Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК ЦЗ 2005/06
Зна ли ико кад су термини полуфинала и финала.....претражих и небо и земљу и нема нигде..... :bes

И на колико победа се игра полуфинале.....финале је 3 на победе,то знам.....
[Image: 38968606tp6.png]
Quote:Зна ли ико кад су термини полуфинала и финала.....претражих и небо и земљу и нема нигде..... :bes

И на колико победа се игра полуфинале.....финале је 3 на победе,то знам.....

I polufinale je na 3 pobede.
Перо није озбиљније повређен; можда ће играти већ против будућности...
Utakmica pocinje u pola devet.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Ocekujem pobedu, mada nisam siguran, jer ce ovi iz CG da crknu da nas dobiju.

Kada odkljucavate fudbalske teme?
Ovo je odlucujuca tekma za prvo mesto u grupi "B" Superlige.Nadam se punom Pioniru i pobedi. ;pljuga

PS. Hvala Boki na izvestaju za transfere i mogao bi tako da ih das s vremena na vreme pre nego sto ih skroz otkljucas.
Quote: ...pun Pionir, bez nacionalistickih ispada. I prvo mesto u grupi...

To niposto. Ne bismo zeleli da se gospoda Liberali uvrede. Predlazem i da Gurovic hirurski odstrani tetovazu..ili jos bolje celu ruku.

Bas me zanima koliko ce ovaj post da mi prezivi.
..кажу да причам много...
Big Grin

Не верујем да ће бити националистичких испада. Зашто би било? Али немојмо о политици.

Надам се само да неће бити провокација са њихове стране...

Имају младу екипу, у којој влада прилично заједништво и ношени свиме што се догађа тренутно у тој нашој јужној покрајини сигурно ће бити као тим тврд орах (воћка чудновата).

А имају и ложаче на клупи.

Шакота ће морати добро да припреми екипу, а да Гуровић сачува хладну главу. И не заборавите да у нашој екипи има Црногораца.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Quote:Big Grin

Не верујем да ће бити националистичких испада. Зашто би било? Али немојмо о политици.

Надам се само да неће бити провокација са њихове стране...

Имају младу екипу, у којој влада прилично заједништво и ношени свиме што се догађа тренутно у тој нашој јужној покрајини сигурно ће бити као тим тврд орах (воћка чудновата).

А имају и ложаче на клупи.

Шакота ће морати добро да припреми екипу, а да Гуровић сачува хладну главу. И не заборавите да у нашој екипи има Црногораца.
Ne zaboravite da je uopste pitanje za koga navijati Big Grin , jer su grobari osrednji ove sezone, a FMP nam svaki cas uzima meru... Mada, mozda ce u polufinalu biti laksi nego sto bi bili u finalu...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Forum Jump:

Users browsing this thread: