12-24-2008, 11:32 PM
О доласку Гвозденовића има информација на http://www.crvenazvezdafk.com/
Срце на терен ...
Прелазни рок - јануар 2009.
|
12-24-2008, 11:32 PM
О доласку Гвозденовића има информација на http://www.crvenazvezdafk.com/
Срце на терен ...
12-24-2008, 11:43 PM
Quote:Камерунац Абубакар Омурао у суботу стиже у Звезду, Милан Живадиновић, који га је тренирао у Кини, тврди да се ради о одличном играчу:"АБУ ЈЕ БОЉИ ОД МОРЕИРЕ И БРЖИ ОД БИНИЋА!" ;D извор:press Quote:Извесно је и да ће Звезду појачати везни фудбалер још једне јужноафричке екипе, Ама Зулуа, Ганац Мохамед Авал Исах, који је већ био на проби на „Маракани". извор:правда
12-25-2008, 04:12 PM
Ја заиста не знам колико треба веровати Милану Зивадиновићу,он је мнооогооо неозбиљан тип . . .Али некако имам поверења у Илију.Тако да . . .А шта је са Милошем Марићем?Обештећење је једино што кочи његов долазак.
12-26-2008, 05:54 PM
Жива изгледа покушава да се дискретно наметне да буде наследник Чедомира Јаневског. ;D Не знам зашто се престало са споразумним раскидима уговора са непотребним играчима. А није да нема материјала за то. Ту су Радивојевић, Јаковић, Богдановић, Вукобратовић, па и Мијаиловић и Блажић. А за Субашића би ваљало узети неки динар, пошто изгледа да неки Турци хоће да се зајебу и да дају.
![]()
12-26-2008, 06:08 PM
А шта је са Милошем Марићем?Обештећење је једино што кочи његов долазак.
Колико знам постигао је погодак на последнјем мечу,а где ћеш веће кочнице од обештећенја,тако да мислим да нјегов долазак није реалан,осим ако се не догоди нека већа распродаја(типа милијаш,короман...),а то небисмо желели да видимо!
БОЛЈЕ ЈЕ БИТИ МАЛО ЛУД,НЕГО МАЛО ПАМЕТАН!
(12-26-2008, 05:54 PM)Пијанац link Wrote: Не знам зашто се престало са споразумним раскидима уговора са непотребним играчима. А није да нема материјала за то. Ту су Радивојевић, Јаковић, Богдановић, Вукобратовић, па и Мијаиловић и Блажић. Ако дође Пејчиновић из Рада,што је веома извесно,Јаковић и Блажић би требало да иду на позајмицу у Рад,тако се бар причало...Што се тиче Радивојевића,може да послужи као 3. голман...Ових осталих се обавезно растосиљати...Заборавио си Бобана Максимовића,човека који је дошао повређен,и који није забележио ни минут на терену,не знам шта се дешава са њим,можда смо га и отерали...Какве смо ми идиоте доводили у прошлом прелазном периоду ![]() Quote:осим ако се не догоди нека већа распродаја(типа милијаш,короман...),а то небисмо желели да видимо! То ћемо да видимо! ![]()
12-26-2008, 07:13 PM
максимовић је отпуштен међу првима.
Ја би пре Бајковића оставио него Радивојевића и Ранђеловића,ако ништа друго млађи је,а у најгорем случају није лошији од те двојице.
12-26-2008, 11:26 PM
Извор: БЛИЦ
Брзоноги Оумару се прославио у Кини, играјући за екипу Чангша Гинде коју је својевремено тренирао наш стручњак Милан Живадиновић, а у његове вредности уверио се и помоћник Звездиног тренера Јаневског Синиша Гогић који га је посматрао на неким утакмицама и дао веома позитивну оцену. Што се тиче Паркера, изгледа да је понуда из Шведске примамљивија од оне са Маракане па је вероватније да ће потписати за Малме, који га одавно тражи. Повољна вест за црвено-беле је могућност да Еквадорац Сегундо Кастиљо после истека позајмице потпише уговор са премијерлигашем Евертоном, што би у касу клуба донело око два милиона евра обештећења. Сам Кастиљо је задовољан боравком у ливерпулском клубу и нада се да ће и убудуће бити у екипи Дејвида Мојеса.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
12-27-2008, 12:12 AM
Трајковић је уступљен на шестомесечну позајмицу грчком прволигашу Трасивоулосу. Како после позајмице обично следи потпис уговора ово вероватно значи да је дошао крај Николине одисеје у Звезди. Штета што није добио већу шансу јер је један од ретких који воли клуб и који је играо срцем. Срећно Никола!
Фрактура, ствари које си изнео као извесне за сада и даље спадају у нагађања. Нити је толико известан долазак Пејчиновића, нити одласци Милијаша и Коромана. Ако си пажљиво читао текстове о одласцима могао си да видиш да и даље нема конкретног помака, већ се само о томе пише да би се попуниле новинске странице. Што се тиче Марића, ја капирам да је он алтернатива у случају да оде Милијаш. (12-27-2008, 12:12 AM)Пијанац link Wrote: Нити је толико известан долазак Пејчиновића, нити одласци Милијаша и Коромана. Ово за Коромана сам прочитао на једном другом форуму,од једног члана који не верујем да лаже или измишља...Али ок,сачекаћемо потписе... ![]() Оумару и Фереира стигли на Маракану! http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text...est=119876 |
« Next Oldest | Next Newest »
|