једним човеком и мислим да су баш они. Њих 20-ак можда, а и нека деца су била доле код шипке пред крај текме
Reply
Прва половина слика је постављена, друга је у току:
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...jduk_3krug

[Image: delije10.jpg]
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Данас лудница,најблаже речено!
Барјаци,бубњеви,димови,бакље лудница међу људима!
Нараво екипа из језгра као и увек,прави лудницу и шири ту тако преко позитивну енергију по трибини!
Следећа утакмица у Јагодини,нема разлога да се цео коп следеће недеље пресели у Јагодину!
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply

за оне који нису били да виде атмосферу!!!
[Image: acab1xt5.gif] [Image: delije1989x.gif] [Image: vqh84k.gif]
Reply
Све је већ речено. Ово данас се ретко где може видети, уствари ово се не може нигде видети. ... ЛУДА КУЋА ... Слике све говоре. Навијање невероватно, сви на ногама.  Све  за десетку. Барјаци, бакље, димови, бубњеви ... а и грувало је на све стране.Сваки други коментар је сувишан. Праве српске емоције данас на Маракани Big Grin . УВЕК ЗАЈЕДНО!!![Image: 12srbijadelije1vm4g]
Кокеза лопове !!!
Reply
Свака част за паролу на истоку!!!
Све је било на високом нивоу али имам једну замерку-зашто на свакој текми  више људи стоји ка западу а овамо ка истоку као да куга влада?
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
Reply
Да не понављам за овим људима ко папагај,сваке ноћи сањам ја-немам коментар.Е сад,мени се јако допао део где смо се дозивали са западом,а после са уууу аааааа истоком,дали можда има неко тај део на клипу.Хвала
Reply
Приметио сам само једну ствар која ме је мало спустила. На почетку другог полувремена почињемо (тј. настављамо) да певамо "Сваке ноћи сањам ја" и пар клинаца испред мене реагује у фазону "дај, јбт, сморио си више са том песмом" и нису ниједан једини стих отпевали... 90% су они криви, због тог недостатка навијачке свести, али можда је и било мало претерано баш толико форсирати исту песму... Мада, чињеница је да песма разбија и да је пар пута направљена тотална лудница на трибини уз њу  ;D
Είσαι στο μυαλό. Κάτι μαγικό. Οπου πας εσύ. Θα'μαι πάντα εδώ. Να σου τραγουδώ.
U školi sam  učio i ćirilicu i latinicu. Šteta što većina ljudi sa ovog foruma nije imala tu sreću...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)