Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FKCZ WEB
Ако имате било какве проблеме, слободно напишите на форуму "Питања". Чудно ми је да неће преко Опере, један од админа управо њу користи, а не жали се.
..baklje gore, pesma cigana...
Reply
Каже ми Васили да њему ради као сат. Коју верзију Опере имаш? Можда је до ње.
Reply
Ја искључиво оперу користим и никаквих проблема немам.
Орто, који ти је подразумевани језик у ХР-у? Пробај да пребациш на енглески па онда поново.
Reply
Неће ни мени из Опере да покрене, а хтео је данас преподне :zbunjen .
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
Верзија 9.24?
Reply
Мени је нека нова верзија.скоро скинута.И мени је чудно да неће преко опере,ипак је она далеко испред екс-а :zbunjen
Reply
Да ли још увек постоји проблем са Опером? Јесте ли покушали ово што је Васили рекао (пребацити подразумевани језик у XP-у на енглески)?
Reply
На површину је испливао још један гаф наше управе (ако некога знаима). Сајт који је оглашен као званичан, није у власништву нашег ФК-а, већ је власник извесни Владимир Живаљевић из Пакома. Детаљи за знатижељне

Code:
Registrant:
Vladimir Zivaljevic
Rajiceva 12
Nis, Serbia 18000
Serbia

Registered through: GoDaddy.com, Inc. (http://www.godaddy.com)
Domain Name: CRVENAZVEZDAFK.COM
Created on: 04-Aug-07
Expires on: 04-Aug-09
Last Updated on: 04-Aug-07
Reply
Василе успео сам да уђем преко мозиле...Преко ИЕ и даље неће :o ...Ма,битно да сам успео да уђем...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
Не знам како да ти кажем, али мислим да си ти једина особа која не може да уђе преко ИЕ Big Grin. Оно, главни админ користи искључиво њега :rofl.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)