Threads: 6
Зна ли ико кад су термини полуфинала и финала.....претражих и небо и земљу и нема нигде..... :bes
И на колико победа се игра полуфинале.....финале је 3 на победе,то знам.....
Threads: 2
Quote:Зна ли ико кад су термини полуфинала и финала.....претражих и небо и земљу и нема нигде..... :bes
И на колико победа се игра полуфинале.....финале је 3 на победе,то знам.....
I polufinale je na 3 pobede.
Threads: 0
Перо није озбиљније повређен; можда ће играти већ против будућности...
Threads: 17
Utakmica pocinje u pola devet.
Threads: 5
Ocekujem pobedu, mada nisam siguran, jer ce ovi iz CG da crknu da nas dobiju.
Kada odkljucavate fudbalske teme?
Threads: 3
Ovo je odlucujuca tekma za prvo mesto u grupi "B" Superlige.Nadam se punom Pioniru i pobedi. ;pljuga
Savrseno vreme za utakmicu, pun Pionir, bez nacionalistickih ispada. I prvo mesto u grupi.
PS. Hvala Boki na izvestaju za transfere i mogao bi tako da ih das s vremena na vreme pre nego sto ih skroz otkljucas.
Threads: 2
Quote: ...pun Pionir, bez nacionalistickih ispada. I prvo mesto u grupi...
To niposto. Ne bismo zeleli da se gospoda Liberali uvrede. Predlazem i da Gurovic hirurski odstrani tetovazu..ili jos bolje celu ruku.
Bas me zanima koliko ce ovaj post da mi prezivi.
..кажу да причам много...
Threads: 17
Не верујем да ће бити националистичких испада. Зашто би било? Али немојмо о политици.
Надам се само да неће бити провокација са њихове стране...
Имају младу екипу, у којој влада прилично заједништво и ношени свиме што се догађа тренутно у тој нашој јужној покрајини сигурно ће бити као тим тврд орах (воћка чудновата).
А имају и ложаче на клупи.
Шакота ће морати добро да припреми екипу, а да Гуровић сачува хладну главу. И не заборавите да у нашој екипи има Црногораца.
Threads: 12
Quote:
Не верујем да ће бити националистичких испада. Зашто би било? Али немојмо о политици.
Надам се само да неће бити провокација са њихове стране...
Имају младу екипу, у којој влада прилично заједништво и ношени свиме што се догађа тренутно у тој нашој јужној покрајини сигурно ће бити као тим тврд орах (воћка чудновата).
А имају и ложаче на клупи.
Шакота ће морати добро да припреми екипу, а да Гуровић сачува хладну главу. И не заборавите да у нашој екипи има Црногораца.
Ne zaboravite da je uopste pitanje za koga navijati

, jer su grobari osrednji ove sezone, a FMP nam svaki cas uzima meru... Mada, mozda ce u polufinalu biti laksi nego sto bi bili u finalu...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"