Threads: 15
Људи моји, то су фазони за мале бебе. Као фазон, ми смо нудили Маљковићу и Пешићу по пар милиона (клуб који је био на прагу банкрота прије недељу дана), али они нису хтјели. Хтјели смо довести Леброна Џејмса и Сашу Поповића, али су Олимпијакос и ЦСКА богатији од нас. Па смо зато одабрали доброг стручњака Јовицу Антонића / Велимира Гашића / Стомаклију Слобомировића и довели младе талентоване играче из Широког Бријега и тузланске Слободе, потпомогнуте са двојицом црнаца који су досад носили дресове лесковачког Здравља и Мега Аква Монте. И стварно не знамо зашто се па навијачи буне, кад смо им све обезбедили, направили екипу, опоравили клуб и идемо на сва четири трофеја. То су ионако они дивљаци што су правили нереде по Пиониру, прави навијачи долазе редовно на мечеве.
Е ПИЧКА ВАМ МАТЕРИНА, НЕЋЕМО СЕ СМИРИТИ ДОК ВАС НЕ ОТЈЕРАМО!!!
Threads: 12
Quote:Кошаркаши Црвене Звезде учествоваће на меморијалном турниру "Мирза Делибашић", који се ове године одржава 27. и 28. септембра у Сарајеву. Осим Црвене Звезде, на турниру ће учествовати и екипе Сплита, ФМП Железника и екипа домаћина Босне.
За кошаркаше Звезде овај турнир, који се одржава четврту годину за редом и спада у ред најпрестижнијих европских турнира, представља једну од последњих провера пред почетак нове сезоне која почиње 4. октобра утакмицом првог кола НЛБ лиге.
(kk-crvenazvezda.net)
Потез људи из клуба нећу да коментаришем... Кад неко нешто не зна, кад је глуп, безобразан итд, њему нема спаса!
Него, ова вест ми је интересантна због тога што је Звезда добила учешће на овом турнира након што је екипа Галатасараја отказала. Милна Гуровић је од скора члан те екипе и послат им је услов да могу да учествују, али да не смеју у тиму да имају Гуровића због тетоваже Драже Михајловића на рамену... Галатасарај је одбио да без њега буде у Босни и позвана је наша екипа.
Али, на шта ме је све ово подсетило, а не знам колико вас је чуло за то... Радуљица је недавно гостовао у некој емисији на тв-у и дотакли су се неке приче о јадранској лиги и гостовању ФМП-а у Задру. Наиме, он је на патикама имао исписана (нацртана) 4 оцила, а тај детаљ су усташе приметиле и казниле дечка или екипу, не знам тачно. Нека новчана казна, неиграње утакмице, није ни битно...
Било је сличних случајева и због показивања три прста, али хоћу само да се види како се ти људе односе према нама, а како наши глубови реагују на све то. То није политика, то је пљување по твојој историји и традицији од стране њих, а ћутање и некакво понижавање од стране нас. А нпр. баш у тој дворани ФМП-а мислим да стоје заставе свих земаља чији клубови се такмиче у јадранској лиги и гостују у Београду. Како српска, тако и хрватска и сл. И све то знају ти који воде јадранску, али...
Идите, играјте ПРИЈАТЕЉСКЕ утакмице са Босном и Сплитом и трпите њихове увреде са трибина, па се тако уигравајте и припремајте! Срећан вам пут, бруке једне!
Threads: 83
08-21-2008, 08:28 AM
(This post was last modified: 08-21-2008, 08:34 AM by Red Star Forever.)
Немам речи... Видео сам јуче и пре свега не капирам шта је муслиманима и хрватима крив Дража Михајловић... Човек се није ни борио против њих већ против Немаца и комуниста као и оних припадника њихових народа који су помагали свим профашистичким структурама...
Ми да смо паметни, требало би да забранимо сваки њихов долазак са шаховницама на дресовима и заставама јер нас подсећа на усташки покољ над Србима који су чинили и пре 15 година и пре 60 година... Него смо стока бре и пичкетине највеће и немам више речи за ову земљу и пичке које је воде... Ово се исто односи и на тзв. управу нашег клуба која је исто понашање задржала од претходне...
Видим ја да ћете ви господо из тзв.управе летети са Малог Калемегдана и да ће вас говњивим моткама тући, не Делије, него цели српски народ што га брукате и понижавате пред турцима и усташама...
МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ СТОКО ПРОДАНА!!!
п.с. Толико ме нервира овај кк да ми притисак скаче нон-стоп и да ми дође да вас све замолим да једногласно изгласамо гашење ове теме како не би доводили себе у ситуацију да пенимо због индијанаца који не заслужују толико нашег времена... И једноставно не пратити више овај клуб и издати саопштење у коме се због уласка државне мафије и немогућности утицаја ка позитивним променама у клубу Делије одричу овог дела спортског друштва... Ово последње је наравно само моје мишљење али очигледно да морамо некако да иступимо у јавност, ово до сада је изгледа било недовољно па се нико ни не обазире на то...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 0
08-21-2008, 03:08 PM
(This post was last modified: 08-21-2008, 03:12 PM by dadax.)
(08-20-2008, 10:25 PM)Вечити ДЕЛИЈА link Wrote: ... Него, ова вест ми је интересантна због тога што је Звезда добила учешће на овом турнира након што је екипа Галатасараја отказала. Милна Гуровић је од скора члан те екипе и послат им је услов да могу да учествују, али да не смеју у тиму да имају Гуровића због тетоваже Драже Михајловића на рамену... Галатасарај је одбио да без њега буде у Босни и позвана је наша екипа...
О Боже, па зар је и ово могуће!? Турци неће у Сарајево, а ми се поломисмо да одемо тамо :-[ Шта ли нас све чека ове године ???
Срце на терен ...
Threads: 61
Наш клуб неће ићи у Сарајево, тако су стали у заштиту Милана Гуровића коме је забрањен наступ тамо због његове тетоваже.
Коначно и нека лепа вест из КК-а...
јој људи шта ћемо више са њима,па каква је то багра када они успеју да један такав клуб доведу близу распада?
не знам за вас али мислим да то треба разбити и да се вратимо нашем сну а то је да јебемо гробље и у баскету и узмемо титулу...
Threads: 3
Неко рече Штимац није звездаш од малих ногу,па побогу како данас је рекао ово:
Quote:Талентовани центар каже да је напустио Жалгирис јер није био задовољан минутажом и да га је у Звезду довела жеља коју гаји из дечачких дана.
"Требало је мало дуже времена да ствари дођу на своје место, али нема везе. Вратио сам се у Београд да покажем овдашњој публици шта знам и за мене ће Еврокуп и НЛБ лига бити велики изазов. Имао сам понуде из Пољске, Грчке и Италије, међутим, пресудила је моја давнашња жеља да заиграм за Звезду"
наш чо'ек :
Threads: 22
Хаха,неко је овде причао за Штимца да га зна из средње и да је велики гробар,а сад као ''дечачки сан испунио''.
Пешић 90% потписује сутра,стигао му је менаџер из Италије баш због тога...
Пешић? Па јбг то би требало да није лоше...Надам се да ће доћи бољи дани...
Пешић потписао на 1+1 годину,треба да стигну нова појачања у току недеље...надам се да ће ова сезона бити резултатски добра и да ћемо бити шампиони,ред би био...
|