Threads: 0
Семафор би колико ја знам требало да буде готов до Универзијаде, што је следеће године у ово доба отприлике.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Threads: 38
Сутра се у 13 часова у Ниону одржава жреб за друго коло квалификација за Куп УЕФА у коме ће учествовати и Црвена звезда. Ранијих година је умела итекако да ме тресе еуфорија приликом првих жребања после летње паузе, а сад просто не знам шта да мислим. Сва ова дешавања у клубу ме толико брину, да ми је и противник кога ћемо сутра добити скоро па небитан.
Threads: 22
Огромне су шансе да то буде неки хрватски или балијски клуб...
Threads: 1
А ми ћемо сви да се надамо томе!
Threads: 84
01.08.2008
13.00CET
Извлачење у Ниону.
Од најзанимљивијих екипа које можемо добити издвојио би посебно Хајдук Сплит... е сад пошто нису завршени мечеви првог кола, од потенцијалних противника ово су потенцијални противници, наравно ми смо повлашћени па не можемо добити Херту, Аек, Бешикташ и остале јаче клубове...
TVMK - Nordsjælland
Shakhtyor Karagandy -
Ararat - Bellinzona
MTZ-RIPO - Žilina
Tobol - Austria Wien
Olimps - St Patrick's
Honka - ÍA
Vojvodina - Olimpik
H. Ironi Kiryat Shmona - Mogren
Vėtra - Viking
Pelister - APOEL
Sūduva - TNS
H. Tel-Aviv - Juvenes/Dogana
Länkäran - Lech Poznań
Dacia Chisinau - Borac
Omonia - Milano
Djurgården - Flora
Racing - Kalmar
Cherno More - Sant Julià
Győr - Zestaponi
Brøndby - B36
Marsaxlokk - Slaven
Vaduz - Zrinjski
EB/Streymur - Man. City
Spartak Trnava - WIT
Hertha - Nistru
Široki Brijeg - Partizani
Salzburg - Banants
Bangor - Midtjylland
Koper - Vllaznia
Zeta - IB Ljubljana
Glentoran - Liepajas Metalurgs
Cork - Haka
Legia - Gomel
Cliftonville - København
Hajduk - Birkirkara
FH - Grevenmacher
Ето да пратимо, кога ћемо добити потенцијално најзанимљивије су ове означене
Да не заборавим, и ове сезоне ће се играти трокружни систем са 12 тимова.
Threads: 12
(07-31-2008, 06:27 PM)Пијанац link Wrote:Сутра се у 13 часова у Ниону одржава жреб за друго коло квалификација за Куп УЕФА у коме ће учествовати и Црвена звезда. Сва ова дешавања у клубу ме толико брину, да ми је и противник кога ћемо сутра добити скоро па небитан.
- Црвено-бели ће се наћи у повлашћеном положају на жребу јужно-медитеранске зоне, па су им потенцијални противници:
Хајдук, Славен (Хрватска), Макаби Нетања, Хапоел Кирјат Шмона (Израел), АПОЕЛ Никозија, Омонија Никозија (Кипар), Интерблок Љубљана (Словенија),
Влазнија (Албанија),
Зрињски и Широки Бријег (БиХ). -
(мондо)
Гледај то на мало другачији начин... ;D
Threads: 38
Не брини, гледао сам и на тај начин. Такође је и чињеница да нећемо организовано моћи да идемо на прва два европска гостовања допринела томе да нисам у претераној еуфорији. Ал' о томе боље на форуму Северна трибина...
Прву утакмицу у КУПУ УЕФА звезда игра на страни против АПОЕЛА са Кипра. Игра се 14 августа.
Threads: 0
Добро смо прошли лаган противник за почетак. Одговара нам и то што се први меч игра у госте, што због терена који се ради а и љепше је кад имамо реванш на Мари. Само се надам да ће Земан уиграти тим до почетка првенства и да ће стићи појачање у нападу. Зна ли неко што би са Принц Тагоеом, ево пола године чекао на одговор његовог тима. Буњевчевић је недавно рекао да је понуда поново послата још прије него је екипа пошла на припреме а одговор није ни стигао. Невјероватно као да доводимо Роналда.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA