12-06-2007, 04:43 PM
Само да напоменем како проблеми и даље трају те се вести не могу убацивати.
Просто невероватно.
Просто невероватно.
..baklje gore, pesma cigana...
FKCZ WEB
|
12-06-2007, 04:43 PM
Само да напоменем како проблеми и даље трају те се вести не могу убацивати.
Просто невероватно.
12-07-2007, 07:13 AM
Quote:Кизо, док смо ми у тој причи, тешко да ће ико моћи да угаси тај сајт. ;pivo моју подршку ћете увек имати ![]()
12-25-2007, 09:27 PM
Quote:cazzo_FCRS_forever Wrote:ја сам послао мајл са питањем у вези грба. “Званични грб под којим се Црвена звезда такмичи је онај који се налази у плавом кругу. Што се тиче маркетинга, и други грб, без плаве подлоге, је такође у власништву Црвене звезде и користимо га равноправно за потребе презентације. Црвена звезда је под овим грбом остварила своје највеће успехе и зато он заслужује своје место. Да ли ћемо се под њим и такмичити, зависи од скупштине клуба јер она мора да донесе одлуку о промени грба. До тада, такмичићемо се са грбом у плавом кругу”. :o :o :o :o
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
12-27-2007, 08:55 PM
Најбоље да се организује државни референдум о избору грба...
![]() A на новом фк сајту грб је и даље бордо боје , ако неко од њих и случајно прати овај форум.. :megafon мењајте бар боју у црвено...!!! :megafon
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije ![]() BOMBE NA JNA!
12-27-2007, 10:00 PM
Ма пусти их, видиш да су се уфурали у ретро фазон.Мисле само врате стари грб и одмах ће да буду прваци Европе.А нема везе што нам је најубојитији нападач баркос. :rofl
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
12-31-2007, 10:55 PM
Quote:Не знам какви су били прошли календари фк-а,али за наредну је са старим грбом. :batinecazzo_FCRS_forever Wrote:cazzo_FCRS_forever Wrote:ја сам послао мајл са питањем у вези грба. срећна вам нова.....................................................................али за 12 дана :finger
01-12-2008, 04:21 AM
01-12-2008, 03:43 PM
Quote:http://www.fc-redstar.net/forum.aspx Избацује ми грешку неку: Server Error in '/' Application. -------------------------------------------------------------------------------- Error getting User Language. System.ArgumentException: Culture name sr-Cyrl-CS is not supported. Parameter name: name at System.Globalization.CultureInfo..ctor(String name, Boolean useUserOverride) at System.Globalization.CultureInfo.CreateSpecificCulture(String name) at yaf.pages.ForumPage.ForumPage_Load(Object sender, EventArgs e). Узгред какав је оно банер за ФК Евертон на насловној :o ?
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
01-12-2008, 05:36 PM
Можда је било нешто тренутно, сада ради.
То за Евертон су гугл рекламе. То је нешто што се мени не свиђа, али је једини начин да се дође до пара за одржавање сервера. Ми не можемо да утичемо на то што се појављује. Јебига.
01-12-2008, 06:13 PM
мени неће никако преко опере,ал зато одма шљака преко експлорера.пробај тако
|
« Next Oldest | Next Newest »
|