Звезда - Паок 81:85
УЛЕБ куп 2006/07
хала Пионир: 6000
Јбг, утакмицу смо изгубили, не могу да верујем, и то још од ових гов*ара солунских... питам се јел то исти онај тим који је згромио мадрђане пре неку недељу :roll: , али добро то остављамо Шакоти да размишља, његов је то посао. Да се ми вратимо на сам почетак ове приче, а то је окупљање на тргу...
Наиме, заказано је још у 3 сата пре почетка утакмице, и пошто сам дошао у заказано време, видим 100-ак људи у црвено-белом... керова је такође било доста, на сваком ћошку. У наредних сат времена пристижу Делије са свих страна, и у 17h трг је био пуун!
Ту је била нека мања туча двојице небитних ликова, који су одмах раздвојени, и напоменуто им је да то више нераде... да, и карте су се тражиле, мада је било и дељење истих.
Онда се гледа на сат и види се да треба да се крене... формира се кортео, уз договор са муријом којом путањом ћемо ићи. Крећемо низ улицу Деспота Стефана (некадашња 29. новембра), пали се 1 бакља, па друга, и тако редом док нисмо стигли, стално је горела бар 1 бакља на челу кортеа 8) ... мурија нам је била са леве стране, и то онај дечији распоред 2 по 2. Мало су трчкарали са нама, јер не знам из којих разлога сви су били у неком трипу да ћемо закаснити на почетак, или да је Пионир неким чудом пребачен у Борчу

па да треба стићи на време... чак су и вође покушавале да "закоче масу" али џабе... током целог пута грмела је песма, и људи су излазили и гледали шта се то дешава, чак је и саобраћај у овом супротном смеру стао због нас

... елем, ми стижемо на већ одређен циљ, и улазимо лагано у халу, у то време хала је била полупразна, а дијагонално од нас је био смештен онај гробарски шљам, окружени са муријом! Добро су се "опаметили" ови наши из управе, па су им дали само 100 карата, из разлога да им врате за оно подјеба*ање из средине јуна ове године... ту су се они нешто мало и чули, јер је и наш део био не попуњен, јер је још трајао маратонски улазак, а и било је доста времена до почетка, чак 90 минута!? Онда се мурија у хали опет правила паметна, па нису хтели да пусте Делије из Д сектора на Северни део хале. После неког времена, су се померили и пустили Делије... Од застава које сам ја уочио биле су: НОВИ ПАЗАР, ЛЕСКОВАЦ, БАЧКА ПАЛАНКА, ВРБАС, ЗВЕЧАН КОСОВО, БАР, RONINS КРАГУЈЕВАЦ, ОЛИМПИЈАКОС... извињавам се ако сам неку заборавио.
Овај наш део, није био пун, него ПРЕПУУН, значи игла није могла да падне, и добар ми је коментар са шипке: "Ајде сада седите, има доста до почетка" :lol: али нема се где, јер на столици људи исто стоје као у гсп-у 90-их!?
Неких пола сата пре почетка, прво 1 лик из гробарског окружења прескаче кордон пандура, пада на трибину, и креће нешто да се шиба са некима из црвене ложе, онда и други гробар креће да му помаже, па мурија онда попушта, ствар се отрже контроли, и креће лууудило 8) Наши људи прескачу ограду, у почетку 1 по 1, а после 10 по 10

и трчи преко терена ка онима горе, пале се 2 бакље које су одмах полетеле ка стоци, вероватно су се усрали за медаљу (цела ситуација ме је подсетила на онај прекинути 115. дерби, чини ми се, када су пар гробара правили срање, па је Северна Армија улетела у терен)... мурија такође улеће у терен, и шутира Делије, а затим их враћа назад, стоку сабијају скроз у угао, и ту остају до краја утакмице. Затим је мурија испод нас поставила 2 густа кордона! И онда креће навијање, које је доста добро звучало, али ипак за нијансу лошије него против Реала, јер прво су услови у хали били ужасни 50С, па смо се у једном моменту поскидали до појаса, као да је јун, а не децембар :lol: , а друго у "кутији шибица" какав је биуо наш део, тешко да можеш да одрадиш леп навијање... још 1 ствар ми је била упала у очи, а то је 2 мегафона... то је лоше, јер онда не можемо да се ускладимо, поготово, што из 1 дела креће 1 песма, а чујеш поред себе другу, срећом тога није било често, али о томе треба водити рачуна... Песме "Још 1 победа и титула", "Нема дана" и Звезда ми је све" су екстра звучале, јер се се баш видело да људи хоће да их певају... било је и скандирања: "Олимпијакос, Олимпијакос" и "Паок кариоли гама тин тумба оли"... "Еври го" пред сам крај...
Штета, ми смо наше добро одрадили, једино што су играчи лоше одрадили своје... мада нема везе, ми и нисмо дошли са циљем да пратимо само утакмицу :wink: