Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Помоћ
Хтео сам да променим аватар и изашло ми јеово обавештење: Директоријум за доставу приложених датотека није отворен за писање. Датотека коју сте приложили или аватар не може да буде сачуван.

Ја се слабо сналазим са тим стварима, па да ли неко зна у чему је проблем и како да га отклоним? Хвала  Smile
Кокеза лопове !!!
Reply
Тако и мени пише. Мораш прво да аплоудујеш слику на imageshack.us па онда копираш линк слике и у6ациш га на оно празно поље у подешавању.
Reply
Момци наштеловао сам мало форум. Пробајте да убаците аватар на форум, без потребе да га снимате на бесплатне хостинге слика.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Немам где да питам ово, морам овде.

Има ли неко проблема са приступањем званичном форуму? Ево сад већ скоро 3 месеца не могу да уђем нормално. Тј ушао сам пре пар ноћи на тренутак, успео да отворим једну тему и стоп. Неће даље. Као да ми нпр не ради нет, тј да му је не слаб, него много слаб проток. А није то у питању, јер нет ради потпуно нормално. Такође није проблем са мојим налогом, успео сам тад и да се логујем ... ал ми одма, после 10так секунди стане. Неће да учита ... и само избаци еррор на крају. Кад желим на сајт да уђем, ако идем нормално www.delije.net неће, ал ако идем на линк преко оазе-онда хоће. али само то, по сајту хоће ... чим хоћу на форум који је на домену делије.нет - неће. Свашта сам покушавао, брисао колачиће, покушавао са свим могућим претраживачима, и са проксијем ... није ми јасно.

Има ли ко какву идеју ...
Reply
Ако мислимо на исто онда се и мен дешава неки пут. Кад' хоћу да уђем на форум једноставно избаци као неки ерор, али то је због превише посета у том тренутку. Мораш да кликћеш рефреш као лудак док ти не отвори. Ако је нешто друго у питању, онда не знам....
Reply
(03-28-2011, 11:58 AM)Никола Д/С link Wrote: Немам где да питам ово, морам овде.

Има ли неко проблема са приступањем званичном форуму? Ево сад већ скоро 3 месеца не могу да уђем нормално. Тј ушао сам пре пар ноћи на тренутак, успео да отворим једну тему и стоп. Неће даље. Као да ми нпр не ради нет, тј да му је не слаб, него много слаб проток. А није то у питању, јер нет ради потпуно нормално. Такође није проблем са мојим налогом, успео сам тад и да се логујем ... ал ми одма, после 10так секунди стане. Неће да учита ... и само избаци еррор на крају. Кад желим на сајт да уђем, ако идем нормално www.delije.net неће, ал ако идем на линк преко оазе-онда хоће. али само то, по сајту хоће ... чим хоћу на форум који је на домену делије.нет - неће. Свашта сам покушавао, брисао колачиће, покушавао са свим могућим претраживачима, и са проксијем ... није ми јасно.

Има ли ко какву идеју ...
Дешава се редовно свима, мени се догађало и по 50 пута да реврешујем док ми не уђе на форум, то се догађа због преоптерећености форума.
[Image: 8r-jedans.gif]

[Image: 154iyjt.jpg]
Reply
Ljudi imam jedno pitanje uradio sam tetovazu cz ali ne znam kako da je okacim u galeriju pa ako neko zna neka mi kaze. pozdrav
Reply
Пре свега, добро дошао... А онда... Не можеш сам да окачиш слику у галерију... То ради неко од уредништва сајта... Слику можеш да окачиш у неку од тема где се презентују разне слике везане за оданост црвено-белој боји... Након тога ће је неко окачити у галерију... Ако не знаш како да окачиш слику, имаш помоћ у виду разних сајтова за качење фотки, као нпр. imagevenue, imageshack итд... Срећно!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Могла би' се галерија допунити са новим тетоважама и графитима мало  Wink
и кад' је радост и када је бол...
Reply
Hvala na savetu. Okacio sam u razne slike na forumu pa idi da vidis tetovazu. pozdrav
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)