Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00
Quote:...мислим да су многи који су се вечерас из ових и оних разлога нашли на југу више заслужили да буду на северу од велике већине која се налазила тамо и поштено обрукала трибину на којој се нашла.

У праву си.
Велики број квалитетних навијача је извисило за северну трибину. Требало би наћи неко решење. Ако коп на малим текмама броји 5000 људи онда би ти људи требали да буду привилеговани у односу на оне који долазе једном годишње на Мару. Дакле, карте за север да иду редовним навијачима. Нередовни нека иду на друге трибине. Нека пет сома навијача доведе свако по једног свог ортака или члана породице то је већ десет сома људи који капирају причу.
[Image: pobednik.jpg]
[Image: informator04cg4.th.jpg]

[Image: informator03fj1.th.jpg]

[Image: informator01kv4.th.jpg]

[Image: informator02tv4.th.jpg]
Гледам оног офарбаног индијанца који је био горе при врху Севера,цело тело намазано,го до пола,ко маор...и мислим се бре како је он дошао до карте? Страшно,јебо му пас матер,има ли он мозга.
Е онда мало после тог дебила,налетих на Гарфилда,кукууу на којем пише Жигићу воли те Футог.
Опрости им боже,не знају шта раде.

Корео...прича за себе.
Драго ми је због поруке,па макар нас шутнули годину дана напоље! Пун погодак.
Вечерас сам по први пут у своме животу био на југу.Зато што нисам могао да нађем карту за север.Одприлике све што сте написали је тачно.Навијање на северу не могу да оценим, али сам приметио да је после Милановог гола скакао и тапшао само централни део.Али на то смо се већ навикли на великим утакмицама.Наравно индијанци су подигли кореографију када су излазили помоћни играчи.А каквих све ликова можеш да видиш око стадиона то је страшно.Офарбани и обучени као у гранду.Што се југа тиче незнам шта да кажем.На моменте добро навијање, али само на моменте.Проблем је у томе што ретко ко тамо зна песме.Сви знају пуне трибине и то је то.Углавном поприличан је смор.Провалио сам да се у другом полувремену попео Ш по карактеристичном дозивању трибина.Што се кореографије тиче мислим да је ОДЛИЧНА.Свака част ономе који је осмислио.
..a patrole Kalabic Nikole...
О навијању нема потребе коментарисати јако лоше и поред великог притиска са шипке да се навија нисмо успели да се повежемо! Велика похвала за информатор и јасна порука свим ментолима који су нам вецерас покварили атмосферу ЗВЕЗДА СЕ ВОЛИ 365 ДАНА,А НЕ САМО ПРОТИВ МИЛАНА! Надам се да ће информатор да утиче и привући пажњу барем 1000 човека. СВИ НА ХАЈДУК !
kорео...прича за себе.
Драго ми је због поруке,па макар нас шутнули годину дана напоље! Пун погодак.[/quote]

Drago je i meni, samo inat nije uvijek na pravom mjestu. Bez ljutnje, ali hoces li ti placati finansijsku otstetu klubu, koja bi suspenzijom od godinu dana nastala?! Ti znas, sta bi to za nas znacilo?!
Никола013 није циљ истерати људе него научити их како да се понашају на трибини и приволети их да буду део те трибине. Нажалост моју, а вероватно и многих вас наша реалност је трибина какву смо јуче имали. Мени стварно није јасно зашто се неки толико цимају да набаве карте за Север и онда дођу тамо и буду статични и не певају??? Да ли због тога што је то популарно или је нешто друго у питању? Не знам, али дефинитно нешто мора да се мења, јер ово не води ничему. Ја усмено често покушава да обајсним пријатељима, ортацима шта је то Север, како требају да се понашају, шта да раде, међутим када им то причам они ме бледо гледају и вероватно у себи мисле овај је тотално одлепио... Можда имају и разлога за то.

Без обзира на то колико су одлуке водећих људи Севера исправне требало би их додатно преиспитати... Можда смо и ми криви за све те индијанце... Кажем можда, јер не носе сви Звезду у срцу подједнако, наше понашање је можда неком страно и чудно, и не можемо због тога да их кривимо.

Мислим да је горући проблем певање. Коначно мислим да морамо престати да певамо на великим утакмицама ша-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-оле-оле-оле песме за које су потребне посебне гласовне могућности. На препуној Маракани такве песме не пролазе. Колико год оне биле лепе и певљиве треба их избацити. Из два разлога: много је људи и бука коју они стварају тешко је надјачати и нису сви довољно музикални да изнесу те песме како треба. На малим утакмицама када је Маракана празна те песме још и звуче некако... Те песме на великим утакмицама могу да загрме на кратко, али немају сви снаге да испрате 10-15 минута певања истих.

Дакле велике утакмице скандирања, кратке и јасне поруке без певања нама драгих и популарних песама... То једноставно не иде. Много се слабо чује и свако пева како му се свиђа!
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Дефинитивно треба некако избацити те туче на Северу, да не понављамо требају шипке. Информатор одличан али да ли има ефекта видећемо против Хајдука. Хавијање лоше неки певају, неки се свађају са навијачима Милана у галерији. Корео одлична. Па онда, видимо се против Хајдука из Куле.
Какави људи су синоћ били текми говори и следећа ситуација:Идемо ортак и ја Булеваром Ослобођења и пита син ћалета:''Тата,шта значи оно Уефа,што је писало на Северу?'',а ћале му мртав озбиљан одговара:''Па то значи да су они(Уефа) организатори овог спе'такла!''.Еј бре пази овог монголоида и његов на чин размишљања,а плус не зна ни реч-спектакл правилно да изговори.
Е сад можда ће неки рећи да не би требало да ме тангира,јер тај није био на Северу,али проблем је што је море таквих било на Северу,па се деси да један иза мене пева,Милан,Милан А ФАН КУРО
Не знам више шта да радимо кад су ''велике'' текме у питању,да ли уопште има решења,али ми је мука да толики труд неких људи падне у воду због којекаквих дебила којима је место у неком резервату у Јужној Дакоти или циркусу Медрано.
П.С. једва чекам суботу и Хајдук из Куле,да ми се очи одморе од горе наведених.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Сада сам прочитао информатор први пут.

Све што је написано је 100% тачно. Због њега се сигурно 50-60% људи који су јуче били на Северу осетило прозавним. Па чак и ја. Можда је и то утицало на комплетну атмосферу...
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: